- 20 Ağustos 2014
- 3.410
- 9.375
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
Tavsıyem dogumda yanınızda bırı olsun.. Konusulan hıc hoş degıl!! Ayrıca tuplerı baglat ne demk rabbım vermiş ard arda buyurler .. Esınızle konusun ne biçim bır tavırdır buArkadaşlar benim 17 aylık bir bebeğim var ve şuanda da 6 aylık hamileyim.ikinci hamileliğim süpriz oldu aslında bebek karnımda 16 haftalıkken öğrendim.eşimin ailesi bunu duyduktan sonra çok mutsuz oldular.zaten kayınvalidem sürekli tüplerini bağlat diyordu ilk gebeliğimde.bu hamileliğimde de kayınpeder eve geldiğinde aynı şeyi ima etti.buna kesin bir çözüm bulun artık falan diyerek konuştu ki o bir erkek bu tarz şeyleri benimle konuşması benim çok garibime gidiyor.daha sonra size zor olacak nasıl bakacaksınız falan filan konuşup duruyorlar.en son kayınvalidem eşimi aradı aslında beni aramış önce ama telim kapalı olduğundan eşimi aradı bende lavabodaydım o sırada konuşmaları duydum.eşimin 50 yaşında bir kuzeni var hiç çocuğu yok evlenip boşanmış geçenlerde bir kadınla evlenmiş.kadının iki çocuğu varmış ama annesine bırakıp gelmiş çocuklarını.şimdi eşimin kuzeninden hamile kalmaya çalışıyormuş ama bir türlü kısmet olmamış.ben kadını bir kez gördüm ömrümde.kaynanamla birlikte telofon açmışlar.güya kadın rüya görmüş, ben diyormuşum ki ben bu bebeğe bakamam filan diyormuşum kadında sen aldırma sakın bebeği bana ver ben bakayım diyormuş.eşim çok sinirlendi aslında çünkü daha önce bunlar bizden bebeği istemeye kalkarlar filan demişti.üstüne birde böyle olunca sinirlerim bozuldu.kaynanama işin aslını sormaya çalışıyoruz bağırıp çağırıyor, bu konuyu konuşmak istemiyorum falan diye sinirli sinirli tavırlar takınıyor.karnımdaki bebeğime göz koymuş olabilecekleri düşüncesi inanın beni çok rahatsız etti.lütfen objektif fikirlerinizi bekliyorum.bana ima ettikleri şey bebeğimi kadına vermem mi?
ilk hamile olduğumda 17 aylık olan oğluma taktılar zaten, yok biz götürelim bunu sen nasıl bakacaksın filan şimdi sıra karnımdakine geldi galiba.birde düşünüyorum acaba benmi çok art niyetliyim her şeyi yanlış anlıyorum filan diye ama eminde olamıyorum.kendi torunları bahsettikleri hiç anlamıyorum ben bu aileyi.ben objektif olamıycam canım.
evlatlarim söz konusuysa gözüm babamı dahi gormez.hem o k.valideyi hem de o teyze bozuntusunu fena yolarim!
eşim çok sinirlendi zaten, istersek üçüncüyü de yaparız onlara ne filan diyor.o da konuşmaya çalışmış annesiyle ona da bağırıp çağırmış azarlamış, dinlemek istememiş.Tavsıyem dogumda yanınızda bırı olsun.. Konusulan hıc hoş degıl!! Ayrıca tuplerı baglat ne demk rabbım vermiş ard arda buyurler .. Esınızle konusun ne biçim bır tavırdır bu
ben bu aileye anlam veremiyrum zaten.çok marjinal geliyor söylenen şeyler, hayır öz torununu birine vermek nasıl aklından geçer insanın anlayamıyorum.mesafe koymaya çalışıyorum şuanda zaten.hayır evlat bu insan kedisinin yavrusunu vermeye bile kıyamıyor.gerçekten çok garipler.Suçlu psikolojisinde hemen alevlenip bağıŕıp cağırıp üste çıkma vardır. Ayrıca ikinci çocuk bu daha ya ikinci eşin bir şey demiyor onlara ne. Sanki 10 tane çocuğunuz var. Karı kocadan sonra üçüncü kişiye b.. yemek düşer. Bu ne hadsizlik ben olsam konuyu bile açmalarına izin vermem bağlatmış da çözüm bulmuş da o benimle kocam arasında derim. Üzmetin kendinizi hamilesiniz anlaşılan o ki macera arıyorlar mesafe koyun aranıza onlarla bu ne ya ben olsam evime bile her zaman sokmam. Huzursuzluktan başka bir şey değil.
