Benim de oluyo kramp gündüzleri benim adetim daha 1 hafta gecikti 2 3 gün önce kanda çıktı hamilelik doktora sordum kramp giriyo diye normal dedi bana interneten de Baktım rahim genişlediği için kramp giriyormuş ama benim çok şiddetli değil bide gece olmuyo
Şu an geçtim ağrılar bi sorun olmadı dimiBenimde o haftalarda olmuştu hatta gece uyandım acıdan.. sonrada geçti tabi..
O kramptan değil başka bişey demdir çünkü kramplar normal dedi doktorYa benim toplamda 2 kere çok siddetli yaşadığım bişey. İlkinde bu Kramptan sonra bebeğimin kalbi durdu, ayni şeyi yaşayınca bunlara da bişey oldu sandımçok şükür Allah'ıma değerler normal çıktı.
Her akşam yatmadan önce ılık bı duş alıp öyle yatıyorum, krampları azaltiyomus tavsiye ederim.
Canım kaç kere yaşadın bu krampı? Bida olacak diye aklım çıkıyor. Böyle birden rahmimin sağ tarafında başlıyor sanki koca bir silindir geçiyor sola doğru ne var ne yok yok ediyor gibi, çok can acitici bişey neden oluyor acabaBenimde o haftalarda olmuştu hatta gece uyandım acıdan.. sonrada geçti tabi..
Günün en güzel haberini aldık ya rabbim sana bagislasin bebisleriniiiKizlar yanlış alarm bebisler yaşıyor çok şükür
Günün en güzel haberini aldık ya rabbim sana bagislasin bebisleriniii❤
Tam tarif ettiğin gibi 3 kez faln oldu genelde gece oldu benim çok canımı yakmıştı haftam ilerleyince olmadı daha sağlıklı bebişm...Canım kaç kere yaşadın bu krampı? Bida olacak diye aklım çıkıyor. Böyle birden rahmimin sağ tarafında başlıyor sanki koca bir silindir geçiyor sola doğru ne var ne yok yok ediyor gibi, çok can acitici bişey neden oluyor acaba
Yok cnm o ilk haftalar bi kaç kez oldu geçti sonra bebek iyi bişeyi yok..Şu an geçtim ağrılar bi sorun olmadı dimi
Tam tarif ettiğin gibi 3 kez faln oldu genelde gece oldu benim çok canımı yakmıştı haftam ilerleyince olmadı daha sağlıklı bebişm...
Allah korusun kuzum benim hep dua edicem sana ve bebişlere insan korkuyor tabi yaCanimmm çok saol hepimizinkini inşallah
Öyle zor süreçlerden geçiyoruz ki insan panikten çıldırıyor resmen bişey oldu olacak diye
Merhabalar bende transfer sonrası gece aynı şekilde oldu ve degerlerim hızla düştü. Transfer sonrası ilk hafta başladı kramplarKizlar yanlış alarm bebisler yaşıyor çok şükür
Bu kasılmalar için tedavi uygulayan drlar varmış. İlk bebekleriniz mi? Kimde yaptırdınız?Kizlar yanlış alarm bebisler yaşıyor çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?