- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
Tesekkurler bklm yapabilcekmiyim deniyorumda -denememistimKişisel bilgilerinden yap mesela doğumun hangi güne gelir onu hesapla ordan şöyle yaz 14-05-2017 Yani aralara tire "-" koy
Yaptim canim cok sagol :)Tesekkurler bklm yapabilcekmiyim deniyorumda -denememistim
ben hamilemiyim kizlar yaaYaptim canim cok sagol :)
Test yaptn mı?ben hamilemiyim kizlar yaa
ayy kuzummm sendemi hamilesinTest yaptn mı?
Selammm hayırlı olsun teste göre hamilesiniz :)))kizlar hamilemiyim sizce
İnşaallah hamileyimdir canım.. Ama henüz hamileysem bile belli olmaz totem yaptım... İnşaallah 9 ay hiç kaldırmam bebişimiz beklerimayy kuzummm sendemi hamilesinismini yeni okudum testim bi onceki sayfada bak istersen
Evet canim hamilesin hemde 6haftaliktir muhtemelen cok koyu cikmiş yazmistim zaten sana hayirli olsun kac gunun gecti belirtilerin neydi bizede anlat
ayy bitanemm insallah hamilesindir kafama takma ben bu ay hic beklemiyordum enfeksiyonum vardi hatta ilac kullaniyordum ve yaklasik 15 gundr iliski yok sanirim tam yumurtalamama denk gelmiski olmus cunki onceki test boyle degildi gecenlerde kahverengi bi leke oldu cok onemsemedim fitil aldim o icimi temizliyordur dedim insallah vardir ayy rabbim herkese nasip etsin dun adet olmam gerekiyordu olmadim bende bugun oyle bi pazara ciktim bi test alayim dedim hic umudumda yoktu bu manzarayi gorunce ben iptalİnşaallah hamileyimdir canım.. Ama henüz hamileysem bile belli olmaz totem yaptım... İnşaallah 9 ay hiç kaldırmam bebişimiz beklerim
Bence hcg değerin yükselmiş daha önce kimyasal geçirdiğin için tekrar olabilme ihtimali de var.. Ya hemen acile git hcg yaptır yada sabah erkenden git.. Değerin iki günde ikiye katlarsa hamilesinmaşaallah süphanallah testin harika görünüyor 1 yıldır deniyorum hiç görmek nasip olmadı bu manzarayı...
Acele hcg ye git kuzum
saol canim gecen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ay hic beklemiyordum ama demekki olmusEvet canim hamilesin hemde 6haftaliktir muhtemelen cok koyu cikmiş yazmistim zaten sana hayirli olsun kac gunun gecti belirtilerin neydi bizede anlat
Maşallah canım benimayy bitanemm insallah hamilesindir kafama takma ben bu ay hic beklemiyordum enfeksiyonum vardi hatta ilac kullaniyordum ve yaklasik 15 gundr iliski yok sanirim tam yumurtalamama denk gelmiski olmus cunki onceki test boyle degildi gecenlerde kahverengi bi leke oldu cok onemsemedim fitil aldim o icimi temizliyordur dedim insallah vardir ayy rabbim herkese nasip etsin dun adet olmam gerekiyordu olmadim bende bugun oyle bi pazara ciktim bi test alayim dedim hic umudumda yoktu bu manzarayi gorunce ben iptal
ayy insallah canimmm insallahMaşallah canım benim
Dikkat et ani hareket falan yapma hemen hcg ye git... Vardır bebişimiz hepimizin göbüşündedir inşallah
hastanede idrar tahlili yaptim pozitif cikti kuzum yaa bende yarin hastaneye gidicem tekrardan i sallah bi sorun cikmazMaşallah canım benim
Dikkat et ani hareket falan yapma hemen hcg ye git... Vardır bebişimiz hepimizin göbüşündedir inşallah
saol tesekkur ederim canimmTebrik ederim :) Allah kucagina almayi da nasip etsin insallahhh
Insallah canim benimsaol tesekkur ederim canimminsallah hersey yolunda gider
ara ara midem cok bulaniyo normalmi yaa acayip hemdeInsallah canim benim
Çok mutluu oldum Ebrumm :) rabbim hevesini kursağinda birakmasin bu sefer hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah ♥:))@Sabriminselameti nerelerdesin ?sanrim hamileyim
Gayet normal. Muhtemelen 5-6 haftalik civari sanirim. Tam mide bulantilarinin basladigi donem. Iyisindir bisey yoktur birden bire miden agzina gelir sonra uzanmak uyumak istersin :)ara ara midem cok bulaniyo normalmi yaa acayip hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?