- 17 Eylül 2015
- 234
- 346
- 103
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
rahatsızım deyip köye gitmedim bu bayram kızlar.gerçekten çok kırgınım içimden hiç bayramlaşmak bile gelmiyor.banada yol yapıyorlar gibi geldi açıkçası.çünkü sürekli sana zor olur bakamazsın deyip duruyorlar ben hergün kıpırdayışını sayıyorum aklım çıkıyor bir şey olacak diye onların bu düşündükleri çok incitici.birde tüp bağlatmama kadar karışıyorlar çıldırmamak içten değil inanın.
hayır çocuklara doğumda aldıkları bir kıyafetten başka bir şeyleri olmadı.ben kendim çalışıyorum zaten eşimle boşanmış bile olsam çocuklarıma bakabilirim ki çalışmıyor bile olsaydım gider bulaşık yıkar gene bakardım.benim yetişme tarzımda çocuk vermek diye bir şey yok.şoka girdim zaten.
geçende aynısını eşime dedim.ya neden ben bağlatıyorum ki tüplerimi sen kendini kısırlaştırabilirsin bence çok istiyorlarsa diye :) ama işte olmaz onların oğulları yarın başkasıyla falan evlenmek isterse ne olacak? hadi hiçbir şey olmasa kendini erkek gibi hissetmeyebilir benim ne hissettiğim kimin umurunda.Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar özelime girilmemiş böyle marjinal söylemler işitmemiştim.
maddi durumunuz kötü sanırım bakamazsınız diye mi düşünüyorlar?Arkadaşlar benim 17 aylık bir bebeğim var ve şuanda da 6 aylık hamileyim.ikinci hamileliğim süpriz oldu aslında bebek karnımda 16 haftalıkken öğrendim.eşimin ailesi bunu duyduktan sonra çok mutsuz oldular.zaten kayınvalidem sürekli tüplerini bağlat diyordu ilk gebeliğimde.bu hamileliğimde de kayınpeder eve geldiğinde aynı şeyi ima etti.buna kesin bir çözüm bulun artık falan diyerek konuştu ki o bir erkek bu tarz şeyleri benimle konuşması benim çok garibime gidiyor.daha sonra size zor olacak nasıl bakacaksınız falan filan konuşup duruyorlar.en son kayınvalidem eşimi aradı aslında beni aramış önce ama telim kapalı olduğundan eşimi aradı bende lavabodaydım o sırada konuşmaları duydum.eşimin 50 yaşında bir kuzeni var hiç çocuğu yok evlenip boşanmış geçenlerde bir kadınla evlenmiş.kadının iki çocuğu varmış ama annesine bırakıp gelmiş çocuklarını.şimdi eşimin kuzeninden hamile kalmaya çalışıyormuş ama bir türlü kısmet olmamış.ben kadını bir kez gördüm ömrümde.kaynanamla birlikte telofon açmışlar.güya kadın rüya görmüş, ben diyormuşum ki ben bu bebeğe bakamam filan diyormuşum kadında sen aldırma sakın bebeği bana ver ben bakayım diyormuş.eşim çok sinirlendi aslında çünkü daha önce bunlar bizden bebeği istemeye kalkarlar filan demişti.üstüne birde böyle olunca sinirlerim bozuldu.kaynanama işin aslını sormaya çalışıyoruz bağırıp çağırıyor, bu konuyu konuşmak istemiyorum falan diye sinirli sinirli tavırlar takınıyor.karnımdaki bebeğime göz koymuş olabilecekleri düşüncesi inanın beni çok rahatsız etti.lütfen objektif fikirlerinizi bekliyorum.bana ima ettikleri şey bebeğimi kadına vermem mi?
Senin bebegine goz dikecekletine arkada biraktigi cocuklarini alip gelsn.kaynananada noluyosa daha bi tane cicukta tup mu baglatilirmis.simdi olmasaydi bile sinra illa olacakti ona mi kalms tasasi bakacak olan o mu..alttan almayin her defasinda ima ettkleri seyin karsiligini vern.onlara ne yahu cocuk benm ister digurrm ister dogurmamArkadaşlar benim 17 aylık bir bebeğim var ve şuanda da 6 aylık hamileyim.ikinci hamileliğim süpriz oldu aslında bebek karnımda 16 haftalıkken öğrendim.eşimin ailesi bunu duyduktan sonra çok mutsuz oldular.zaten kayınvalidem sürekli tüplerini bağlat diyordu ilk gebeliğimde.bu hamileliğimde de kayınpeder eve geldiğinde aynı şeyi ima etti.buna kesin bir çözüm bulun artık falan diyerek konuştu ki o bir erkek bu tarz şeyleri benimle konuşması benim çok garibime gidiyor.daha sonra size zor olacak nasıl bakacaksınız falan filan konuşup duruyorlar.en son kayınvalidem eşimi aradı aslında beni aramış önce ama telim kapalı olduğundan eşimi aradı bende lavabodaydım o sırada konuşmaları duydum.eşimin 50 yaşında bir kuzeni var hiç çocuğu yok evlenip boşanmış geçenlerde bir kadınla evlenmiş.kadının iki çocuğu varmış ama annesine bırakıp gelmiş çocuklarını.şimdi eşimin kuzeninden hamile kalmaya çalışıyormuş ama bir türlü kısmet olmamış.ben kadını bir kez gördüm ömrümde.kaynanamla birlikte telofon açmışlar.güya kadın rüya görmüş, ben diyormuşum ki ben bu bebeğe bakamam filan diyormuşum kadında sen aldırma sakın bebeği bana ver ben bakayım diyormuş.eşim çok sinirlendi aslında çünkü daha önce bunlar bizden bebeği istemeye kalkarlar filan demişti.üstüne birde böyle olunca sinirlerim bozuldu.kaynanama işin aslını sormaya çalışıyoruz bağırıp çağırıyor, bu konuyu konuşmak istemiyorum falan diye sinirli sinirli tavırlar takınıyor.karnımdaki bebeğime göz koymuş olabilecekleri düşüncesi inanın beni çok rahatsız etti.lütfen objektif fikirlerinizi bekliyorum.bana ima ettikleri şey bebeğimi kadına vermem mi?
