- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Canım bu dönemde hareketleri hergün aynı olmaz bazen çok hareketli bazen biraz daha durgun Benin iki gündür biraz daha sakin ondan önce karnım yerinden oynuyorduSelam kızlar,
Sabah aç karnına : 70,4
Kahvaltı: 1 dilim ev böreği peynirli, domates ve salatalık, 1 bardak şeftali kompostosu
Öğlen: 3 tane yaprak sarma, 1 dilim çavdar ekmeğine ev yapımı kahvaltılık salça sürdüm yedim
Akşam: 2 biber dolması, 1 kase yoğurt
Şimdi : biraz kavun :)
Kızlar geçen günkü mide sıkıntımdan mı bilmiyorum dün halsizdim, bugün biraz daha iyiyim ama yine de tam eski enerjim gelmedi. Bebiş daha az hareket ediyor. Hissettiğinden mi acaba ?
Allah mutlu mesut etsin yeğenini canım güzel yorgunluklar bunlarhayırlı akşamlar kızlar düğün telasindan kacgundur yazamadim yegenim evlendi yemeklerimde duzensiz oldu toplamda 3 kilo aldim yarindan itibaren duzenli yazarim bir haftada gobegim kocaman cikti bebegim büyüyor teyzeleri inşallah kucagimiza almak nasip olur rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah
Korktum bende ne bileyim inş dediğin gibi olur hiç Yok değil ama bakalım yarın ne olacak ...Canım bu dönemde hareketleri hergün aynı olmaz bazen çok hareketli bazen biraz daha durgun Benin iki gündür biraz daha sakin ondan önce karnım yerinden oynuyordu
Yok canım merak etme vesvese yapma azda olsa hareket ediyorsa sıkıntı yoktur inşallahKorktum bende ne bileyim inş dediğin gibi olur hiç Yok değil ama bakalım yarın ne olacak ...
Oyy kıyamam ya ıns bısey olmaz bı tane arkadasında erken gelmeye kalktıda ıgne serum durdurdular canm.senın bebısede bısey olmuycak ınsGünaydın kızlar bugün de kahvaltım serum!
Sabah uyandım kahverengi akıntım geldi hasteneye geldik yatırdı. Kasılmam başlamış !
Bebek aşağı inmiş . Dua edin bana
Canım geçmiş olsun. Niye böyle olmuş pekiGünaydın kızlar bugün de kahvaltım serum!
Sabah uyandım kahverengi akıntım geldi hasteneye geldik yatırdı. Kasılmam başlamış !
Aa canım çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsın bu dönemi bi kaç arkadaş vardı erken Doğum riski olan sıkıntısız atlattılar çok şükür darısı başına haberdar et bizleriGünaydın kızlar bugün de kahvaltım serum!
Benim tüp bebek hep risk vardı bi sebebi Yok dedi doktor. Yorulmadım iş yapmadım ama oldu. İnş geçer . 4. Serum takıldı.Canım geçmiş olsun. Niye böyle olmuş peki
Ins canm rabbım sıfa versn gecer bu gunlerde ıns.benm de bacagm gecmedı ve artık cok agrıyo dayanamıyorm yarın kalp damar cerrahına randevu aldmBenim tüp bebek hep risk vardı bi sebebi Yok dedi doktor. Yorulmadım iş yapmadım ama oldu. İnş geçer . 4. Serum takıldı.
Canım bel fıtığı da aynı ağrılara sebep oluyor bunu da bi sor istersen doktorunaIns canm rabbım sıfa versn gecer bu gunlerde ıns.benm de bacagm gecmedı ve artık cok agrıyo dayanamıyorm yarın kalp damar cerrahına randevu aldm
Belimde hıc agrım yok kı oncede sonrada olmadı hıc.agrım kasıkla bacagımın bırlestıgı yerde ve bacagm sıs sadece sol tarafm boyle anlam veremıyorm arkadaslarada danıstm hıc baslarına gelmemıs ve kımsem yok burda da bı ara oturup agladm hatta .parol ıctımde hafıfledı bıraz agrısıCanım bel fıtığı da aynı ağrılara sebep oluyor bunu da bi sor istersen doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?