Hamilelikte kilo kontrolü

Slm kızlar kilom
73.4
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Domates
Beyaz ve kaşar peynir
1 yeşil zeytin

Hastaneden slm kızlar.oyuzden tartılamadm kılomu bılmıyorm.
Ogle menü
Patlıcan musakka
Bıraz pılav
Ikı kasık yogurt
Ikı dılım ekmek.
Doktor lavabo dısında ayaga kalkmıycaksn ayagının altında ıkı yastıkla oturacaksn dedı o yuzden yedıklerıme daha dıkkat etmem lazm kılo almamak ıcın.

Ogle menü
Patlıcan musakka
Bıraz pılav
Ikı kasık yogurt
Ikı dılım ekmek.
Doktor lavabo dısında ayaga kalkmıycaksn ayagının altında ıkı yastıkla oturacaksn dedı o yuzden yedıklerıme daha dıkkat etmem lazm kılo almamak ıcın.

Ogle menü
Patlıcan musakka
Bıraz pılav
Ikı kasık yogurt
Ikı dılım ekmek.

Ogle menü
Patlıcan musakka
Bıraz pılav
Ikı kasık yogurt
Ikı dılım ekmek.

Kahvaltı:2dilim ekmek,7tane zeytin,3dilim peynir,domates salatalık,2dilim kavun ve omlet
Öğle ara 1tane muz

slm kızlar öyle Yorgunum ki hem misafir ağırladım ardından komple dil köşe temizlik yaptım ve bittim
Saat 3 gibi hamburger yedim kendim yaptım
Çavdar ekmeğine hamburger
Bi kaç tane nugget
Bi kaç çatal patates
Ara karpuz azıcık süt
6 olmadan minik hazır puding
Oğlum yerken canım çekti

Hastaneden slmlar o yuzden kılo bılmıyorm ama sureklı yatmaktan kesın almısımdr.
Sabah menü
Ikı dılım ekmek
Peynır zeytın
Bıraz bal
Domates salatalık
Bır bardak süt

Aksam menü
Bıraz bulgur pılavı
Ikı tavuk budu kucuk
Ikı dılım ekmek
4 kasık yogurt
5 tane erik

iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm sabah saat 11'de 2 hamur kizartmasi , tavada yumurta , suzme peynir 2 bardak çay ,yeşil zeytin siyah zeytin
ara peynirli çubuk kraker, siyah kuru üzüm bir neskafe 2 kurabiye
akşam saat 7 de
3 pişi, salatalik göbek ve maydonoz domates salatasi bir tabak bir büyük bardak ayran bir tabak çorba

Hastanedeym hala.kılomu bılmıyorm.
Sabah menü
Ikı dılım ekmek
Peynır 5 tane zeytın
Bıraz bal ve recel
1 bardak cay
Ogle menü
Bıraz pılav
Yesıl fasulye
Ikı dılım ekmek
3 tane erık

Canım nasıl oldun
Bacagımın sısı ındı ama agrısı hala aynı ve yuruyemıyorm doktorda bı anda gecmez dedı doguma kadar sabah aksam ıgne olucam lohusalık bıtınce ıgneye bı 8 9 ay daha devam etmelusın dedı.ne zaman yuruycem ne xaman gecıcek dıyorm net cevap yok soldakı toplar damar cıgere kadar pıhtı olmus cıgere yakın okdugu ıcınde rısklıymıs o yuzden bırakmıyorlar.cumaya kadar duruma gore buradasn dedı doktor.bugun gece agrıdan duramadm bı yandanda aglıyorm sureklı bebegıme yetebılecekmıyım dıye.annem seker hastası soylemedk o yuzden kımseye ve 14 saat uzaktalar kımsemız yok burada esım sagolsn kosturuyo hep o da perısan oldu.tayın ıstedk hala bellı olmadı hersey ust uste geldı ve pısıkolojıkmen cokmek uzeteym dua edın bana

Canım benim ya oldukça zor bi dönemden geçiyorsun bak en azından bebeğinin sağlığı yerinde sende moralini Yüksek tut en azından tedavi olabiliyorsun buna da şükür Allah dermansız dert vermesin

Slm fazla karışık menü oldu
Oğlumun yemeğinden bi kaç kaşık pirinç pilavı iki kaşık patates yemeği birer lokmalıktı
Şimdi de kendi yemeğimi yedim
Bir tabak bamya
Bir bardak limonata
Bu aralar çok acıkıyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…