- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Gözun aydın canm bugunlerde gecer bı bakmıssın bızım haftalardasn bı bakmıssın dogmus zaman gecıyo hızlahayırlı akşamlar kızlar bugün ikili tarama sonucunu aldim hamdolsun şükürler olsun sonucum iyi cikti ...
bugünkü menüm sabah 8 de
süzme peynir 2 dilim ekmek
öylen 12 buçuk da küçük kasede kizartma 2 dilim ekmek..
saat 4 'de bir simit
saat 6 buçuk da yeşil elma
saat 7 buçuk bir kase kısır bir tane közlenmiş patlican bir dilim ekmek bir kâse yoğurt
aynen canım benim geciyor zaman 5 haftalık ti simdi 4. ayin icindeyiz rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah , inşallah kucagimiza almak nasip olurGözun aydın canm bugunlerde gecer bı bakmıssın bızım haftalardasn bı bakmıssın dogmus zaman gecıyo hızla
28.haftamdayız. 1 kilo aldım 1.64 boy 54kg.ile hamile kaldım.bebegım 1kilo 100grm. Ekmek kesinlikle yemiyorum ve 8 den sonra hiç bişi agzıma koymuorum.hergun tartılıyorum.gramım fazla ise ertesi gun dikkat ederek bu zamana 1 kiloyla gelmeyi basardım.aynen canım benim geciyor zaman 5 haftalık ti simdi 4. ayin icindeyiz rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah , inşallah kucagimiza almak nasip olur
İnşallah geçer canım.Allaha emanet hepsiBenim tüp bebek hep risk vardı bi sebebi Yok dedi doktor. Yorulmadım iş yapmadım ama oldu. İnş geçer . 4. Serum takıldı.
Amın canm amın ınsaynen canım benim geciyor zaman 5 haftalık ti simdi 4. ayin icindeyiz rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah , inşallah kucagimiza almak nasip olur
Canım ya çok ağrımasını bekleme iç ilacınıBelimde hıc agrım yok kı oncede sonrada olmadı hıc.agrım kasıkla bacagımın bırlestıgı yerde ve bacagm sıs sadece sol tarafm boyle anlam veremıyorm arkadaslarada danıstm hıc baslarına gelmemıs ve kımsem yok burda da bı ara oturup agladm hatta .parol ıctımde hafıfledı bıraz agrısı
Canım bu biraz bünye ile alakalı ben 6 da yemeyi tamamen kesiyorum meyve dahi yemiyorum arada ki minik kaçamaklar hariç28.haftamdayız. 1 kilo aldım 1.64 boy 54kg.ile hamile kaldım.bebegım 1kilo 100grm. Ekmek kesinlikle yemiyorum ve 8 den sonra hiç bişi agzıma koymuorum.hergun tartılıyorum.gramım fazla ise ertesi gun dikkat ederek bu zamana 1 kiloyla gelmeyi basardım.
İnan hiç çalışmıyor gbi bişi ilk oğlumda 30 kilo aldım.hiç dikkat etmemiştim.Canım bu biraz bünye ile alakalı ben 6 da yemeyi tamamen kesiyorum meyve dahi yemiyorum arada ki minik kaçamaklar hariç
Metabolizman hızlı çalışıyordur
Zor olmazsa vaktin olursa sende paylaşırmışım canım yediklerini bi kaç gün yazsan bile yeterli örnek olur bizlere yanlışımı görürüm en azından kendi adımaİnan hiç çalışmıyor gbi bişi ilk oğlumda 30 kilo aldım.hiç dikkat etmemiştim.
Tabikide.ceviz badem fındık cantamdan eksik olmaz.acıktgımda tek kurtarıcım.tatlı olarak sadece dondurma yıorum.sabahları peynir haşlanmış yumurta domates salatalık sınırsız tüketrum.ekmek hiç yok ben doyuyorum.oglen corba veya sebze yemegi yogurtla beraber aksam da aynı sekıl et-tavuk varsa az miktarda yanında tuketıorum.ilave tuz kesinlikle kullnmıyorum.aklıma gelen şimdilik bunlar.süt fazla ıcemıorum günde 1 bardak.raatsz olluorum.göbişimde cıktı bebek baskı yapıo zaten tıkanıorum.ayrıntılı yazıcam yarın yediklerimi ve meyveyide sınırlı yemeye calısıorum.Zor olmazsa vaktin olursa sende paylaşırmışım canım yediklerini bi kaç gün yazsan bile yeterli örnek olur bizlere yanlışımı görürüm en azından kendi adıma
Teşekkür ederim canım uzun uzun yazdığın içinTabikide.ceviz badem fındık cantamdan eksik olmaz.acıktgımda tek kurtarıcım.tatlı olarak sadece dondurma yıorum.sabahları peynir haşlanmış yumurta domates salatalık sınırsız tüketrum.ekmek hiç yok ben doyuyorum.oglen corba veya sebze yemegi yogurtla beraber aksam da aynı sekıl et-tavuk varsa az miktarda yanında tuketıorum.ilave tuz kesinlikle kullnmıyorum.aklıma gelen şimdilik bunlar.süt fazla ıcemıorum günde 1 bardak.raatsz olluorum.göbişimde cıktı bebek baskı yapıo zaten tıkanıorum.ayrıntılı yazıcam yarın yediklerimi ve meyveyide sınırlı yemeye calısıorum.
Nasıl oldun canımGünaydın kızlar, uzun bir aradan sonra size kahvaltımı yazayım :)
1 yumurta
Yarım simit
2 tatlı kaşığı çilek reçeli
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 kibrit kutusu kadar kaşar peynir
Serum alınca kilom değişiyor aniden, bugün 71,4 kg
Yok canm varısım sukur.bugun fızık tedavı dok gıttık baktı ıyıce bacagı cok oynattı agrı yok ama o kucuk bolgeye dokununca elını tuttum oderece agrıdı damarla alakalı degıl gıbı tendomlardan olabılır dedı ılk defa boyle bısey goruyorm dedı krem yazdı ıkı gun kullan gecmezse ile gıt orada kalp damar doktoruna gorun dedı.ıns gecer ya merdıvenı zor ındm yaslı nıneler gıbıCanım ya çok ağrımasını bekleme iç ilacını
Varis Yok değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?