Hamilelikte yolculuk ve eşim

Çalışıyor musunuz bilemedim ama eğer çalışmıyorsanız eşiniz bir hafta götürüp öbür hafta alsın sizi

Arabayı da kiralayın belki biraz masraf olur ama hem siz özlem giderirsiniz hem de eşinizin aklı kalmaz

Eğer riskli gebelik değilse sizinki hic korkmayin rahatca gidin.3ile 6ay arasi en rahat dönemdir. Ilk 3ay düşük son 3ay erken doğum riski olur.siz en rahat donemdesiniz.ben sizin kadar hamileyken vandan ankaraya uçakla, ankaradan manisaya otobüsle yalniz yolculuk yaptim.Hamilelik psikolojisi sakin kötü seyler dusunmeyin.Saglikla dogum yapmanizi dilerim

Çalışıyor musunuz bilemedim ama eğer çalışmıyorsanız eşiniz bir hafta götürüp öbür hafta alsın sizi

Arabayı da kiralayın belki biraz masraf olur ama hem siz özlem giderirsiniz hem de eşinizin aklı kalmaz
Haftanın 3 günü dersaneye gidiyorum pazartesi salı çarşamba. O yüzden 1 hafta kalamam sınava pek birsey kalmadı dersaneye gitmemezlik yapamam malesef.

Eğer riskli gebelik değilse sizinki hic korkmayin rahatca gidin.3ile 6ay arasi en rahat dönemdir. Ilk 3ay düşük son 3ay erken doğum riski olur.siz en rahat donemdesiniz.ben sizin kadar hamileyken vandan ankaraya uçakla, ankaradan manisaya otobüsle yalniz yolculuk yaptim.Hamilelik psikolojisi sakin kötü seyler dusunmeyin.Saglikla dogum yapmanizi dilerim
Son 3 aylık donemdeyim ben :) ama teşekkür ediyorum sağolun

Otobusle sorun olmaz ama ayaklarini hep hareket ettirmen lazim hamilelikte bacakta kan pihtusi olusma riski daha cok ve uzun sure oturmak sakincali olabilir. Kasilma filan olacagani sanmiyorum en azindan otobus kaynakli olmaz. Ben olsam giderdim ama su olursem fikrini cikar nolursun ben kizimda oyle son 4 hafta hep agladim olucem diye. Belki ilerlerlyrn haftalarda yine ayni hissederim bilemiyorum. Ama duygusalligini anliyorum

Eşinizin yerinde olsaydım bende yanliz gitmenizi istemezdim ağrınız fln olsa zor durumda kalırsınız madem yakınmış hafta sonu eşinizle beraber gitmeyi teklif edin

30. Haftaya gelmişsin zaten sık dişini 3 ay sonra bebeği de alır gidersin babaanneni görmeye. Şurda ne kalmış doğuma.
Ama çok dayanamıyorsan da 2.5 saat zaten çok uzun değil doktorun da onaylarsa git gör

Karnınızda bir can var ve anladıgım kadaryla cok seyehat ettgnz ıcın dusuk tehlıkese yasamışsınız ve hala yolculuk yapmayı dusunuyrsınuz babaannenızı dusunuysunuz ama karnınızdakı cocugu dusunmyr gb davranysıunuz aılenız sık sık geldıgıne gre cok acıl bı durum ykken gtmeyın Allah korusun dusun kı cocuguna bişi oldu uzulmeyecekmısın esın sana senı uyardım demez mı ? elbette annesı olrak sen daha cok dusunuysındur ama bişi olursa hem bebegıne uzulursun hemde vıcdan azabı cekersın Allah sag salım kurtulmayı nasıp etsın her hamıle olecegını sanarmıs ama byle dusunmeyın ıcınızı rahat tutun

tam haftasını hatırlamıyorum ama 32 falandı galiba Ankaradan İstanbula gittim hemde otobüşle hiçbi sebep yokken sırf gezmek için hiçbirsey olmadı ama olmayacağı anlamına gelmez şimdi olsam gitmezdim diyorum riske atmaya değmez bu arada benim bebeğim 1.5 yaşında

Hanımlar derdim kendime göre büyük bana fikir verir misiniz?
Hamileliğimin 20. Haftasına kadar sürekli seyahat ettim sonra bazı sebeplerden doktorum seyahati yasakladı. Geçen hafta kontrolde artık rahat hareket edebileceğimi söyledi. Direk sormadım seyahat edebilir miyim diye ama pazartesi arayip soracağım.

