- 16 Mayıs 2016
- 643
- 941
- 23
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
Evet herkes öyle söylüyor ama dusunmemek elde değil biz 1 yildir deniyoruz dusunmedigim aylarda da olmadı...nasip kısmet biz elimizden geleni yapıyoruz 3 farkli doktora da gittim sorun çıkmıyor dua etmek lazım canimamin canim yeni hamilelerin duasi kabul olurmus allahim isteyen herkese nasip etsin insallah sanada sizde hepinize bu duyguyu tattirsin ama tek tavsiyem gercekten kafaya takmassaniz o ay o dusunceye girmezseniz harbiden oluyor bak ben gecen ay kimyasal gebelik yasadm hemen ardindan hamile kaldim hic beklemedigim halde oldu yani canim
aynen canim allah yardimcin olsun hersey nasip belli olmaz canimmEvet herkes öyle söylüyor ama dusunmemek elde değil biz 1 yildir deniyoruz dusunmedigim aylarda da olmadı...nasip kısmet biz elimizden geleni yapıyoruz 3 farkli doktora da gittim sorun çıkmıyor dua etmek lazım canim
Ne güzel gönlünden geçenler olmuş cevaplarını bulmuşsun canım gözün aydın. Ben de günlerdir belirtilerle alakalı tüm topikleri okuyorum ama kendi cevabımı bulamadım ardım edin lütfeeenkizlaarrrrrrrrr??????
Canım ben adet oldum..@Pinkhouselife61 canimm naptin bii sonuca varabildinmi ?
Ne güzel gönlünden geçenler olmuş cevaplarını bulmuşsun canım gözün aydın. Ben de günlerdir belirtilerle alakalı tüm topikleri okuyorum ama kendi cevabımı bulamadım ardım edin lütfeeen
Benim ovulasyondan sonra karnımda ara ara hareketlenmeler guruldamalar özellikle de akşamları çok hafif bel ağrıları var. Adetime bi gün kala aniden şiddetli bi şekilde midem bulandı ama hemen geçti. Adet günümün akşamında kasığımda ani 5-6 sefer iğne batıyo gibi oldu. Test yaptım ama negatif. Gece ayaklarım üşüdü baya. Sabahları çok erken uyanmaya başladım. Bugun hiç bir belirti yok. Sabahları karnım düz uyanıyorum ama akşama şişiyor baya. Böyle belirtileri tek gün yaşamak çok kafamı karıştırıyo. Benimkine benzer şeyler yaşamışlar varsa lütfen yazsınlar.....Yarın 2 gün geçmiş olcak yine test yapıcam bakalım.
Saol canm hayırlısı..Canım belirtilere inanma. Belirti araştırma. Test pozitif çıkarsa hcg ye git. Çıkmazsa bekle adet olmazsan o zaman hcg ye gidersin. İnşaallah vardır bebek hayırla
caniimm onceliikkle yenii hamilelerin duasi kabul olurmus rabbiiim nasip etsn insallah umudunu kaybetme sakinn...Ne güzel gönlünden geçenler olmuş cevaplarını bulmuşsun canım gözün aydın. Ben de günlerdir belirtilerle alakalı tüm topikleri okuyorum ama kendi cevabımı bulamadım ardım edin lütfeeen
Benim ovulasyondan sonra karnımda ara ara hareketlenmeler guruldamalar özellikle de akşamları çok hafif bel ağrıları var. Adetime bi gün kala aniden şiddetli bi şekilde midem bulandı ama hemen geçti. Adet günümün akşamında kasığımda ani 5-6 sefer iğne batıyo gibi oldu. Test yaptım ama negatif. Gece ayaklarım üşüdü baya. Sabahları çok erken uyanmaya başladım. Bugun hiç bir belirti yok. Sabahları karnım düz uyanıyorum ama akşama şişiyor baya. Böyle belirtileri tek gün yaşamak çok kafamı karıştırıyo. Benimkine benzer şeyler yaşamışlar varsa lütfen yazsınlar.....Yarın 2 gün geçmiş olcak yine test yapıcam bakalım.
İnşaallah hamilesindirSaol canm hayırlısı..
