hamilemiyim acaba ? yardim edin

allah iyiligi versin emi güldurdun bni :)) kiz dua et hamilesin sende ya bide hamilelerin altinci hissi kuvvetli olur sence varmidir ?
Hissettiğim şeyler önceden doğru çıkardı. Suanda da çıkıyor tabj umarım hamilesindir içimden öyle geçiyor çünkü söylediiklerin aynı benim belirtiler. Kusma falan çok oldu bende özellik sabah. Ben bir gün geçti gittim test aldım pozitif çıktı. Dedim bir hafta bekliycem öyle gitcem hastahaneye eşim heyecandan dayanamadı o gün aldık gittik kanda da pozitif çıktı ama bebek kesesi görülmedi . 10:-gün sonra tekrar gittim o zaman oluşmuştu kalp atışı ni falan duyduk :) yani olaylar böyle gelişti ebnde :)

ayyy agzindan bal damliyor kiz insallah valla ha bide belime vurdu agrisi yolda yuruyemiyorum suan bitkinlik tavan zaten ay insallah olurda ne dua ederim yaaa :)

daha gunum gecmedi iste sorunda orada bu kalbimin carpintisi icimdeki tuhaf hissin sebebi nedir acaba onu dusunuyorum
bendede çarpıntı oldu benım adetime çarpıntı oldugunda 12 gün vardı şimdi 3 gun kaldı gecer günüm evde gebelik testi yapacagım. ben arastırdım oçarpıntıyı yaa yumurtlama gunu hormonun fazla calısmasından kaynaklı yada gebelik oluşumu var ondan dolayı hormanlar değişio :)

ayy sen ciddimisin peki icinde anlamsiz bi heyecan oluyormuydu seninde beni adetime daha 14 gun var

Kızlar yaa benim sat'ım 24 mayıs.Bu ay adetime yakın böyle foşur foşur inanılmaz cok bembeyaz akıntım geldi.Adetim iki gun gecmisti yani bu p.tesi lavaboya gittim afedersiniz peceteye pembe sulu birkac damla kan geldi ve baska hicbirsey gelmedi.Simdi adetim 5 gundur geciyor uyku istegi ve mide bulantisi var hafif goguslerde sizili simdi sizce ben yerlesme kanamasimi yasadim adet gelir mi idrarda nemzaman ogrenebilirim. Birde rahmimde bir basi var sanki hep idrara sikısigim

vallahi canim gorunuse gore sanirim hamissin sen cunku belirtiler onu gosteriyor. :)

vallahi canim gorunuse gore sanirim hamissin sen cunku belirtiler onu gosteriyor. :)
Ayyy insaAllah ya İnsaAllah gecen ay asilama yaptim tutmadi eger bayramdan sonra tekrar asilama icin randevu almistik Rabbim insaAllah saglikla evladimizi bize nasip etmistir.. Asilama vs vs asamaları yoruyor insani hayirlisi artik ben cuma gunu idrarda baktiririm insaAllah olmazsam

EVET BENCE OLABİLİR HCG TESTİ YAPTIR HEMEN
İnsaAllah kanda baktirmam heralde artık psikolojim kaldirmiyor birde gecen ay tutmayan asilamamdan cok etkilendim dua edin bana hayirlisi olsun insaAllah cuma idrarda baktircam olmadi direk dr a gidicem zaten 2.asilama icin randevulasmistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…