Hamilelikte kilo kontrolü

Gözun aydın canm bugunlerde gecer bı bakmıssın bızım haftalardasn bı bakmıssın dogmus zaman gecıyo hızla

Aksam menü
Bıraz tavuk
Ikı kasık bulgur pılavı
Yarım bardak ayran
3 parca karpuz.
Bacagımın agrısından gozum bısey gormüyo ıns sebebı bulunurda yarın duzelırm

Gözun aydın canm bugunlerde gecer bı bakmıssın bızım haftalardasn bı bakmıssın dogmus zaman gecıyo hızla
aynen canım benim geciyor zaman 5 haftalık ti simdi 4. ayin icindeyiz rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah , inşallah kucagimiza almak nasip olur

aynen canım benim geciyor zaman 5 haftalık ti simdi 4. ayin icindeyiz rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah , inşallah kucagimiza almak nasip olur
28.haftamdayız. 1 kilo aldım 1.64 boy 54kg.ile hamile kaldım.bebegım 1kilo 100grm. Ekmek kesinlikle yemiyorum ve 8 den sonra hiç bişi agzıma koymuorum.hergun tartılıyorum.gramım fazla ise ertesi gun dikkat ederek bu zamana 1 kiloyla gelmeyi basardım.

Canım ya çok ağrımasını bekleme iç ilacını
Varis Yok değil mi

Canım bu biraz bünye ile alakalı ben 6 da yemeyi tamamen kesiyorum meyve dahi yemiyorum arada ki minik kaçamaklar hariç
Metabolizman hızlı çalışıyordur

Yarım bardak süt içtim arkadaşlar inanılmaz şişim bugün
Sabah 73 küsürü görebilirim yemekten ziyade o kadar su içtim ki hissediyorum şişliğimi yarın sağlıklı beslenerek toparlanmam lazım

İnan hiç çalışmıyor gbi bişi ilk oğlumda 30 kilo aldım.hiç dikkat etmemiştim.
Zor olmazsa vaktin olursa sende paylaşırmışım canım yediklerini bi kaç gün yazsan bile yeterli örnek olur bizlere yanlışımı görürüm en azından kendi adıma

Zor olmazsa vaktin olursa sende paylaşırmışım canım yediklerini bi kaç gün yazsan bile yeterli örnek olur bizlere yanlışımı görürüm en azından kendi adıma
Tabikide.ceviz badem fındık cantamdan eksik olmaz.acıktgımda tek kurtarıcım.tatlı olarak sadece dondurma yıorum.sabahları peynir haşlanmış yumurta domates salatalık sınırsız tüketrum.ekmek hiç yok ben doyuyorum.oglen corba veya sebze yemegi yogurtla beraber aksam da aynı sekıl et-tavuk varsa az miktarda yanında tuketıorum.ilave tuz kesinlikle kullnmıyorum.aklıma gelen şimdilik bunlar.süt fazla ıcemıorum günde 1 bardak.raatsz olluorum.göbişimde cıktı bebek baskı yapıo zaten tıkanıorum.ayrıntılı yazıcam yarın yediklerimi ve meyveyide sınırlı yemeye calısıorum.

Teşekkür ederim canım uzun uzun yazdığın için

Günaydın kızlar, uzun bir aradan sonra size kahvaltımı yazayım :)
1 yumurta
Yarım simit
2 tatlı kaşığı çilek reçeli
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 kibrit kutusu kadar kaşar peynir

Serum alınca kilom değişiyor aniden, bugün 71,4 kg

Nasıl oldun canım
Şişliktir o bi iki güne normale dönersin

Slm kızlar
Kilo 72.8
Klasik kahvaltı
+portakal suyu
Şimdi kısır yedim dünden kalan kısır olunca kendimi tokta olsa tutamıyorum bi süre yapmasam iyi olacak
Kilo aldırmadığına eminim ama şişlik yapıyor işte

Vee bugünkü kilom:73.3
Kahvaltıdan önce 5tane kayısı
Kahvaltı.kaşar peynir,beyaz peynir 6tane zeytin
Yarım simit 2yumurta,biraz mantar yemeği dünden kalma,1bardak süt
Ara 1dilim kavun

Canım ya çok ağrımasını bekleme iç ilacını
Varis Yok değil mi
Yok canm varısım sukur.bugun fızık tedavı dok gıttık baktı ıyıce bacagı cok oynattı agrı yok ama o kucuk bolgeye dokununca elını tuttum oderece agrıdı damarla alakalı degıl gıbı tendomlardan olabılır dedı ılk defa boyle bısey goruyorm dedı krem yazdı ıkı gun kullan gecmezse ile gıt orada kalp damar doktoruna gorun dedı.ıns gecer ya merdıvenı zor ındm yaslı nıneler gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…