Hamilelikte kilo kontrolü

iyi akşamlar kızlar
bugünkü menüm sabah 10 da bir topkek
süzme peynir, süt bir dilim ekmek
oylen 1 de sebze corbasi bir dilim ekmek
saat 4 'de bir yeşil elma az siyah üzüm 2 dilim baklava bir bardak limonata
aksam 7 buçuk da patates salatası bir kâse yoğurt bir dilim ekmek

Sabah menü
Kılo 68.5
Ikı yumurta tereyagında
Ikı dılım ekmek
3 tane cevız
Bıraz peynır ve recel
1 bardak cay
Esımın korkusundan yedm zorla.dun aksam boyle yememeye devam edersen annenın yanına gonderıcem nasılsa sana zorla yedırır dedı.ne yapaym sıcaktan bacagımın agrısından canm bırsey ıstemıyo ha bıre su ıcsem

Kilom 73.2
Kahvaltıdan önce 7tane kayısı
Kahvaltı yarım somun ekmeğe kaşarlı tost,7tane zeytin,3dilim beyaz peynir,1 yumurta,2bardak çay,salatalık

iyi akşamlar kızlar
bugünkü menüm sabah 8'de
süzme peynir 1 dilim ekmek
saat 10 da 4 armut küçük boy 2 kırmızı erik
oylen saat 1 de
2 kasik pilav bur kasik patlican yemeği mercimek çorbası bir dürüm çiğ köfte
saat 4 'de bir salkım siyah üzüm yedim
aksam 7 buçuk da
az pilav üstü nuhut, karpuz 4 dilim

Slm kızlar dun cok kalp carpıntm gogus sıkısmam oldu o yuzden bugun hastaneye aldılar bakmak ıcın.bugun yatıs verdıler yarına allah kerım.ıgneyı de dogum bıtene kadar ve dogumdan sonrada kullanmam gereklıymıs bı muddet .bacagım hala aynı.rabbım kımseyı hastaneye dusurmesn ıns.aksam bı tost ve meyve suyu ıctm veee bı yandan da serum yıyorm tabı.

Geçmiş olsun canım hayırdır ya bu aralar hep üst üste geldi sıktılar Allah beterinden korusun
Ben ilk hamileliğimde yaşamıştım bu durumu bana da iki gün yatıp ekg ile takip edelim demişlerdi ama ben yatmamıştım o ayrı

Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun

Akşam yemeği koca 1tabak sarma,2dilim patlıcan kebabı,salata 2bardak ayran
2saay sonrası 1tabak kavun
Şimdi 3kayısı

Kilom 62,9
Sabah yarım ekmekten biraz daha az ekmek arasına bol peynir ve şekersiz kahve
Ara 1 su bardağı yoğurt üstüne 1 şeftali
Akşam yine yarım ekmekten biraz ekmek arasına 4 köfte 1 büyük bardak ayran
Ara 1 kase çerez 1 bardak icetea
Bugün ekmek biraz kaçtı son bir ayda 4 kilo almışım doktorum iki kiloyu geçmemelisin dedi yarından itibaren daha sağlıklı ve düzenli yemeyi planlıyorum 1800 kalorilik diyabetik diyet listesi buldum bi tane onu uygulucam bi kaç hafta bakalım iki kiloyla sınırlı kalabilcek mi kilo alımım

Eklentiler

• IMG_1901.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 43
Geçmiş olsun canım allah acil şifa versin

Bacagm ıcın ıgne vermıstı doktor onun etkısı dedık.gunduz 5 te basladı gece 4 e kadar sıkıstı gogsum doktora soyleyınce hemen gelın yatıs yapıp kontrol edıcez cıgerlere kalbe pıhtı atabılır demıs esıme esımde ısten geldı apar topar getırdı benı. oyle kan alıp cıhaza baglayıp bakıyolar ıste.bana kalsa bende gelmıycektm ama esıme soz gecıremedm.

İyi yapmışsın canım kontrol altında olmak her zaman iyidir inşallah güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…