Hamilelikten dolayı yanlış mı anlıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakin baglatma. Dunyanin bin turlu hali var. korunma yollarini damis doktoruna. Cocuklarindan dogmus dogmamis asla vazgecme! Allah yardimcin olsun

Doğumda yanınızda sizin anneniz, kardeşiniz falan olsun, kv-kp çok normal gelmedi, insan torununa sahip çıkacağı yere başkasına vermeniz için imada bulunur mu ??

yanlış anlamamışsın gayet onu ima ediyorlar.Her çocuk rızkıyla gelir derler hayırlı evlat olsunlar sana kardeşim.
Hayır bu noktayı geçtim sen iki çocuğunu annene bırakmış kadınsın başkasının çocuğuna ne hayrın olur..

O zaman onlarınki tam psikopatlik. Asla alttan almayın, eşinizle de ciddi konusun.

bunlar hangi magaradan cikmis insan icine karismislar ya..tovbeler olsun yarabbim..
varsin adiniz huysuz olsun,evladinizin kilina dokundurmayin..
baktiniz laf anlamiyorlar gorusmeyin bu kadar basit.

Onlaramı kalmış çocuklarının yüzünü bile göstermesen yeridir diyeceğim çok art niyetli insanlarmış ,sakın ola çocuğa biz bakalım siz gezin fln deyipte başkasına vermesinler kayboldu adı altında Allah korusun

maddi durumunuz kötü sanırım bakamazsınız diye mi düşünüyorlar?
bunu dusunecek olan sen ve eşin,başkada kımseye laf dusmez.
ayrıca daha 2.bebegın zaten.ıyı olmus bak kardes iyidir
canını sıkma,heryerde lafını sozunu bılmeyen ınsanlar var.Allah yardım eder ıns.gule gule buyut bebişlerini cnm..
dusunup de durma kendını hasta edersın,zaten duygusal bı donemdesin

bu ne ya.
iyice millet sacmaladi.
onlara neymis kactane dogurursan dogurursun.
iki cocuga neden bakamayacakmissin.
6 degil 7 degil iki tane niye fazla geldi onlara bu Kadar.
kaynananin kac cocugu var merak ettim. cok merakliysa kendisi verseymis birini baskasina.
yuh ya harbiden akilsizlar.
kayinpederine deseydin ya kusura bakmayin size sormicam tüplerim bana ait sizi ilgilendirmez.
hem erkek olarak utanmiyormusunuz bunu bana demeye diceksin iste ama.... esin deseydi keske sizin yaptiginiz ayip degil mi esime hangi cürretle bunu diyebiliyorsunuz deseydi.....

Senin bebegine goz dikecekletine arkada biraktigi cocuklarini alip gelsn.kaynananada noluyosa daha bi tane cicukta tup mu baglatilirmis.simdi olmasaydi bile sinra illa olacakti ona mi kalms tasasi bakacak olan o mu..alttan almayin her defasinda ima ettkleri seyin karsiligini vern.onlara ne yahu cocuk benm ister digurrm ister dogurmam

Bence kaynanayı geçin direk o kadını arayın.
Bıraktığın 2 çocuğunu görseydin benim çocuğumu görünceye kadar diyin. Çocuk istiyorsan git kendi çocuklarına bak kardeşim diyin.

bu ne sacma sey ya? tupleri baglatmani soylemek ne demek? ona mi soracaksin kac cocuk sahibi olacagini.. asla yuz ve taviz vermeyin, kavga degil kastım, net olun muhatap dahi olmayin bu konuda.. azcik haddini bilsin ya herkes.. cok sinirlendim..

oz torunu gectim, senin cocugunu hangi hakla ve hadle veriyo baskasina?

Kesinlikle dogru anlamissin benim kaynanacik da ya bisey ima ederken ruya görüyor yada elalem böyle yapti da böyle oldu diyor allaha havale ettim ben bayramda da gitmedim kendi ailemin yanina geldim aramadim da kocamda artik benim arkamda saolsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…