Hamilelikte kilo kontrolü

Canım benim bir kaç gündür doğru düzgün bakamadım sayfaya.çok geçmiş olsun Allah size sağlık ve kolaylık versin inşallah. Moral en büyük destek bu sağlık işlerinde. Sen güçlü bir anne olacaksın inanıyorum ki bebeğine ailene yeteceksin. Kısa zamanda iyi olmanı diliyorum. Ben de bi sıkıntı yaşayıp müşahadeye alındığımda ya da yatış yapıldığında kendimi iyi hissediyorum çünkü hastanede emin ellerde oluyoruz. İçini ferah tutmaya çalış zor ama bebeğin hisseder.

Kızlar ya sizle olan muhabbetime dayanarak fikrinizi sormak istiyorum. Biz bebeğe ayrı oda yapacağız, meltem mobilya mı yoksa çilek mobilya mı tercih etsek?
İkisinde de beğendiğimiz model var. Kararsız kaldım.
F Fatimasevket @YaKaMoZz-z

Akşam - patlıcan yemeği
Salata ayran
Meyve

Canım Meltem mobilya hakkında bir fikrim Yok ama çilek gerçekten çok kaliteli oğlumun yatak odasını ordan aldım 4 senedir en ufak bir yıpranma dahi olmadı

Bende meltemı bılmıyorm ama komsumuz cılekten almıstı cocuklarına mobılyaları cok guzel ve kalıtelıydı.hangısı ıcıne sınıyorsa onu al

Günaydın kızlar
Kilo 72.8
Kahvaltı öncesi iki kayısı
Bi kaç yudum süt
Kahvaltı
Menemen
İki dilim çavdar ekmeği
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Kaşar peynir

Canım Meltem mobilya hakkında bir fikrim Yok ama çilek gerçekten çok kaliteli oğlumun yatak odasını ordan aldım 4 senedir en ufak bir yıpranma dahi olmadı

Bende meltemı bılmıyorm ama komsumuz cılekten almıstı cocuklarına mobılyaları cok guzel ve kalıtelıydı.hangısı ıcıne sınıyorsa onu al

Teşekkürler kızlar, ben de çilekteki modeli daha çok beğenmiştim :)

Bugün 69,9 ile başladım güne
1 yumurta
1 dilim şeftali reçeli
Beyaz peynir
Kaşar peynir
Kahvaltılık ev yapımı salça
1 dilim tam buğday ekmeği

Hangi modelini beğendin canım bende iki modelini beğendim oda yapmıcam ama sadece dolap ve yatak almayı düşünüyorum biraz büyüyünce abisiyle aynı odayı paylaşırlar

Sabah menü
5 tane zeytın
Bıraz peynır
Bal ve recel
Ikı dılım ekmek
Bır bardak süt
Ögle menü
Bıraz turlu yemegı
Kucuk tabak makarna
Bır bardak ayran
Bır dılım ekmek

Hangi modelini beğendin canım bende iki modelini beğendim oda yapmıcam ama sadece dolap ve yatak almayı düşünüyorum biraz büyüyünce abisiyle aynı odayı paylaşırlar
Natura baby modelini beğendim 3 kapılı dolabı beşik şifonyer var içinde, şifonyerden çalışma masası da çıkıyormuş. Ben ahşaplı bişey istiyorum. Eşim de meltem mobilya da kral modelini beğenmişti.

Güle güle sağlıkla kullansın bebişin inşallah
Ben ayrı ayrı alcam fairy bebek karyolası
Romantica large dolap düşünüyorum

Kızlar benim iştahım çok açıldı
Masum şeyler yemeye çalışıyorum 6-7 ay arası çok kilo alınıyormuş
Şimdi yarım tabak bamya yemeği
2 kaşık yoğurt
4-5 adet fındık

Bende natura baby modelini çok beğenmiştim bi de caploonba mobilyada ona benzer teddy modeli var ikisinin arasında kaldık bizde caploonba markasını mobilyacı arkadaşımız çok önerdi bilen var mı kızlar nasıldır

Kilom 62,8
Kahvaltı kaşarlı tost, 3 küçük dilim peynir, 5 zeytin , sade filtre kahve
Ara 1kase yoğurt üzerine 1 şeftali, azıcık tarçın
Akşam 2 kepçe mercimek çorbası, 2 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 3 kaşık bulgur pilavı, 2 küçük parça ızgara et, 1 kase yoğurt, 1 dilim kepekli ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…