Hamilelikte kilo kontrolü

Kilom 73.4
Kahvaltı öncesi 7tane kayısı 1kase yoğurt
Kahvaltı:3zeytin 3dilim kaşar ve beyaz peynir,1kase yoğurtlu havuç kızartması,2yumurta,domates salatalık 1dilim ekmek,biraZ dünden kalmış patlıcan kızartması

Çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Slm kızlar ben geldm.kılo 68.5. sabahı topkekle kecıstırdm doktora gıdıcez dıye.oglen de menü de tavuk ve ayran .gel gelelım hastalıgıma toplardamar tıkanmıs pıs kan devır dayım yapmıyormus bacakta o yuzden agrı var ve sıs .doktor gebelıkte etkı edıyo bıraz zor gecer dedı gıttıkce bebek agırlasacak dedı.5 gunluk kan sulandırıcı ıgne yazdı bıtınce tekrar gıdıp muayeneden sonra doz ayarlaması yapucakmıs.hapıda var ama hamılesn veremem dedı.ıns daha cok ılerlemez.100 hamıleden 10 kısıde cıkabılıyo bu durum dedı.evdeym sımdı.bacagın altında yastıkla otur dedı.agrınız olursa ıhmal etmeyın sakın.yürüyüs hayalimde bıttı artık bu agrıyla

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun en azından ne olduğu biliniyor artık inşallah tedaviden güzel sonuçlar alırsın

arkadaşlar gebeliğimde yalnızca 7 kilo aldım bebeğimde sağlıklıydı maşallah
top yutmuş solucan betimlemesi bana göreydi
neler yaptıgımı paylaşayım istedim

arkadaşlar gebeliğimde yalnızca 7 kilo aldım bebeğimde sağlıklıydı maşallah
top yutmuş solucan betimlemesi bana göreydi
neler yaptıgımı paylaşayım istedim
Maşallah canım ne güzel senin kadar olamazsakta inşallah bizlerde makul düzeyde kilo alarak tamamlarız
Sevinirim canım paylaşırsan

hergün yürüdüm en az yarım saat
domates peynir ayran yeşillik başka şeyler de tükettim bazen ama kesinlikle bunlar bana yetiyordu
sabah haşlanmış yumurta mutlaka

besin değerlerim hep iyi çıktı bana bişey yemiyor bebege yazık diyolardı ama alakası yok
dr umda memnundu bundan

sütten çok ayran tükettim

yatakta fazla vakit geçirmedim hiç
hep hareketliydim

yürüyüşlerin bayagı faydasını gördüm
üşenmeden hergün yürüyordum

millet bana kızıyordu ama gerçekten rahat bir gebelik geçirdim

Ne güzel bayağı iradeliymişsin kaç kiloyla hamile kalmıştın

Canım çok geçmiş olsun. Atlatırsın inşallah en kısa zamanda

çok geçmiş olsun canim benim sağlık olsun bebegin iyi olsun inşallah geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…