Dün adetim pembe renk peçeteye geldi sadece bugun pede 2 damla kahverengi geldi. Testte 2. Çizgi çok çok silik çıktı. Yerleşme kanaması mı acaba.. Yarın kan testi yaptırcam ama bazılarının yerleşmeden ancak 5-6gün sonra kanda çıkıyomuş hemen çıkmıyomuş
Saol canm hayırlısı..Canım belirtilere inanma. Belirti araştırma. Test pozitif çıkarsa hcg ye git. Çıkmazsa bekle adet olmazsan o zaman hcg ye gidersin. İnşaallah vardır bebek hayırla
aa kuzummm olsun hic uzulme bak ben kocakari inanclarina cok inanirim ki gercekten bu ay hamile kalmasaydim bu seyi uygulayacaktimİnşaallah hamilesindir
cnimm bi sonuc alirsan mutlaka haberdar et[/QUOTE]Saol canm hayırlısı..
Dün adetim pembe renk peçeteye geldi sadece bugun pede 2 damla kahverengi geldi. Testte 2. Çizgi çok çok silik çıktı. Yerleşme kanaması mı acaba.. Yarın kan testi yaptırcam ama bazılarının yerleşmeden ancak 5-6gün sonra kanda çıkıyomuş hemen çıkmıyomuş
Sağol canım. Denerim inşallahaa kuzummm olsun hic uzulme bak ben kocakari inanclarina cok inanirim ki gercekten bu ay hamile kalmasaydim bu seyi uygulayacaktimbak canim adetten ciktigin gun yani yikancagin gun bi litre süt ve bi demet maydanoz ana madde bunlar banyoya gir esin o bi litre sutu fokur fokur kaynatsin banyo kovasnin icine bosalt ve maydanozu icine parcala ve o buharin ustune otur bi yarim saat kadar sonra hemmen iliskiye gir ve o gece hic kalkma cok yarari varmis canim cok kisi hamile kalmis iltihap temizlyormus yani dene derim
Canım sabah hastaneye gitmeden test yapayım diye uyandım birden adetim geldi hemde sanki bu iki gün damla olarak gelen adet beklemişte birikmiş gibi bianda geldi, fena ağrıyla.. Biz ilk defa denedik ama Hakkaten insan bekleyince vücut onu sahte belirtilerme aldatabiliyomuş onu anladım.. Desteğin için teşekkürler ben bi kaç ay denemiycem artık daha sonra başka topikte görüşürüzcnimm bi sonuc alirsan mutlaka haberdar et
canim kendinii dinleme oluruna birak kafaya takarsan olmaz . gogus agrisi bendede vardi rabbiim nasip etsnYardımmmm((
Adetime 5 6 gün var.. sürekli uzanmak istiyorum, göğüs uçlarım çok acıyor üstüne yatamıyorum, baya koyu bir akıntım varsarıya dönük, kasık ağrım variğnenin 9. Günü bugün
adet tarihin gectimi canim ? benim bi gun gecti bellii oldu hemen dollenmeye bagli yani kkendinide cokk dinlemme allah buyuk biirak oluruna varsa vardir bak en buyuk tavsiyem bu.. senin iciin dua edicemArkadaşlar merhaba
Ben bu ay kendimi bir değişik hissediyorum. Şimdi benim 15agustos regl tarihimdi 25gunde bir oldum. Takvime göre 25-30 ağustos ovulasyon haftam 28-29agustos süt buharina oturup ilişkiye girdik eşimle. 02eylulde kasik ağrım ve hafif lekelenmem oldu ovulasyonda bazen ağrım ve kanamam olurdu bende takvim belki yanilmistir diye o gunu de degerlendik. 4 eylülde peceteye lekelenme oldu ve kasiklarımda ve göğüs uçlarimda ağrı oluyor akıntım normal çok bir artis yok boyle olup ta hamile kalan varmı test yapsam çıkar mi ki nolur yardım edin ilk olcak benim için 2yildir çocuk istiyoruz ve hiç korunmadik. Dua edin inşallah bende hamileyimdir.birde kanda ne zaman belli olur ki hakkınızı helal edin çok sağolun
adet tarihin gectimi canim ? benim bi gun gecti bellii oldu hemen dollenmeye bagli yani kkendinide cokk dinlemme allah buyuk biirak oluruna varsa vardir bak en buyuk tavsiyem bu.. senin iciin dua edicemama ricam senden iliskiye girdigin zaman o kafayla girme ay sonuna kadar herseyin hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?