Hamilelikte Rahime Kramp Girmesi

Acaba bu krampla rahim anormali olmasından olabiliri yani;ters uterus veya dar yani T uterus olmasında olabilir mi? Rahim büyüyor diye mi acaba. Buna ilaç tedavisi uyguluyormua Bülent tıraş

Merhabalar bende transfer sonrası gece aynı şekilde oldu ve degerlerim hızla düştü. Transfer sonrası ilk hafta başladı kramplar

Hadi yaaa yemin ederim kabusum oldu uyurken bile bı gözüm açık yatıyorum resmen kramp girmesin kendimi kasmayayim diye. Gerçi istemsiz kas hareketi kramp girse napicaksam..

Bu kasılmalar için tedavi uygulayan drlar varmış. İlk bebekleriniz mi? Kimde yaptırdınız?
bu 3. Transferim. Diğer 2 transferdeki bebeklerimi kaybettim. Bu transferden hala 1 bebegim duruyor çok sukur, gerçi daha keseyi gördük kalp atışını duymadık ama minik minik attığını gorduk haftaya inşallah duycaz, işte insan hep diken uzerinde. Dr um Ulun Uluğ. stres kasilmayi tetikliyor diyor. Uyumadan önce ılık bir duş ve gün içerisinde yürüyüş tavsiye ediyor yabancı kaynaklar.

Son düzenleme:
Acaba bu krampla rahim anormali olmasından olabiliri yani;ters uterus veya dar yani T uterus olmasında olabilir mi? Rahim büyüyor diye mi acaba. Buna ilaç tedavisi uyguluyormua Bülent tıraş

Benim rahimde bir sıkıntı yok çok şükür. Bence vücut sağlıksız gebeliği tarıyor. rahim antivirüs programı gibi sürekli bebeğin yapısını tarıyor ve sağlıksız bulduğu zaman atma eğilimine giriyor diye düşünüyorum. Benim diğer iki gebeliğim de sagliksizdi ve bu Kramptan sonra düşük yaptım. Sanki rahim taradi sagliksizsa yok etti diye düşünüyorum. Bu gebeligimde ngs liydi embriyom ve o kasilmadan sonra yine düştü sandım o panikle aklımı yitirdim resmen, sonra bı baktım bebek yerinde duruyor minik minik kalbi atıyor
Bu arada benim Cd56 testim cok yüksek çıkmıştı serum aldım transfer öncesi ve sonrası. Ona rağmen bu krampı yasadim. Rahim çok muhteşem bir yapi ya gerçekten hayret ediyorum.

Rahim buyumeside yapiyor ama birazda gaz kramplari yasiyoruz arkadaslar. Gaz sancisi meshurdur ztn hamileligin ilk haftalari gazman gibiyiz

Hamileliğiniz hayırlı olsun, sağlıkla sonunu getirirsiniz inşallah. Bnm de doktorum ulun bey, biz de haftaya kısmetse keseyi görmeye gideceğiz, kan testinden sonraki ilk ultrasonda (10 gün sonra çağırdığı) sadece keseye mi bakıyor? Kalp atışı belli olmuyor mu? Hayırlısıyla bir kalp atışını duysam

Teşekkürler sizin de hayırlı olsun. Evet kan testinden 10 gün sonra keseyi görüyorsunuz, ondan 15 gün sonra da kalp atışını duymak için cagriyor.
Keseyi görmeye gittiğinizde bebeğin kalbi daha yeni oluşmaya başlamış oluyor sesini duyamiyorlar o yüzden ama ufak ufak attığını görüyorlar. O yüzden kalp için 15 gün sonraya çağırıyor.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…