- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Amın canm ıns su 3 ayda bı gecerse sorunsuz cok sevınıcem hersey mınnaklar ıcınçok geçmiş olsun canim benim sağlık olsun bebegin iyi olsun inşallah geçecek
Geçmiş olsun canım hayırdır ya bu aralar hep üst üste geldi sıktılar Allah beterinden korusunSlm kızlar dun cok kalp carpıntm gogus sıkısmam oldu o yuzden bugun hastaneye aldılar bakmak ıcın.bugun yatıs verdıler yarına allah kerım.ıgneyı de dogum bıtene kadar ve dogumdan sonrada kullanmam gereklıymıs bı muddet .bacagım hala aynı.rabbım kımseyı hastaneye dusurmesn ıns.aksam bı tost ve meyve suyu ıctm veee bı yandan da serum yıyorm tabı.
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsunSlm kızlar dun cok kalp carpıntm gogus sıkısmam oldu o yuzden bugun hastaneye aldılar bakmak ıcın.bugun yatıs verdıler yarına allah kerım.ıgneyı de dogum bıtene kadar ve dogumdan sonrada kullanmam gereklıymıs bı muddet .bacagım hala aynı.rabbım kımseyı hastaneye dusurmesn ıns.aksam bı tost ve meyve suyu ıctm veee bı yandan da serum yıyorm tabı.
Geçmiş olsun canım allah acil şifa versinSlm kızlar dun cok kalp carpıntm gogus sıkısmam oldu o yuzden bugun hastaneye aldılar bakmak ıcın.bugun yatıs verdıler yarına allah kerım.ıgneyı de dogum bıtene kadar ve dogumdan sonrada kullanmam gereklıymıs bı muddet .bacagım hala aynı.rabbım kımseyı hastaneye dusurmesn ıns.aksam bı tost ve meyve suyu ıctm veee bı yandan da serum yıyorm tabı.
Bacagm ıcın ıgne vermıstı doktor onun etkısı dedık.gunduz 5 te basladı gece 4 e kadar sıkıstı gogsum doktora soyleyınce hemen gelın yatıs yapıp kontrol edıcez cıgerlere kalbe pıhtı atabılır demıs esıme esımde ısten geldı apar topar getırdı benı. oyle kan alıp cıhaza baglayıp bakıyolar ıste.bana kalsa bende gelmıycektm ama esıme soz gecıremedm.Geçmiş olsun canım hayırdır ya bu aralar hep üst üste geldi sıktılar Allah beterinden korusun
Ben ilk hamileliğimde yaşamıştım bu durumu bana da iki gün yatıp ekg ile takip edelim demişlerdi ama ben yatmamıştım o ayrı
İyi yapmışsın canım kontrol altında olmak her zaman iyidir inşallah güzel sonuçlar alırsınBacagm ıcın ıgne vermıstı doktor onun etkısı dedık.gunduz 5 te basladı gece 4 e kadar sıkıstı gogsum doktora soyleyınce hemen gelın yatıs yapıp kontrol edıcez cıgerlere kalbe pıhtı atabılır demıs esıme esımde ısten geldı apar topar getırdı benı. oyle kan alıp cıhaza baglayıp bakıyolar ıste.bana kalsa bende gelmıycektm ama esıme soz gecıremedm.
Amın canm ıns sagolİyi yapmışsın canım kontrol altında olmak her zaman iyidir inşallah güzel sonuçlar alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?