- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi Nooneknows
-
Çok tatlisinizselam günlük,
gece 3'te uyanıp 2 saat falan uyuyamadım yine. arada bir küçük grisini ve azıcık labneyi de götürdüm tabii bu aradagece deliksiz uyumam lazım benim, yoksa çok açlık hissediyorumm.
Darısı başıma olur inşallahtesekkur ederim utandımsağolun güzel dilekleriniz için, inşallah sağ sağlim kavuşuruz bebeğimize, kilo ikinci planda. öyle süper bir vücudum da yoktur zaten normalde, çok kilo almasam yeterli benim için.
Amin insallah darisi basiniza. Allah gonlunuzden geceni tez zamanda verir umarim. her firsatta dua ederim tanidigim tanimadigim herkese.Darısı başıma olur inşallahtabi sağlıkla bebeginize kavuşmak ön planda,teyzem hamileliginde epey kilo almıştı yemekten kalkınca bile karnım kazındı siz acikmadiniz mi der ekmek arası yerdi vücudu da kilo almaya müsaittir,bebek doğdu onun peşinde kosacagim diye yemeğe otururuz emcem emcem diye cekistirir eridi gitti şimdi 50kiloya inmiş hamilelik kilolari kalıcı olur sanıyordum ,her şey istediğiniz gibi olur inşallah
Evet ben de internetten hamileler icin beslenme listelerine baktim hep. 2000 -2200kalorilik listeler geneldeAma belli bir listeye uyamiyorum, her gun yenmesi gereken belli basli yiyecekleri tuketmeye calisiyorum kendi capimda.afiyet olsun,hamileler günlük ihtiyacı olan kaloriden 300 daha fazlasını almalıymış cnm görür görmez seninle paylaşmak istedim telefonuna MyFitnessPal ı yükle boy kilo endeksi ile birlikte ihtiyacın olan kaloriyi ve hedefini belirleyip ona göre kalori ihtiyacını gösteriyor ,eşimle beraber bu program ile zayıflamıştım
eşim 90dan 79 indi ben de 58den 50ye indim,kilo verdikten sonra kalori hesaplamayı bıraktım, yaptığım tek şey sabah padişahlar gibi öğlen prens gibi akşam da fakir gibi yiyorum bi de yemek yediğimiz tabakları küçülttüm 3 aydır bu şekilde yiyorum 50-51 arasında dolanıp duruyorumEvet ben de internetten hamileler icin beslenme listelerine baktim hep. 2000 -2200kalorilik listeler geneldeAma belli bir listeye uyamiyorum, her gun yenmesi gereken belli basli yiyecekleri tuketmeye calisiyorum kendi capimda.
Senin dedigin programi duymustum. Ben de zayiflamaya calisirken diyetarkadasim diye bir siteye uyeydim, bir sure gitti kilo sonra durdu. Agzima lokma atmaya korkar olmustum kalori artacak diye bana pek yaramadi sanirim. Sen kilo verebildin mi kalori hesabi yaparak?
Ay masallah guzel kilo vermissininiz sen de esin de. En fazla 53 e dustum iki yil once ben boy 165. en son 57-58 arasinda dolaniyordum.eşim 90dan 79 indi ben de 58den 50ye indim,kilo verdikten sonra kalori hesaplamayı bıraktım, yaptığım tek şey sabah padişahlar gibi öğlen prens gibi akşam da fakir gibi yiyorum bi de yemek yediğimiz tabakları küçülttüm 3 aydır bu şekilde yiyorum 50-51 arasında dolanıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?