Önümüzdeki hafta sonu 2 buçuk saat uzaklıktaki memleketime gitmek istiyorum. Annem ve babam geliyorlar sürekli ama sehrimi akrabalarımı ve arkadaşlarımı özledim. 92 yaşında babaannem var onu da görmek istiyorum. Hamilelik psikolojisi belki de bilmiyorum ama ya doğumda ölürsem son kez olsun göreyim düşüncesi var kafamda.
Bugün eşime söyledim önümüzdeki hafta gitsem nasıl olur ama önce doktora soralım dedim. Eşim istemiyor gitmemi çünkü gidersem otobüsle gideceğim eşim çalışıyor gelemez. Yalnız zor olur dedi. Otobüste yalnız sayılmam bir sürü insan var diye ortamı ısıtmaya çalıştım ama olmadı.
Memleketimi özledim diye ağlamak geldi içimden ama sustum eşime yansıtmamaya çalıştım ama mutlaka yüzüm düşmüştür.
Sizce eşimi ikna etmeli miyim yoksa haklı mı tek başıma zorlanır mıyım otobüste
canım düşük tehlikesi dönemini atlatmışsın öyle bir riskin yok ama yinede bir dr sorr

Eşine bence açık açık ailemi ozledim, gitmek istiyorum de.Neden kirilsin ki? Duygularını saklama derim

Hamileliğimin 20. Haftasına kadar sürekli seyahat ettim sonra bazı sebeplerden doktorum seyahati yasakladı. Geçen hafta kontrolde artık rahat hareket edebileceğimi söyledi. Direk sormadım seyahat edebilir miyim diye ama pazartesi arayip soracağım.

Önümüzdeki hafta sonu 2 buçuk saat uzaklıktaki memleketime gitmek istiyorum. Annem ve babam geliyorlar sürekli ama sehrimi akrabalarımı ve arkadaşlarımı özledim. 92 yaşında babaannem var onu da görmek istiyorum. Hamilelik psikolojisi belki de bilmiyorum ama ya doğumda ölürsem son kez olsun göreyim düşüncesi var kafamda.
Bugün eşime söyledim önümüzdeki hafta gitsem nasıl olur ama önce doktora soralım dedim. Eşim istemiyor gitmemi çünkü gidersem otobüsle gideceğim eşim çalışıyor gelemez. Yalnız zor olur dedi. Otobüste yalnız sayılmam bir sürü insan var diye ortamı ısıtmaya çalıştım ama olmadı.
Memleketimi özledim diye ağlamak geldi içimden ama sustum eşime yansıtmamaya çalıştım ama mutlaka yüzüm düşmüştür.
Ben hamileyken de böyle Bi durum olmuştu, eşinin içi rahat etmez sana bişi olur diye yalnızken. Hani olacağından değil de. . Baban faln gelsin onunla dön , en mantıklısı bence
Buarada hamilelikte psikoloji de çok önemli,ben kurban bayramına gitmedim memlekete son dönemlerde diye. Ama iyi olacağıma daha kötü oldum, ilk defa ailemden ayru bayram geçirdim gurbette. Gezmeye çıkmak da gelmedi içimden. Çok sikildim moralim sıfır oldu. Gitsem daha Mutlu olurdum eminim, psikoloji fiziksel sağlığı da etkiliyor bence:21:

Son düzenleme:
Otobüs yokculuğunu seven bir insansan, doktorun da sakınca yok derse gidebilirsin yalnız. Altı üstü 2 buçuk saat. Ben olsam gidemezdim mesela çünkü otobüs normalde de rahatsız ediyor. Bulantı yapıyor bende. Ama senin sorunun yoksa niye gitmeyeceksin hamilelik engel değil ki hamile olmadan önce seni yolluyor muydu tek başına

Eşinde seninle gelse birlikte gitseniz olmaz mı daha az kalırsın belki ama ikinizinde istediği olur

Bence hamilelikte fizyoloji kadar psikolojide önemli hatta daha önemli diyebilirim.eşine söyle açık açık.gitmek istiyorum de.bende gidicem 2 hafta sonra inş.annemgile.bizimki arabayla 2,5 saat.ama ilk hamileliğimde arabamız yoktu 6.ayda otobüsle 3,5 saat sürmüştü gitmiştim yine.bence doktoruna sor izin verirse git.

Eşimi de kırmak istemiyorum. Ağrın sancın olsa ne yapacaksın diyor cevap veremedim. Kendimi iyi hissediyorum bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de bilemedim

Bir arkadaşla gitmen mümkün olur mu? Normal bir hamilelik ise problem olmaz ama doktor daha once seyahati yasaklamis sıkıntıların varsa yanında biriyle gitsen iyi olur gibi geldi. Olabilirse 2.5 saat hiç birşey değil annen veya kardeşin gelip seni alsin öyle git. Nolur ne olmaz.

Otur cnm evinde,biraz daha sik disini,bende senin gibi seyehat ettim,birazda is guc yaptim erken dogum yaptim kaybettim,senin yerinde olsam yerimden kalkmazdim inanki.

Back
X