Hamilelikte yararli ve zararli besinler

Bende öyle denerim
Dört gün var bata ama çok halsizim. Herşeyden değişik kokular geliyo bana.
Yarın test yapsam çıkar mı

Bende öyle denerim
Dört gün var bata ama çok halsizim. Herşeyden değişik kokular geliyo bana.
Yarın test yapsam çıkar mı
Ben adete uv dort gun kala evde erkn gebelik yesti ypmistim ikinci cizgi silik cikmisti hastanaye kan testi icin gittigimde adetime iki gun varda cikmisti cnm sukur.ama bazilarnn kan testnde bile gec cikabiliyomus sonuc insallh bi an once rabbimin izniyle hamile kalirsin saglikli sihatli cnm

Bol bol ceviz yiyin.
Doktorum bana günde bir şişe maden suyu içmemi önerMişti. İçinde bol mineral olduğu için.

Teşekkürler canım güzel duan içinn.
Rabbim sana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kararsızım beklesem mi test yapsam nı diye.
Ama yinede yediklerime dikkat ediyorum. Nolur nolmaz belki vardırr.

Teşekkürler canım güzel duan içinn.
Rabbim sana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kararsızım beklesem mi test yapsam nı diye.
Ama yinede yediklerime dikkat ediyorum. Nolur nolmaz belki vardırr.
Sag ol.canim insallah amin.bende hamilekik dusundugumde senn gibi ilac icmemeye zararli seyler yenemeye calistim bebek her an olabilir diye. Adetin gecince degerinde yuksek cikar aslinda cnm adetten once baya kucuk cikiyo.insallah hamilesindir xanim rabbim saglikli bebisler nasip etsin insallah isteyen herkese

slmm
ada çayınında ödem sökücü özelliği oldugundan asla içilmemesi gerekiyor,
midye vs. gibi dip balıklarını ayrıca hazır içecekleri ,asitli içecekleri zaten yazmış arkadaşlar
dereotu ve maydanoz yenmemeli
benim doktorum çok dikkatli bu yüzden organik olmayan tavukta asla yedirmiyor
çiğ et (sosis,salam,sucuk), az pişmiş yumurta ve az pişmiş et ,mayonez yenmemeli diye biliyorum..

ceviz hergün mutlaka yenmeli diye biliyorum aynı zamanda organik yumurtada cok önemli
kalsiyum olan yumurta,ayran,süt,peynir vs. gibi ürünler mutlaka tüketmeye çalışıyorum
ayrıca meyvede cok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…