- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir dönem ben de çok rahatsızdım ve oturarak kılmaya "yeltendim".
ve kardeşim uyardı: "Allaha secde etmek, kıyamda durmak, rüku, bunlar ne kadar kıymetli ve hikmetli durumlar... Bunlardan hem kendini hem içindekini mahrum etmek istiyorsun öyle mi?"
!!!
Hemen toparlanıp ayağa kalktım.
O gün bugündür ayakta kıldım hep.
Ve farkettim ki hiç de rahatsız olmuyormuşum.. Hamdolsun...
arkadaslar hamıleyken nasıl namaz kıldınız veya kılıyorsunuz???
Evet Kuranı Kerim dışından okuyunca bbek de hafızaya alıyormuş. Daha sonra 1-2 okumada kolayca ezberliyebiliyormuş hatırında olduğu için.gönülcüm böyle bir konu açtıgın için çok sagol.tekbir meselesi çok hoşuma gitti..ayakta kılabiliyorum şükür beni rahatsız etmiyor şşimdilik.kızlar birde mümkünse kuranı kerim okumayı biliyorsanız bir hatim dahi olsa yapıp bebeginize bagışlayın..bende sesli kuran okuyorum arada dinlesin diye hoşuma gidiyor..ve arada yasin okuyup bebeşime bagışlıyorum rabbim kabul ederse...en azından kulagı aşina olsun kuranı kerime...
gönülcüm böyle bir konu açtıgın için çok sagol.tekbir meselesi çok hoşuma gitti..ayakta kılabiliyorum şükür beni rahatsız etmiyor şşimdilik.kızlar birde mümkünse kuranı kerim okumayı biliyorsanız bir hatim dahi olsa yapıp bebeginize bagışlayın..bende sesli kuran okuyorum arada dinlesin diye hoşuma gidiyor..ve arada yasin okuyup bebeşime bagışlıyorum rabbim kabul ederse...en azından kulagı aşina olsun kuranı kerime...
valla ben oturarak kıldım çoğunlukla..Allah affetsin...![]()
33 haftalık hamileyim, ben de oturarak kılıyorum. Allah namazlarımızı ve dualarımızı kabul etsin inşallah...:Saruboceq:
karnım ağrıyo diye oturarak kılmaya başlamıştım içime de sinmiyodu pek..bu topic gaza getirdi beni,bacaklarımı biraz ayırarak secdeye gidince baktım ki okadarda rahatsız olmuo karnım,biraz daha dikkat we özen gerekio sadece..tekrar ayakta kılıyorum yine:) topic sahibinden de yazan herkesten de Allah razı olsun..
Kızlar ben 3-4 gündür yere oturamıyorum. sanki bebek çıkıcakmış gibi oluyor. O yüzden kıyamları ve rükuları ayakta yapıyorum, secdeye gideceğim zaman sandalyeye oturup, ellerimi dizime koyup biraz eğilerek öyle secde ediyorum. Çünkü yere oturmamın imkanı yok gibi. Allah kısmet ederse zaten yarın sezeryana giricem.Allahıma bin şükür 9 ay boyunca hiç bırakmadım namazımı. Son günde inşallah sabah namazımı kılıp, öyle gidicem doğuma. Sadece 1 gün kaldı inşallah...