- Konu Sahibi Limonsarisi
Eşin kötü bir durum olursa ben sana demiştim diyecek inşallah olmaz ama yol şartlarıda önemli. Gideceginiz yol otobüsle rahat edilecekmi. 37. Haftamda tayin dolayısıyla mecburi il degiştirdim 8-9 saatlik yolu şikayetim olmamasına ragmen eşimle 2 saatte bir mola vererek geldik sıkıntı yaşamayalım diye.bir sıkıntım olmadı çok şükür ama otobüs şartları özel araçla aynı olmazHanımlar derdim kendime göre büyük bana fikir verir misiniz?
Hamileliğimin 20. Haftasına kadar sürekli seyahat ettim sonra bazı sebeplerden doktorum seyahati yasakladı. Geçen hafta kontrolde artık rahat hareket edebileceğimi söyledi. Direk sormadım seyahat edebilir miyim diye ama pazartesi arayip soracağım.
Önümüzdeki hafta sonu 2 buçuk saat uzaklıktaki memleketime gitmek istiyorum. Annem ve babam geliyorlar sürekli ama sehrimi akrabalarımı ve arkadaşlarımı özledim. 92 yaşında babaannem var onu da görmek istiyorum. Hamilelik psikolojisi belki de bilmiyorum ama ya doğumda ölürsem son kez olsun göreyim düşüncesi var kafamda.
Bugün eşime söyledim önümüzdeki hafta gitsem nasıl olur ama önce doktora soralım dedim. Eşim istemiyor gitmemi çünkü gidersem otobüsle gideceğim eşim çalışıyor gelemez. Yalnız zor olur dedi. Otobüste yalnız sayılmam bir sürü insan var diye ortamı ısıtmaya çalıştım ama olmadı.
Memleketimi özledim diye ağlamak geldi içimden ama sustum eşime yansıtmamaya çalıştım ama mutlaka yüzüm düşmüştür.
Sizce eşimi ikna etmeli miyim yoksa haklı mı tek başıma zorlanır mıyım otobüste