hamilelikte namaz..

bende 35. haftaya kdr ayakta kılmak için direndim çünkü ozmn akdr dışarıd rahatlıkla gezebiliyordum.eger eger ev işine ve gezmeye takatiniz varsa daha ayakta kılabilirsiniz demektir ama bnm gezmeye bile gidecek gözüm kalmadı ayaklarımdaki şişliklerdenmi nedir yürüdükçe ayagımın altına özellikle 2 kısmında daha çok bişiler batıyormuşcasına acı veriyor.36. haftadayım mecburen oturarak kılıyorum

Son düzenleme:
topıgımden ayrı kaldım cokk..
oturarak da olsa kılmaya ozen gosterın arkadaslar...
Allahım kabul etsın...

benimde kafama takılan sorulardan biri buydu. bende namazımı oturarak kılıyorum, hiç kılmamaktansa oturarak kılmak daha hayırlı bencede , dinimizde zorlaştırmayın kolaylaştırın deniyor..Rabbim kabul etsin inş. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm dileyenlere inş.

ben son ayımda oturarak kılmaya başladım. O bile agrı yapıo ama bırakmak olmaz tabiki :) Rabbim kabul etsin eksikleriyle

merhaba
ben de 35 haftalık hamileyim artık ayakta zorlanıyorum malum havalar çok sıcak kan ter içinde kalıyorum oturarak kılmayı düşüyorum ama nasıl olacağını tam bilmiyorum bilen varsa yazabilirse çok memnun olurum Allah razı olsun şimdiden

arkadaslar bende sımdıye dek normal kıldım ama artık secdeye gıtmekte zorlanıyorum kılabıldıgım de oluyo kılamadıgımda secdeye gıdemeyecek durumda olunca sandalyede kılıyorum kıraat ayakta yıne rukuu da aynı ama secde yerıne sandalyeye oturup öne egılıyorum.ayrıca arkadasım yurumek ayrı dedıgım gıbı secde zorluyosa bu en ıyısı sonucta buna ruhsat verılmıs.ayrıca benım arkadasım secdede zorladıgı ıcın suyu patladı ve erken dogum yaptı oyuzden dıkkatlı olmak lazım allah saglıklı dogumlar nasıp etsın herkese....

Bende gücüm olduğu zamanlarda ayakta kılıyorum fakat zorlandığım sürelerde oturarak kılıyorum,o da bazen zorlabiliyo,arkadaşın dediği gibi son zamanlarımda sandalyede kılmayı düşünüyorum..Allah'ım kabul eder inşallah..

Arkadaşlar allah kabul etsin namazlarınızı. Bende kılıyorum gercekten cok huzur veren birşey.

allah kabul etsın arkadaslar..
her ne sekılde kılabılıyorsanız kılın.sakın bırakmayın namazlarınızı...

Bence herkesin durumu kendine özel. Başta ben de ayakta kılıyorum ama son haftalarda sandalyede kılıyorum, öenmli olan kılmak ve kaçırmamak, inşallah Rabbim kabul ediyor. Bebişlerinize bol bol Kur'an okuyun, dinletin kızlar..

ya ben bayramdan beri ayakta kılamıyorum arkadaşlar eğilip kalkarken çok zorlanıyorum karnım da iyice büyüdü oturarak bile zor kılıyorum bazen

maşallah ne güzel bir topik yeni gördüm ben.namaz dinin direği kızlar bunu unutmayalım.Allah cümlemizin namazlarını kabul etsin.birde hamilelikte çok önemli.çocuk anne karnında alırmış ahlakı.siz kıldıkça o sevinecektir eminim buna.anne adayları hangi koşulda olursa olsun kılın oturarak,yatarak( gözle ima ederek) Allah kabul eder inş.
bizlerede dua edin bizde en kısa zamanda hamile kalalım inş.hamilelerin duası kabul olurmuş helede namazdan sonra lütfen dua edin.

arkadaşlar lohusayken 40 gün hep akıntı oluyor mu? ve o zaman kılamayız değil mi?kaza etmek gerekir mi lohusalık dönemini de?

namazın kazası yok,ama tutulamayan orucun kazası olur.
hem herkeste lohusalık 40 gün olacak değil.en fazla süre 40 gün.
ne zman biterse(beyaz akıntıyı görene kadar) o zaman namazı kılabilirisniz.

Back
X