Hamilelikte kaç kilo aldınız

16. haftaya kadar 3 kilo aldım ve beni en çok zorlayan o kilolar oldu canım. Sonrasında 4 aydır fazla kilo almamak için hep sağlıklı beslenmeye ve bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Toplamda 8 kilo aldım şuana kadar.(Gönül daha az olsun isterdi ama maalesef :KK43:)Biraz fazla almışsın cidden dikkat etmelisin. İlk aylarda aldığın kilolar tamamen sana gidiyor ve verilmesi en zor kilolar bunlar. İlerleyen haftalarda yediklerin bebeği besleyecek. O yüzden dikkat etmeni tavsiye ederim. Özellikle son aylarda çok hızlı alınıyor.

Bir de insanlar çok mmoral bozucular. Ergenlikte benim çatlaklarım oldu vucudum da. ' oo sen çatlamaya çok musaitsın çok çatlarsın hamılelığinde ' dıyenler oldu . Sonra ' genetik bir sey annen çok çatladıysa kesin sen de çatlarsın ' dediler. Ki evet doğruu. Annem 2 normal doğum yapmıs bır ınsan ve yaşı 43 fakat çook çatlakları var...

Bende kil
Bir de insanlar çok mmoral bozucular. Ergenlikte benim çatlaklarım oldu vucudum da. ' oo sen çatlamaya çok musaitsın çok çatlarsın hamılelığinde ' dıyenler oldu . Sonra ' genetik bir sey annen çok çatladıysa kesin sen de çatlarsın ' dediler. Ki evet doğruu. Annem 2 normal doğum yapmıs bır ınsan ve yaşı 43 fakat çook çatlakları var...
Bende 90 kilodan 67 ye dusmustum zaten cok catlaklarim vardi bende kullanmadim cunku bisey degismeyecekti etrafdan cok duydum bio oil yagi ondan onerdim cok takmiyorum ben gobek çatlağıni bikini giymiyorum kiyafettede belli olmuyor esimde sagolsun anlayisli yuzume vurmuyor napalim yapcak bisey yok :)

Bende kil

Bende 90 kilodan 67 ye dusmustum zaten cok catlaklarim vardi bende kullanmadim cunku bisey degismeyecekti etrafdan cok duydum bio oil yagi ondan onerdim cok takmiyorum ben gobek çatlağıni bikini giymiyorum kiyafettede belli olmuyor esimde sagolsun anlayisli yuzume vurmuyor napalim yapcak bisey yok :)
:D Ben sürekli elimde küçük aynayla gezıyorum. . Çünkü göbeğimin altını göremıyroum. Onunla bakıyorum her gece. Zaten çatladığı yerı anlayabılıyorum. 1 gün önceden felaket kaşıntıyla ve sızıyla başlıyor. ' Ahan da çatlıyor çatır .çatır ' ertesı günü bir bakıyorum çatlamıs. Eşime diyorum bak bakalım şuraları çatlak mı,yoksa kullandığım vitamın ilacının yan etkisimi :D O da ' çatlak hayatım,ama olacak o kadar çook doğal ya canlı tasıyorsun içinde dıyor ' e iyi madem çatlasın diyorum :D

Maşallah size ne güzel az almissiniz en çok kiloyu hangi haftadan sonra aldınız

30. haftadan sonra kilo artışı hızlanıyor..29.haftaya kadar 7 kilo almıştım..şu an 11 kilo da bana çok geliyor ama napayım artık şurda doğuma az kaldı zaten ,umarım en fazla 13-14 kg ile kapanışı yaparım :KK48::KK23: kış da geldi malum yürüyüş de yapamıyorum..:olamaz: teşekkür ederim ama moral verdin cnm,senin kilon da normal bence ama dikkat et yine de..:KK66:

Yanı hapı bıraktıktan sonra direk bebek çalışmalarına başlamadınız 6 ay normal korunup sonra mi başladınız
Evet canım ilacı bıraktım sonra işe girince bebis planını erteledik tekrar ilaç kullanmak istemedigim için 5 6 ay korunduk yine sonra 2. Ayına hamile kaldım

30. haftadan sonra kilo artışı hızlanıyor..29.haftaya kadar 7 kilo almıştım..şu an 11 kilo da bana çok geliyor ama napayım artık şurda doğuma az kaldı zaten ,umarım en fazla 13-14 kg ile kapanışı yaparım :KK48::KK23: kış da geldi malum yürüyüş de yapamıyorum..:olamaz: teşekkür ederim ama moral verdin cnm,senin kilon da normal bence ama dikkat et yine de..:KK66:
Kilo almak beni korkutuyor canım bundan 2 sene önce 115 kiloydum tekrar o kilolara donmekten çok korkuyorum

Doktor moral bozuyo resmen şimdiden çok almissin dedi moralimi bozdu 24. Haftadan sonra daha cok alacaksın dedi
Valla cok sinir bozucular dogumdan sonra ben ugrasicam birak keyfini cikarim oglumda dr bikmisti artik son aylar beni hic tartmadi soyluyo soyluyo kendi dinliyodu :)

61 ile hamile kaldım 68 kiloyum
valla 115 ten 61 e düşmüş bir insan olarak siz böyle şeyleri kafaya takmayın bence,sizde bu azim varken :KK9::halay: tebrik ediyorum ...çok büyük başarı bence... ben de 63 le hamile kaldım..çok fazla kilo alacağınızı düşünmüyorum..:super:

valla 115 ten 61 e düşmüş bir insan olarak siz böyle şeyleri kafaya takmayın bence,sizde bu azim varken :KK9::halay: tebrik ediyorum ...çok büyük başarı bence... ben de 63 le hamile kaldım..çok fazla kilo alacağınızı düşünmüyorum..:super:
İnşallah almam vücudum kilo almaya cok musait

Tartı şuan karşımda anlaşma yapıyoruz 18 kilo aldım 3 hafta öncesine kadar. Anlaşmaya varabilirsek tartınacağım :işsiz:

Kızlar herkese merhaba mayıs ayında allahım izin verirse bebisim olacak fakat ben şimdiden 7 kilo aldım bile 20. Haftada bu kadar kilo almak hoşuma gitmiyor aylardan kış olunca yuruyus falanda yapamıyorum az yememe dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum bana çok geldi bu kilo sizde durumlar ne bu arada 61 kilo ile hamile kaldım 68 kiloyum
Iki çocuğum var ilkinde 58 le hamis kaldim 85 le doguma gittim :kızgın::olamaz: sonra verdim ikinci de de 63 ile hamile kaldim 75 le doguma gittim bu arada ikinci dogum yapali 4 ay oldu :KK45:

Yahu böle kilo almadan tosun gibi bebek doğuranlara hayranım :) tahminim zayıf bi insansınız o yüzden bu kadar kilo aldınız :KK66:)
hamile kalmadan önce 71 kiloydum boy 165 sonra hamileyken bulandıran 64 düştüm bünye ışte 71 doguma girdim sezeryan 4 kilo gitti emzirdikce 59 düştüm sonra yine 66 suan

Back
X