Hamilelikten dolayı yanlış mı anlıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pardon da sizin kocaniz bostan korkulugu mu? Agizlarinin payini veremiyor mu? Nasil senin tuplerine kadar karisirlar psikolojik sorunlu cift.
ilk çocuğumda söylediklerinde eşimle tartıştık bu konuda onlar yaşlı insanlar kötülüğüne söylemiyor umursamayıver diyor.geçende eşimin yanında söyledi yine gene sessizce izledi.bazen banada korkuluk gibi geliyor.annesi hemen ağlıyor çünkü bir şey derse o da bir hafta uyuyamıyor.

Yuh diyorum yaa. Sizin yatak odaniza kadar nasil mudahale ederler? Onlara ne sizin tuplerinizden, sizin yaptiginiz bebeden... ne demek bu ya bebeginize bir mal gozuyle (cok afedersiniz) bakmak! Siz inanin cok sakinsiniz. Ben cingar cikartmistim o hamile halimle kavga etmeye falan giderdim yani. Ilk bebeginize de demisler ayni seyi onda susmussunuz bunda nicin susuyorsunuz? Niye sizin ozelinize girilmesine bu kadar izin veriyosunuz? Bu kayinpeder eve insan getirip icen kayinpederdi sanirim yanlis hatirlamiyosam. Ne bicim bir aileye denk gelmissiniz allah yardimciniz olsun. Ben sizin yerinize olsam bu olaydan mana cikarip kuserdim ne eve alirdim ne dogumuma cagirirdim. Hastanede lutfen dikkatli olun. Kendi anneniz varsa o yaninizda dursun.

Konu sahibi sen tuplerini falan bağlatma ancak bilim adamları bir gün beyin nakli konusunda gelişme sağlar ise k.validen ve k.pederin mutlaka beyin nakli yaptırsin.

kesin çözüm bu !
sonradan aklım başıma geldi bende salak gibi bağlatmaya karar vermiştim ama doktoruma söyleyeceğim bu gittiğimde vazgeçtim diye.salağa döndüm bunların içinde.

bu olay bardağı taşıran son damla oldu zaten.bende düşünüyorum kimlerin arasına düştüm diye doğru hatırlıyorsunuz o kayınpeder.bayrama gitmedim yanlarına bundan sonrada gitmeyeceğim artık.

Ne demek ya bu pazardan elma mi aldınız ona ver buna ver ne biçim annesin sen canını kanını vereceksin o çocuk ne kadar mutsuz olacak haberin var mı benim var benide amcamlara verdiler her gün hepsine beddua edyrm

bu olay bardağı taşıran son damla oldu zaten.bende düşünüyorum kimlerin arasına düştüm diye doğru hatırlıyorsunuz o kayınpeder.bayrama gitmedim yanlarına bundan sonrada gitmeyeceğim artık.
Gitmeyin tabiki bu kadar lackalik olmaz yani.. allah yardimciniz olsun...

Ne demek ya bu pazardan elma mi aldınız ona ver buna ver ne biçim annesin sen canını kanını vereceksin o çocuk ne kadar mutsuz olacak haberin var mı benim var benide amcamlara verdiler her gün hepsine beddua edyrm
ben bebeğimi vermem zaten böyle bir şey söz konusu bile olamaz.sadece açıkça söylemedikleri için söyleneni ben mi yanlış anladım diye merak ettim uzaktan nasıl anlaşılıyor diye

Yok artık... Sanki köy yerinde, 9 çocuğunuz var da 10.ya hamilesiniz gibi nasıl bir tutumdur bu. Siz bakamazsınız edemezsiniz tüplerini bağlat falan. Kayınpederinizin bunu söylemesi de ayrı bi itici. İstersen 5 de yaparsın 10 da yaparsın bakıp bakamayacağına eşinle senden başka kimse karar veremez. Allahım ne insanlar var iyice arsız olmuş bu insanlar ...

Yani bu ihtimali düşünmek bile berbat bi çocuğn hayatıyla oynamak ne demek baglatmanizi istemeleri ne demek hâşa Allah mi onlar da bakamazsiniz diyorlar rızık veren kim ya her doğan rızkıyla gelir kulaklarını tıkayın bunlara bebeğiniz suan tüm bunları hissedyr

Pardon da oğlunuzu nereye götüreceklerdi eşya mı bu ya benim mideme ağrı girdi burda sinirden. Kendi doğurmasaymış zamanında kendi verseymiş çok biliyorsa. Herkes anne olamıyor işte. Nasılsa kendinin değil ya torun sevgisi de yok bunlarda belli. Evlat sevgisi var mı acaba o da yoktur. Mesafe koyun koyunki yüz bulamasınlar. Bu halinizle ne hakları var sizi üzmeye bu ne ya bu neeee!!!!

Yuhhh!! Diyorum sadece
Sizin bebelerin derdi onlara mı düşmüş??
Bu ne cüret?
Aman bacım çok yumuşak görmüşler seni, tüpünü bile bağlatmayı düşünmüşsün canım olur mu öyle şey?
Senle bunları konuşacak cesareti nerden buluyorlar? Bir daha muhabbeti açacak olurlarsa çok sert bir çıkış yap, siz dahil kimseyi ilgilendirmez bu konular sadece eşimle beni ilgilendirir de bağır bak bir daha açabiliyorlar mı ağızlarını! Ağlayan da ağlasın
Ay çok sinir oldumm
Bu dünyada herşey insanlar için, sanki 8-10 çocuğun varda tüp bağlatacan oldu!
Rabbim ikinci bebeği nasip etmiş ne güzel, sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...
Allah o dangalak kv kpe de akıl fikir versin, az ötede yayılsınlar.

Çüşşşş

inanmıyorum ya bu nedir nasıl insanlar bunlar
hayır sanki 20 tane çocugunuz var kordon bağlat ne demek ya
hele hele çocugunu başkasına vermeni teklif etmek
şaşkınım gercekten bunlar eşinin gercek ailesi mi insan torununa nasıl bunu reva görür
yanliş anlasılacak bir şey yok ayrıca cok sakin ve saygılı bir insanmışsın başkası çok daha agır tepki verebilirdi

Valla sen bunlardan kurtulamayacaksan bu herifi boşayacaksın yolu yok sevsen de boşayacaksın yoksa size huzur yok ne mal adamlarmış..pis sapık adam,iğrenç ötesi bir kayınbaban var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…