- 10 Mayıs 2015
- 790
- 386
- 23
- Konu Sahibi Limonsarisi
32 haftalik olana kadar ayda bir aileme gittim. Uc saa . Mesafe.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftanın 3 günü dersaneye gidiyorum pazartesi salı çarşamba. O yüzden 1 hafta kalamam sınava pek birsey kalmadı dersaneye gitmemezlik yapamam malesef.Çalışıyor musunuz bilemedim ama eğer çalışmıyorsanız eşiniz bir hafta götürüp öbür hafta alsın sizi
Arabayı da kiralayın belki biraz masraf olur ama hem siz özlem giderirsiniz hem de eşinizin aklı kalmaz
Son 3 aylık donemdeyim ben :) ama teşekkür ediyorum sağolunEğer riskli gebelik değilse sizinki hic korkmayin rahatca gidin.3ile 6ay arasi en rahat dönemdir. Ilk 3ay düşük son 3ay erken doğum riski olur.siz en rahat donemdesiniz.ben sizin kadar hamileyken vandan ankaraya uçakla, ankaradan manisaya otobüsle yalniz yolculuk yaptim.Hamilelik psikolojisi sakin kötü seyler dusunmeyin.Saglikla dogum yapmanizi dilerim
Pardon 20 haftalik okumusum ben.:) dr a danışın. Olur derse yaradana siginin ve gidin.teliniz yaninizda ve sarji dolu olsun.rahat bir giysi rahat ayakkabi ile cikin yola.hayırlı yolculuklarSon 3 aylık donemdeyim ben :) ama teşekkür ediyorum sağolun
canım düşük tehlikesi dönemini atlatmışsın öyle bir riskin yok ama yinede bir dr sorrHanımlar derdim kendime göre büyük bana fikir verir misiniz?
Hamileliğimin 20. Haftasına kadar sürekli seyahat ettim sonra bazı sebeplerden doktorum seyahati yasakladı. Geçen hafta kontrolde artık rahat hareket edebileceğimi söyledi. Direk sormadım seyahat edebilir miyim diye ama pazartesi arayip soracağım.
Önümüzdeki hafta sonu 2 buçuk saat uzaklıktaki memleketime gitmek istiyorum. Annem ve babam geliyorlar sürekli ama sehrimi akrabalarımı ve arkadaşlarımı özledim. 92 yaşında babaannem var onu da görmek istiyorum. Hamilelik psikolojisi belki de bilmiyorum ama ya doğumda ölürsem son kez olsun göreyim düşüncesi var kafamda.
Bugün eşime söyledim önümüzdeki hafta gitsem nasıl olur ama önce doktora soralım dedim. Eşim istemiyor gitmemi çünkü gidersem otobüsle gideceğim eşim çalışıyor gelemez. Yalnız zor olur dedi. Otobüste yalnız sayılmam bir sürü insan var diye ortamı ısıtmaya çalıştım ama olmadı.
Memleketimi özledim diye ağlamak geldi içimden ama sustum eşime yansıtmamaya çalıştım ama mutlaka yüzüm düşmüştür.
Sizce eşimi ikna etmeli miyim yoksa haklı mı tek başıma zorlanır mıyım otobüste
Ben hamileyken de böyle Bi durum olmuştu, eşinin içi rahat etmez sana bişi olur diye yalnızken. Hani olacağından değil de. . Baban faln gelsin onunla dön , en mantıklısı benceHanımlar derdim kendime göre büyük bana fikir verir misiniz?
Hamileliğimin 20. Haftasına kadar sürekli seyahat ettim sonra bazı sebeplerden doktorum seyahati yasakladı. Geçen hafta kontrolde artık rahat hareket edebileceğimi söyledi. Direk sormadım seyahat edebilir miyim diye ama pazartesi arayip soracağım.
Önümüzdeki hafta sonu 2 buçuk saat uzaklıktaki memleketime gitmek istiyorum. Annem ve babam geliyorlar sürekli ama sehrimi akrabalarımı ve arkadaşlarımı özledim. 92 yaşında babaannem var onu da görmek istiyorum. Hamilelik psikolojisi belki de bilmiyorum ama ya doğumda ölürsem son kez olsun göreyim düşüncesi var kafamda.
Bugün eşime söyledim önümüzdeki hafta gitsem nasıl olur ama önce doktora soralım dedim. Eşim istemiyor gitmemi çünkü gidersem otobüsle gideceğim eşim çalışıyor gelemez. Yalnız zor olur dedi. Otobüste yalnız sayılmam bir sürü insan var diye ortamı ısıtmaya çalıştım ama olmadı.
Memleketimi özledim diye ağlamak geldi içimden ama sustum eşime yansıtmamaya çalıştım ama mutlaka yüzüm düşmüştür.
Eşimi de kırmak istemiyorum. Ağrın sancın olsa ne yapacaksın diyor cevap veremedim. Kendimi iyi hissediyorum bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de bilemedim
Hanımlar derdim kendime göre büyük bana fikir verir misiniz?