Hamilelikte kilo kontrolü

Günaydın hanımlar
Kilo 72.3
Kahvaltı
2,5 dilim çavdar ekmeği 2 dilimi ile kaşarlı tost
Kahvaltılık sos
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Beyaz peynir
3 yeşil zeytin

geçmiş olsun canım nasıl oldu bacağın geçti mi ağrı rahim büyümesi sonucu sinir basısı olup ağrı yapabiliyor uzun süre ayakta kalmayıp dinlenerek biraz önleyebilirsin
Sagol canm allah razı olsn.hala aynı degısmedı.ılacları alırken eczanecı de oyle dedı bebek baskı yapıyo olabılır ondan da agrır sıser dedı zaten bebıs hala kasıklarımda tepınıyo yukarı cıkamadı bı turlu

Sabah ogle menü
Kılo 68.5
Patateslı yumurta
Ikı dılım ekmek
Bıraz recel
Domates salatalk
Ikı tane cevız
3 bardak cay

Ara
2 şeftali
Psikolojikmidir nedir gebelik şekeri çıktıktan sonra sürekli canım tatlı ister oldu

Aksam menü
Uc dolmabıber
Ikı kasık yogurt
3 parca karpuz
Yemekten bı ıkı saat once yarım seftali ve semız otu yedm.bı deee kucuk bı tane turta yedm esım almıs cok sevıyo kendı. bende kacamak yaptm bı tane

Kan degerlerıne baktırdın mı bu ara canm.kan veya demır dusuncede tatlı ıstıyo ınsanın delı gıbı.sahsen benm oyle oluyo
Benimki psikolojik ondan Eminim canım
Hep böyle tam tersi şeyleri yapmak gibi sevmediğim bi huyum varda bebişim söz konusu olunca mecbur sabrediyorum

Selam kızlar,
Sabah aç karnına : 70,4
Kahvaltı: 1 dilim ev böreği peynirli, domates ve salatalık, 1 bardak şeftali kompostosu
Öğlen: 3 tane yaprak sarma, 1 dilim çavdar ekmeğine ev yapımı kahvaltılık salça sürdüm yedim
Akşam: 2 biber dolması, 1 kase yoğurt
Şimdi : biraz kavun :)

Kızlar geçen günkü mide sıkıntımdan mı bilmiyorum dün halsizdim, bugün biraz daha iyiyim ama yine de tam eski enerjim gelmedi. Bebiş daha az hareket ediyor. Hissettiğinden mi acaba ?

hayırlı akşamlar kızlar düğün telasindan kacgundur yazamadim yegenim evlendi yemeklerimde duzensiz oldu toplamda 3 kilo aldim yarindan itibaren duzenli yazarim bir haftada gobegim kocaman cikti bebegim büyüyor teyzeleri inşallah kucagimiza almak nasip olur rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…