eşim çok sinirlendi zaten, istersek üçüncüyü de yaparız onlara ne filan diyor.o da konuşmaya çalışmış annesiyle ona da bağırıp çağırmış azarlamış, dinlemek istememiş.
haklısınız bu ailenin içinde bende kafayı yedim sanırım.eğer dediğinizi yaparsam ben ne dedim ki, sen hep yanlış anlıyorsun zaten deyip üste çıkıyorlar onuda yapamıyorum artık.Sen ne kadar sakin bir insansin ya.
Kusura bakma ben coktan o kaynanayi ve digerini yolmustum!!!
Marketen her hangi birsey aliyorlar sanki , yahu onlara ne senin nasil bakacagindan.. bukadar anlayisli olmana gerek yok ver agizlarinin payini defolsunlar hayatindan..
Ne deseler desinler.hiccc takma bence bir güzel ver agizlarinin payini nerden anliyorlarsa anlasinlar cok sinirlendim ya.. böyle densizlik terbiyrsizlik hayatinda görmedimmm.haklısınız bu ailenin içinde bende kafayı yedim sanırım.eğer dediğinizi yaparsam ben ne dedim ki, sen hep yanlış anlıyorsun zaten deyip üste çıkıyorlar onuda yapamıyorum artık.
Bana da oyle geldi.Arkadaşlar benim 17 aylık bir bebeğim var ve şuanda da 6 aylık hamileyim.ikinci hamileliğim süpriz oldu aslında bebek karnımda 16 haftalıkken öğrendim.eşimin ailesi bunu duyduktan sonra çok mutsuz oldular.zaten kayınvalidem sürekli tüplerini bağlat diyordu ilk gebeliğimde.bu hamileliğimde de kayınpeder eve geldiğinde aynı şeyi ima etti.buna kesin bir çözüm bulun artık falan diyerek konuştu ki o bir erkek bu tarz şeyleri benimle konuşması benim çok garibime gidiyor.daha sonra size zor olacak nasıl bakacaksınız falan filan konuşup duruyorlar.en son kayınvalidem eşimi aradı aslında beni aramış önce ama telim kapalı olduğundan eşimi aradı bende lavabodaydım o sırada konuşmaları duydum.eşimin 50 yaşında bir kuzeni var hiç çocuğu yok evlenip boşanmış geçenlerde bir kadınla evlenmiş.kadının iki çocuğu varmış ama annesine bırakıp gelmiş çocuklarını.şimdi eşimin kuzeninden hamile kalmaya çalışıyormuş ama bir türlü kısmet olmamış.ben kadını bir kez gördüm ömrümde.kaynanamla birlikte telofon açmışlar.güya kadın rüya görmüş, ben diyormuşum ki ben bu bebeğe bakamam filan diyormuşum kadında sen aldırma sakın bebeği bana ver ben bakayım diyormuş.eşim çok sinirlendi aslında çünkü daha önce bunlar bizden bebeği istemeye kalkarlar filan demişti.üstüne birde böyle olunca sinirlerim bozuldu.kaynanama işin aslını sormaya çalışıyoruz bağırıp çağırıyor, bu konuyu konuşmak istemiyorum falan diye sinirli sinirli tavırlar takınıyor.karnımdaki bebeğime göz koymuş olabilecekleri düşüncesi inanın beni çok rahatsız etti.lütfen objektif fikirlerinizi bekliyorum.bana ima ettikleri şey bebeğimi kadına vermem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?