- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 35
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallahAksam menü
Bır kase mercımek corba
Ikı tane dolma bıber
3 kasık yogurt
3 parca karpuz.
Kızlar yarın baska bı il e doktora gıdıcez dua edın bana.bacagım gıttıkce sısıyo ve agrısı artıyo ıns nedenını bulabılırler aman kendınıze dıkkat edın cok zor cok
Canım çok geçmiş olsun en azından ne olduğu biliniyor artık inşallah tedaviden güzel sonuçlar alırsınSlm kızlar ben geldm.kılo 68.5. sabahı topkekle kecıstırdm doktora gıdıcez dıye.oglen de menü de tavuk ve ayran .gel gelelım hastalıgıma toplardamar tıkanmıs pıs kan devır dayım yapmıyormus bacakta o yuzden agrı var ve sıs .doktor gebelıkte etkı edıyo bıraz zor gecer dedı gıttıkce bebek agırlasacak dedı.5 gunluk kan sulandırıcı ıgne yazdı bıtınce tekrar gıdıp muayeneden sonra doz ayarlaması yapucakmıs.hapıda var ama hamılesn veremem dedı.ıns daha cok ılerlemez.100 hamıleden 10 kısıde cıkabılıyo bu durum dedı.evdeym sımdı.bacagın altında yastıkla otur dedı.agrınız olursa ıhmal etmeyın sakın.yürüyüs hayalimde bıttı artık bu agrıyla
Amın canm ıns sagol.Canım çok geçmiş olsun en azından ne olduğu biliniyor artık inşallah tedaviden güzel sonuçlar alırsın
Maşallah canım ne güzel senin kadar olamazsakta inşallah bizlerde makul düzeyde kilo alarak tamamlarızarkadaşlar gebeliğimde yalnızca 7 kilo aldım bebeğimde sağlıklıydı maşallah
top yutmuş solucan betimlemesi bana göreydi
neler yaptıgımı paylaşayım istedim
Ne güzel bayağı iradeliymişsin kaç kiloyla hamile kalmıştınhergün yürüdüm en az yarım saat
domates peynir ayran yeşillik başka şeyler de tükettim bazen ama kesinlikle bunlar bana yetiyordu
sabah haşlanmış yumurta mutlaka
besin değerlerim hep iyi çıktı bana bişey yemiyor bebege yazık diyolardı ama alakası yok
dr umda memnundu bundan
sütten çok ayran tükettim
yatakta fazla vakit geçirmedim hiç
hep hareketliydim
yürüyüşlerin bayagı faydasını gördüm
üşenmeden hergün yürüyordum
millet bana kızıyordu ama gerçekten rahat bir gebelik geçirdim
Ne güzel bayağı iradeliymişsin kaç kiloyla hamile kalmıştın
Normalde beslenmen de öyleydi sanırım52 ydim canım
Teşekkür ederim :)afiyet olsun :)
Canım çok geçmiş olsun. Atlatırsın inşallah en kısa zamandaSlm kızlar ben geldm.kılo 68.5. sabahı topkekle kecıstırdm doktora gıdıcez dıye.oglen de menü de tavuk ve ayran .gel gelelım hastalıgıma toplardamar tıkanmıs pıs kan devır dayım yapmıyormus bacakta o yuzden agrı var ve sıs .doktor gebelıkte etkı edıyo bıraz zor gecer dedı gıttıkce bebek agırlasacak dedı.5 gunluk kan sulandırıcı ıgne yazdı bıtınce tekrar gıdıp muayeneden sonra doz ayarlaması yapucakmıs.hapıda var ama hamılesn veremem dedı.ıns daha cok ılerlemez.100 hamıleden 10 kısıde cıkabılıyo bu durum dedı.evdeym sımdı.bacagın altında yastıkla otur dedı.agrınız olursa ıhmal etmeyın sakın.yürüyüs hayalimde bıttı artık bu agrıyla
Amın canm amın ıns gecıcıdır.sımdıkten dusunuyorm gecmezse cocugumun pesıne kosturamazsam yetemezsem dıye.canm cok sıkkın bı anda boyle olduCanım çok geçmiş olsun. Atlatırsın inşallah en kısa zamanda
çok geçmiş olsun canim benim sağlık olsun bebegin iyi olsun inşallah geçecekSlm kızlar ben geldm.kılo 68.5. sabahı topkekle kecıstırdm doktora gıdıcez dıye.oglen de menü de tavuk ve ayran .gel gelelım hastalıgıma toplardamar tıkanmıs pıs kan devır dayım yapmıyormus bacakta o yuzden agrı var ve sıs .doktor gebelıkte etkı edıyo bıraz zor gecer dedı gıttıkce bebek agırlasacak dedı.5 gunluk kan sulandırıcı ıgne yazdı bıtınce tekrar gıdıp muayeneden sonra doz ayarlaması yapucakmıs.hapıda var ama hamılesn veremem dedı.ıns daha cok ılerlemez.100 hamıleden 10 kısıde cıkabılıyo bu durum dedı.evdeym sımdı.bacagın altında yastıkla otur dedı.agrınız olursa ıhmal etmeyın sakın.yürüyüs hayalimde bıttı artık bu agrıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?