- 12 Aralık 2018
- 1.433
- 2.035
- 133
İyi akşamlar herkese. 6 haftalık hamileyim yarın 7 hafta olacak. Cumartesi öğleden sonra başlayan bacaklarımda başlayıp tüm vücuduma yayılan göz çevrem dahil -gözlerim şişti- kaşıntılı kırmızı kabarcıklar çıktı. Farklı bir şey yemedim ilaç ya da başka bir şey kullanmadım bir anda oldu gece çok şiddetli şekilde artarak devam etti saç diplerimde bile çıktı. Bu sabah dayanamadım acile gittim prednol diye bir serum çok yayılmış diye taktı ama pek bir etkisi olmadı doktor yapabileceği başka bir şey olmadığını söyledi allerset 10 mg diye bir hap yazdı ve bugün bir tane iç dedi eczacı ise doktoruna sormadan içme dedi ben de soğuk su tutarak akşama kadar dayanmaya çalıştım. Ama geceleri şiddeti çok artıyor yarın kendi doktoruma ve cildiyeye randevu aldım ancak bugün nasıl geçecek bilmiyorum. Daha önce böyle şeyler yaşayan var mı hafiflemesi için ne yapmalıyım gerçekten dayanilacak gibi değil. Bu ilaçları hamileliğin erken döneminde kullanan var mı bebeğime bir şey olur diye de korkuyorum açıkçası