Hamilelikte kilo kontrolü

Sabah ogle menü
Kilo 72
3 parca peynırlı ve sade corek
3 bardak cay
Aksam menü
Kucuk bı tabak kısır
Bol yesıllık
3 bardak cay
O kadar çay zararlı değil mi?
Zararlı değil dersen ona göre ipleri bırakacağım :)

Öğlen: vişne suyu 1 bardak, patates haşlaması. 2 küçük muz.
Akşam: 1 tabak barbunya fasulye, 1 kase salata,1 tane zeytin yağlı dolma 2 küçük dilim ekmek.

25 kilo aldım 25 kilo verdim bugün itibari ile. 7.5 ay geçti. Gidiyo yani korkmayin
Ben korkmuyorum şahsen de kimisi de veremiyor... Neden veremiyor? Neye dikkat etmek gerek?
Kimisi diyor emzirerek çok güzel kilo veriliyor, kiminin sütü gelmiyor...
Taktik varsa alalım :)

Bugun pazar ya ondan kactı.zararlı tabı ama ben cok acık ve sekersz ıcıyorm ve bardagım mınık bardaklardan.kotu ornek olmayım.

Slm kızlar
Sizler ne güzel gayet güzel gidiyorsunuz ben çok fenayım ya hergün kilo alıyorum
Öğle küçük bi tabak bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Akşam
Bir tabak kavurma ve pilav
Bir kase cacık
4 te yedim akşam yemeğimi
Ne kadar erken kessemde yemeyi bi türlü kilom düşmüyor yemek yediğim anki kiloyla duruyorum saatlerce önceden bi iki saate normale dönerdim
Şuan resmen 79 çıkıyorum neredeyse 4 kilo aldım 1.5 ayda

Canm normal yedıgın halde abur cubur cok tuketmedıgın halde alıyosan demekkı normal bunyen musaıt o yuzden cok takma az kaldı sukur.sonra verırız ıns kolaylıkla ne yapalm.annemlere gelelı 40 gun olacak 69 la gelmıstm 72 oldum bu gıdısle 75 ı gecerm gıbı gelıyo da ıns gecmem

Ah canım ah biliyorum da insan yine de stres oluyor
Halbuki aynı şeyleri yaşadım ama hamilelik psikolojisi işte takınca takıyorum

Günaydın kızlar
Kilo 77.4
Kahvaltı düzensiz oldu eşim dün aşure almış akşam saatleri olduğu için yiyemedim ama bütün gece onu düşündüm :)
Kahvaltı oğlumun kalan kahvaltısı
Yarım yumurta
Bi kaç domates salatalık
İki çatal peynir
2-3 lokma ekmek
Bir kase aşure

Oyy kıyamam dusunene kadar ıkı uc kasık yeseydın kuzum ya.

Sabah ogle menü
Kilo 72.3
Ikı bucuk tane kucuk yagsız corek
Bıraz peynır ve domates
Bıraz bal ve helva
2 bardak cay

Kızlar kahvaltı çok az olduğu için 11 gibi acıktım 2 yumurta kedim yarım dilim ekmekle
Şimdi de yarım tabak pırasa yemeği
6 olmadan bişeyler daha yerim doktora gitcem şimdi bakalım paşamın sağlığı keyfi nasıl
Veee Doğum gününü belirleyeceğiz bugün

Gıttıkce heyecanlı anlar yaklasıyo saka maka cok az kaldı.

Geldim kızlar günü tam netleştiremedik bayağı önde gidiyor çünkü tahmini 27 ekim 2 hafta sonra gelişimine göre karar verilecek inşallah
3052 gr 45 cm olmuş

Geldim kızlar günü tam netleştiremedik bayağı önde gidiyor çünkü tahmini 27 ekim 2 hafta sonra gelişimine göre karar verilecek inşallah
3052 gr 45 cm olmuş
Masaallah pasaya takvıme gore asagı yukarı 800 gr fazlası var ona gore erken sezeryan olursn.benm fındık takvımle aynı gıdıyo bakalm sonumuz ne olacak

Masaallah pasaya takvıme gore asagı yukarı 800 gr fazlası var ona gore erken sezeryan olursn.benm fındık takvımle aynı gıdıyo bakalm sonumuz ne olacak
En başından beri böyle gidiyor değişmedi canım önemli olan sağlıklı olması doğduktan sonra fazla fazla alıyorlar hayırlısıyla bi kavuşalım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…