• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte namaz..

benımde 45 gun oldu hala devam ettıgı ıcın kılamıyorum namazımı.son ana kadar kılmıstım.namaza baslamasan daha iyi olur canım.tam olarak bıttıgınde baslarsın..

araştırdım 40 günden sonrası özür(istihaze) sayılıyormuş. her vakit için ayrı abdest alınıp kılınırmış namazlar...

araştırdım 40 günden sonrası özür(istihaze) sayılıyormuş. her vakit için ayrı abdest alınıp kılınırmış namazlar...

Hayırlı olsun bebişin canım.İsmide çok güzel maşallah.Bende dediğin gibi bilyorum,40 günden sonra özüre girer.Allah kolaylık versinopuyorumnanaktan

inşallah 5 vakit devam edersin canım.kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar ben daha yeni anne adayıyım konu başlığı ilgimi çekti.Aslında aklıma hiç böyle bir zorluk olacağı gelmemişti.Rahat kılmak için neler yapıyorlar arkaşlar yazarlarsa bizim için daha faydalı olacak.:CüvCüv:
Allah hepimize bebeğimizi sağlık ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:
Amin.. Hamileliğin hayırlı olsun arkadaşım
Şimdi değil ama 6.-7. aylardan sonra bebek iyice büyümeye başladığında secdeye eğilirken zorlanabilirsin, ben secde edeceğim zaman bacaklarımı 2 yana açarak eğiliyorum, böylece bebekte ben de rahatsız olmuyoruz a.s
Önceki sayfada açıklamalı anlatmıştım bunu evdila bacım..
Allah kabul etsin namazlarını inş. a.s.

Ilk zamanlar kolay oluyordu ama sonra sonra egilmek zor olmaya baslayinca oturarak kilmistim...Allah her kolayligi saglamis yeterki istesin insan,gozuyle bile kilar!

ARKADAŞLAR ALLAH namazlarınızı kabul etsin 8 ocakta sezeryanla doğurduğum zeynep kızım başlatmıştı namaza beni....o rahmime düştüğünde benim allah inancım artmıştı ve namaza başladım ancak yavrum doğduktan 1 gün sonra vefat etti melek oldu ve şimdi 1 melek annesi olarak borcumu yerine getirmek istiyorum 26 günlük lohusayım en kısa zamanda namazlarıma başlıyacağım yavrumun acısı içimde ama onun bana bu hayrını asla unutmayacağım......se ni çok seviyorum melek kızım her zaman kalbimdesin zeynebim......

ARKADAŞLAR ALLAH namazlarınızı kabul etsin 8 ocakta sezeryanla doğurduğum zeynep kızım başlatmıştı namaza beni....o rahmime düştüğünde benim allah inancım artmıştı ve namaza başladım ancak yavrum doğduktan 1 gün sonra vefat etti melek oldu ve şimdi 1 melek annesi olarak borcumu yerine getirmek istiyorum 26 günlük lohusayım en kısa zamanda namazlarıma başlıyacağım yavrumun acısı içimde ama onun bana bu hayrını asla unutmayacağım......se ni çok seviyorum melek kızım her zaman kalbimdesin zeynebim......

başın sağolsun canım.ne kadar güzel kızının seni namaza başlatmış olması okuduğum bir kitapta düşen ölü doğan veya doğan çocukların birer sevap makinesi olduğundan bahsediyodu.gerçekten birebir sen bunu yaşamışsın rabbim sağlıklı doğumlar yapmayı nasip etsin

bende mümkün olduğunca kılıyorum bazen yorgun oluyorum veya kramp girio oturarak kılıyorum ALLAH kabul etsin

başın sağolsun...rabbim elbet sabrınının mukafatını verecektir..yeni bir melek müjdelersin inşallah bize

38 haftalık hamileyim ve sandalyeye oturarak namazımı kılıyorum hiç bırakmadım.abdest almak zor oluyo artık bu günlerde ama olsun allah kabul eder inşallah namazlarımızı.bırakmak istemiyorum.zaten loğusayken kılamıycaz öle değilmi....

kızlar Allah kabul etsin.bende abdest alırken zorlanıyorum.ayagımı yıkarken lavaboda.
Ben de zorlanmaya başladım ve mesh patiklerden kullanıyorum 1 haftadır
Çok rahat ettim, abdestli bir şekilde giyiyorum, diğer abdestlerde sadece üzerini mesh ediyorum
Tavsiye ederim, büyük rahatlık, çok şükür :1rolleyes:

ya ben şimdiden oturarak kılmaya başladım..
diğer türlü yerde otururken karnım sıkışıyor ve canım acıyo bilmiyorumkismile

bende mümkün olduğunca ayakta kılmaya çalışıyom ama kılamadığım zamanlarda oturarak kılıyom evet çok güzel bebişlerimizde bizle kılıyolar çevremde bikaç hocayada danıştım zaruri durumlarda yatarken bile kılınabiliyomuş rabbim hepimizin namazlarını kabul eder inş

Hayırlı olsun bebişin canım.İsmide çok güzel maşallah.Bende dediğin gibi bilyorum,40 günden sonra özüre girer.Allah kolaylık versinopuyorumnanaktan

teşekkür ederiz teyzesi opuyorumnanaktan daha güzel isimler sizin olsun..a.s...

arkadaşlar bende kılmak istiyorum ama bi türlü başlayamıyorum neden bilmiyorum lütfen dua edin benim için..bu mesajımı ciddiye alıp gerçekten bir dua edecek arkadaşa ihtiyacım var..allah hepinizden razı olsun..

canım kardeşim inş.en yakın zamanda sen de namaza başlarsın...madem istiyorsun baska seylerin buna engel olmasına izin verme canım erteleme..hepımızın nefsı var,şeytanı var,ne zaman bır hayırlı işe kalkışsak engel cıkıyo karsımıza...halbukı engellerı yenebılecek güç bızım elımızde...ben senin en yakın zamanda baslayacagına ınanıyorum hayılrısıyla ınş...senın için dua edıcem kardesım...

arkadaşlar bende kılmak istiyorum ama bi türlü başlayamıyorum neden bilmiyorum lütfen dua edin benim için..bu mesajımı ciddiye alıp gerçekten bir dua edecek arkadaşa ihtiyacım var..allah hepinizden razı olsun..

bende seninle aynı durumdayım bende çok istiyorum namaz kılmayı ama başlayadım maalesef inşallah en kısa zamanda bu görevimizi yerine getirmeye başlarız allah kolaylık verir de .inşallahh.:Saruboceq:

bende 22 haftalık hamileyim ayakta kılabiliyorum aslında ama hamilelikte eğilmemek gerektiği için oturarak kılıyorum. çevremdekilerde öyle kılmamı söyledi eğilmemem için.

Back
X