- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
Ben 27 eşim 29sen kac yasindasin canim ?
kiz ne birkac gunu bayrama kadar beklemem lazim varsa zaten bi hafta onceden bile kanda cikiyor zaten bayramdan 5 gun snra belli olacak :)Bir kac gün daha bekle bakalım :)
cok bisey yok canim bence bu ay sende hamile kalacaksin ayyy insallah burada boyle mujdeler veririzde birbirmize vallahi :))Ben 27 eşim 29
Şunun şurasında bayrama ne kaldı :)kiz ne birkac gunu bayrama kadar beklemem lazim varsa zaten bi hafta onceden bile kanda cikiyor zaten bayramdan 5 gun snra belli olacak :)
Ayyy inşallah Canım yaaa çok heyecan yaptım :)senin günün geçti micok bisey yok canim bence bu ay sende hamile kalacaksin ayyy insallah burada boyle mujdeler veririzde birbirmize vallahi :))
allah iyiligi versin emi güldurdun bni :)) kiz dua et hamilesin sende ya bide hamilelerin altinci hissi kuvvetli olur sence varmidir ?Şunun şurasında bayrama ne kaldı :)
yok kiz daha cok var benim bayramdan sonra belli olacak ama kasiklarim ozellikle sol kasigim cok agriyor suan uzaniyorum ve yerimden kalkamiyorum acayip bi agri yaniAyyy inşallah Canım yaaa çok heyecan yaptım :)senin günün geçti mi
Hissettiğim şeyler önceden doğru çıkardı. Suanda da çıkıyor tabj umarım hamilesindir içimden öyle geçiyor çünkü söylediiklerin aynı benim belirtiler. Kusma falan çok oldu bende özellik sabah. Ben bir gün geçti gittim test aldım pozitif çıktı. Dedim bir hafta bekliycem öyle gitcem hastahaneye eşim heyecandan dayanamadı o gün aldık gittik kanda da pozitif çıktı ama bebek kesesi görülmedi . 10:-gün sonra tekrar gittim o zaman oluşmuştu kalp atışı ni falan duyduk :) yani olaylar böyle gelişti ebnde :)allah iyiligi versin emi güldurdun bni :)) kiz dua et hamilesin sende ya bide hamilelerin altinci hissi kuvvetli olur sence varmidir ?
ayyy agzindan bal damliyor kiz insallah valla ha bide belime vurdu agrisi yolda yuruyemiyorum suan bitkinlik tavan zaten ay insallah olurda ne dua ederim yaaa :)Hissettiğim şeyler önceden doğru çıkardı. Suanda da çıkıyor tabj umarım hamilesindir içimden öyle geçiyor çünkü söylediiklerin aynı benim belirtiler. Kusma falan çok oldu bende özellik sabah. Ben bir gün geçti gittim test aldım pozitif çıktı. Dedim bir hafta bekliycem öyle gitcem hastahaneye eşim heyecandan dayanamadı o gün aldık gittik kanda da pozitif çıktı ama bebek kesesi görülmedi . 10:-gün sonra tekrar gittim o zaman oluşmuştu kalp atışı ni falan duyduk :) yani olaylar böyle gelişti ebnde :)
Dinlen fazla hareket etme :) inşallah hayırlsa olsunayyy agzindan bal damliyor kiz insallah valla ha bide belime vurdu agrisi yolda yuruyemiyorum suan bitkinlik tavan zaten ay insallah olurda ne dua ederim yaaa :)
amin canim insallah herseyin hayirlisi :)Dinlen fazla hareket etme :) inşallah hayırlsa olsun
bendede çarpıntı oldu benım adetime çarpıntı oldugunda 12 gün vardı şimdi 3 gun kaldı gecer günüm evde gebelik testi yapacagım. ben arastırdım oçarpıntıyı yaa yumurtlama gunu hormonun fazla calısmasından kaynaklı yada gebelik oluşumu var ondan dolayı hormanlar değişio :)daha gunum gecmedi iste sorunda orada bu kalbimin carpintisi icimdeki tuhaf hissin sebebi nedir acaba onu dusunuyorum
ayy sen ciddimisin peki icinde anlamsiz bi heyecan oluyormuydu seninde beni adetime daha 14 gun varbendede çarpıntı oldu benım adetime çarpıntı oldugunda 12 gün vardı şimdi 3 gun kaldı gecer günüm evde gebelik testi yapacagım. ben arastırdım oçarpıntıyı yaa yumurtlama gunu hormonun fazla calısmasından kaynaklı yada gebelik oluşumu var ondan dolayı hormanlar değişio :)
Kızlar yaa benim sat'ım 24 mayıs.Bu ay adetime yakın böyle foşur foşur inanılmaz cok bembeyaz akıntım geldi.Adetim iki gun gecmisti yani bu p.tesi lavaboya gittim afedersiniz peceteye pembe sulu birkac damla kan geldi ve baska hicbirsey gelmedi.Simdi adetim 5 gundur geciyor uyku istegi ve mide bulantisi var hafif goguslerde sizili simdi sizce ben yerlesme kanamasimi yasadim adet gelir mi idrarda nemzaman ogrenebilirim. Birde rahmimde bir basi var sanki hep idrara sikısigim
vallahi canim gorunuse gore sanirim hamissin sen cunku belirtiler onu gosteriyor. :)Kızlar yaa benim sat'ım 24 mayıs.Bu ay adetime yakın böyle foşur foşur inanılmaz cok bembeyaz akıntım geldi.Adetim iki gun gecmisti yani bu p.tesi lavaboya gittim afedersiniz peceteye pembe sulu birkac damla kan geldi ve baska hicbirsey gelmedi.Simdi adetim 5 gundur geciyor uyku istegi ve mide bulantisi var hafif goguslerde sizili simdi sizce ben yerlesme kanamasimi yasadim adet gelir mi idrarda nemzaman ogrenebilirim. Birde rahmimde bir basi var sanki hep idrara sikısigim
Ayyy insaAllah ya İnsaAllah gecen ay asilama yaptim tutmadi eger bayramdan sonra tekrar asilama icin randevu almistik Rabbim insaAllah saglikla evladimizi bize nasip etmistir.. Asilama vs vs asamaları yoruyor insani hayirlisi artik ben cuma gunu idrarda baktiririm insaAllah olmazsamvallahi canim gorunuse gore sanirim hamissin sen cunku belirtiler onu gosteriyor. :)
İnsaAllah kanda baktirmam heralde artık psikolojim kaldirmiyor birde gecen ay tutmayan asilamamdan cok etkilendim dua edin bana hayirlisi olsun insaAllah cuma idrarda baktircam olmadi direk dr a gidicem zaten 2.asilama icin randevulasmistikEVET BENCE OLABİLİR HCG TESTİ YAPTIR HEMEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?