Tüplerimi bağlatma konusunda da eşim cevabını versin diye bekliyorum ama hiç o cevap verilmiyor.hep aman onlar yaşlı insanlar, onların kötü niyeti yok öyle görmüşler, şimdi bir şey dersem annem ağlar, senin yanında konuşursam rencide olur falan diyor.ama ne hikmetse benden ayrıkta konuşmuyor herhalde ya da annesine söz geçiremiyor konuştum bu konuda dediği halde hem kaynana gene aynı tüp mevzunu konuşabiliyor hemde level atlamışlar kayınpeder aynı muhabbeti yapabiliyor.bende salak gibi baskıya gelip doktora bağlatmak istediğimi söylüyorum asıl hata bende aslında.ama doktorumla ilk görüşmemde bu kararımı iptal edeceğim.aklımı başıma getirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.
bu ne sacma sey ya? tupleri baglatmani soylemek ne demek? ona mi soracaksin kac cocuk sahibi olacagini.. asla yuz ve taviz vermeyin, kavga degil kastım, net olun muhatap dahi olmayin bu konuda.. azcik haddini bilsin ya herkes.. cok sinirlendim..Arkadaşlar benim 17 aylık bir bebeğim var ve şuanda da 6 aylık hamileyim.ikinci hamileliğim süpriz oldu aslında bebek karnımda 16 haftalıkken öğrendim.eşimin ailesi bunu duyduktan sonra çok mutsuz oldular.zaten kayınvalidem sürekli tüplerini bağlat diyordu ilk gebeliğimde.bu hamileliğimde de kayınpeder eve geldiğinde aynı şeyi ima etti.buna kesin bir çözüm bulun artık falan diyerek konuştu ki o bir erkek bu tarz şeyleri benimle konuşması benim çok garibime gidiyor.daha sonra size zor olacak nasıl bakacaksınız falan filan konuşup duruyorlar.en son kayınvalidem eşimi aradı aslında beni aramış önce ama telim kapalı olduğundan eşimi aradı bende lavabodaydım o sırada konuşmaları duydum.eşimin 50 yaşında bir kuzeni var hiç çocuğu yok evlenip boşanmış geçenlerde bir kadınla evlenmiş.kadının iki çocuğu varmış ama annesine bırakıp gelmiş çocuklarını.şimdi eşimin kuzeninden hamile kalmaya çalışıyormuş ama bir türlü kısmet olmamış.ben kadını bir kez gördüm ömrümde.kaynanamla birlikte telofon açmışlar.güya kadın rüya görmüş, ben diyormuşum ki ben bu bebeğe bakamam filan diyormuşum kadında sen aldırma sakın bebeği bana ver ben bakayım diyormuş.eşim çok sinirlendi aslında çünkü daha önce bunlar bizden bebeği istemeye kalkarlar filan demişti.üstüne birde böyle olunca sinirlerim bozuldu.kaynanama işin aslını sormaya çalışıyoruz bağırıp çağırıyor, bu konuyu konuşmak istemiyorum falan diye sinirli sinirli tavırlar takınıyor.karnımdaki bebeğime göz koymuş olabilecekleri düşüncesi inanın beni çok rahatsız etti.lütfen objektif fikirlerinizi bekliyorum.bana ima ettikleri şey bebeğimi kadına vermem mi?
oz torunu gectim, senin cocugunu hangi hakla ve hadle veriyo baskasina?ben bu aileye anlam veremiyrum zaten.çok marjinal geliyor söylenen şeyler, hayır öz torununu birine vermek nasıl aklından geçer insanın anlayamıyorum.mesafe koymaya çalışıyorum şuanda zaten.hayır evlat bu insan kedisinin yavrusunu vermeye bile kıyamıyor.gerçekten çok garipler.
oz torunu gectim, senin cocugunu hangi hakla ve hadle veriyo baskasina?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?