- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Kabızlık bende 2 kilo fark gösteriyordu bir dönemUmarım bebeklerimiz alıyordur.ben hergün yürüyorum halbuki,dikkat etmeye de çalışıyorum ama
Gerçi kabızlık problemi de var.Sırf bu yüzden Malatya'dan 10kilo kayısı getirttim.ama nafile
Tamam canım bi deneyeyimKabızlık bende 2 kilo fark gösteriyordu bir dönem
Activia şeftali yemeni tavsiye ederim bu şekilde düzenli kullanınca normale döndüm
Bu sabah 70,4 kg
Öğlen- bamya , 1 tane muffin kek
Kahvaltıyı söylemeyeceğim :)
geçmiş olsun canim benim inşallah şifanı versin rabbim tez zamanda iyi olursun doktor haberlerini bekliyoruzAksam menü
Bır kase mercımek corba
Ikı tane dolma bıber
3 kasık yogurt
3 parca karpuz.
Kızlar yarın baska bı il e doktora gıdıcez dua edın bana.bacagım gıttıkce sısıyo ve agrısı artıyo ıns nedenını bulabılırler aman kendınıze dıkkat edın cok zor cok
Çok geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gel inşallahAksam menü
Bır kase mercımek corba
Ikı tane dolma bıber
3 kasık yogurt
3 parca karpuz.
Kızlar yarın baska bı il e doktora gıdıcez dua edın bana.bacagım gıttıkce sısıyo ve agrısı artıyo ıns nedenını bulabılırler aman kendınıze dıkkat edın cok zor cok
Aksam tartılma canm.sıcak hem cok su ıcıyoruz hem de ondan dolayı bazen odemde olabılıyo.allahtan 8.9.aylar denk gelmedı sıcaga yoksa mahvolurdukKızlar canım çok sıkkın ya 75.5 kiloyum şuan sabah 74 olurum neden böyle oldu ki çok şişim aynı zamanda
Kahvaltımda maksimum 2 dilim ekmek olacak üzerini yemicem artık şekerim çıktı ama nedense hiç dikkat edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?