Hamilelikte kilo kontrolü

Selam kızlar ,
arkadan geliyorum ben :)
Dün sabah 3 krep, 1 bardak çay, domates peynir zeytin çokokrem ve 1 muz
Dün öğlen : 1 muhallebi
Akşam : 1 tabak mantı, salata
Sonrası: 1 kase çekirdek

73,3 kg

Kızlar çatlaklar ne alemde?
Bişeyler sürüyor musunuz? Başladı mı çatlak?
Ben lierac kullanıyorum, lise yıllarımda çok kilo aldım verdim diye bacaklarda vardı. Şuan göbekte Yok ama kaşıntılar başladı yine bir ara durmuştu:)

Sabah ogle menü
Kılo 71.8
3 dılım ekmek
5 6 tane yaprak sarma
Bıraz bal ve tereyagı
Bıraz dımates salatalık
Peynır ve helva

Bende de suan catlak yok bazen kasınıyo hafıf.o anda aktarcıdan almıstm hamıleler ıcın krem onu suruyorm.bıde banyodan sonra suruyorm.ıns catlak olmaz 1.5 ayda

Slm kızlar
Kilo 76.7
Kahvaltı
Çavdar ekmeğinden tost
Domates salatalık
Peynir
5 zeytin
Bir bardak çay
Ara bir dilim kek
Bir bardak limonata

Bende de suan catlak yok bazen kasınıyo hafıf.o anda aktarcıdan almıstm hamıleler ıcın krem onu suruyorm.bıde banyodan sonra suruyorm.ıns catlak olmaz 1.5 ayda
Dedim ve göğsümün altında krem sürmediğim yerde minik bi kılcal damar gördüm çatlak herhalde o :)

Kızlar ya bir haftada nerdeyse 3 kilo aldım ve hiç bişey anlamadım bu işten şuan resmen 78.8 çıkıyorum her geçen gün artıyor durmuyor
Akşam yemeği 4 gibi
Bir tabak nohutlu sulu köfte
Lahana turşusu
3 zeytinyağlı sarma
Ara üzüm
Şimdi yarım kase aşure

Günaydın kızlar,
Ben bugün de 73,4
Beslenmem normal, hatta afedersiniz gece acıktım saat 12 idi dışarıdan söyledim bişeyler yedim yattım. Acaba magnezyum kalsiyum içmiyorum ondan mı böyle oldu.
Muz da kalsiyum varmış hem besinlerden daha çabuk bebeğe geçermiş diye okudum günde 2 tane filan muz yiyorum.

Slm kızlaarr ıkı gundur paylasm yapamıyorum kıslıklarla ugrastık tursu menemenlık yesıl fasulye kırmızı bıber seftali kompostosu derken cok yoruldum annemle yaptm allahtan.ve bugun bacagm ıcın doktora gıttm damarda az acılma var dedı ama normalde sezeryanda senın ıcın rısklı dedı damardakı pıhtının oynanamaması lazmmıs ne olacak bılmıyorm dua edın bana

Canım çok geçmiş olsun dikkat et yorma kendini bolca dinlen inşallah bi sıkıntı yaşamasan bebeğine kavuşursun

Slm kızlar
Kilo 76.6
Kahvaltı
Bir sandviç
Bi meyve suyu
Ara üzüm
Öğle
5 köfte
Salata
Bir dilim ekmek
Bir bardak ayran
Akşam şimdi yedim
Bi kase çorba
Biraz kuruyemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…