- 26 Aralık 2015
- 287
- 149
- 23
- 37
- Konu Sahibi Bonbon1601
-
☺geogle gibi koustun canim☺☺ ne bilim maydonoz nane dusuk riski yapiyo falan diye duymustumcıg et cıg yumurta ıyı yıkanmamıs meyve sebze küflü herhangı besın yenmez
fazla hamur ısı kızartma kremalı urunler yememeye calıs
bukadar :)
ha bıtkı cayı cok fazla mıktarda bıtkı tuketmek falan zarar tabı☺geogle gibi koustun canim☺☺ ne bilim maydonoz nane dusuk riski yapiyo falan diye duymustum
Her seyin fazlasi zarar ☺ kararinda yenek lazim haklisin cnmha bıtkı cayı cok fazla mıktarda bıtkı tuketmek falan zarar tabı
ama bı mercımek koftesının yanına taze nane az mıktar
:) veya mıdenı usuttugunde 1 cay bardagı nane cayından bırsey olmaz
Ayva yiyelim gamzeli olsun.elma yiyelim al yanakli olsunKizlar peki bu turşu ve limon yeme olayi ne? Ben bir yerde okudum son 3ayinda dikkat edilmesi gerek diyor.tabi ki fazla yemiyorm ama limonu tuzlayip yemeği seviyorm.annem kizdi kani durulaştiriyormuş diye. Kan yapici olan ne yemek lazim? Mesala nar ola bilir dimi? Başka?
Bir de sut fazla icin en az 2bardak. Açik renkde çay için demli içmeyin. Su fazla tuketin. Ayva yiyin bol bol :)))
Ayva hem de guzelleştiriyormuş hem kalbini hem zekasini. Gamze olarak ne yaptiğii bilmiyorum))) her meyve iyidir biz hem yiyelimAyva yiyelim gamzeli olsun.elma yiyelim al yanakli olsun
Kizlar peki bu turşu ve limon yeme olayi ne? Ben bir yerde okudum son 3ayinda dikkat edilmesi gerek diyor.tabi ki fazla yemiyorm ama limonu tuzlayip yemeği seviyorm.annem kizdi kani durulaştiriyormuş diye. Kan yapici olan ne yemek lazim? Mesala nar ola bilir dimi? Başka?
Bir de sut fazla icin en az 2bardak. Açik renkde çay için demli içmeyin. Su fazla tuketin. Ayva yiyin bol bol :)))
Ayva yiyelim gamzeli olsun.elma yiyelim al yanakli olsun
Sagliklo olsunlarda allahin izniyle canimBen bol bol limon tüketiyorum. Haftada 2-3 kere ev yağımı limonata içiyorum. Çok şükür bir şey yok. Riskli gebelik uzmanına gidiyorum bir önceki gebeliğimde yaşadığım sıkıntılardan ötürü ve doktorum çok dikkatlı. Ona tuzu sordum. Tuzu azalt demem ama yediğin diğer şeylerin (zeytin, peynir vs) içinde de tuz olduğunu düşünerek yemeklere kararında ekle dedi.
Canım ben de bol bol ayva yiyorum bakalım gamzeli olacakmı
Olmazsa bile ayva çok faydalı hamileler için.
Cnm bn yiyemedim balik.sut yogurt.yumurta ceviz onemliymis.bu arada bakik yemeye basliycam artik yalniz yuksek civa iceren baliklardan uzak durmalisinKızlar bu ay hamile olma ihtimalım var.
Balık yemek çok önemliymiş. Balığın alterntifi var mı.
Bu saydıklarının hiç birini yemiyorumm benCnm bn yiyemedim balik.sut yogurt.yumurta ceviz onemliymis.bu arada bakik yemeye basliycam artik yalniz yuksek civa iceren baliklardan uzak durmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?