hamilemiyim acaba ? yardim edin

ayy kuzummm sendemi hamilesin ismini yeni okudum testim bi onceki sayfada bak istersen
İnşaallah hamileyimdir canım.. Ama henüz hamileysem bile belli olmaz totem yaptım... İnşaallah 9 ay hiç kaldırmam bebişimiz beklerim
Bence hcg değerin yükselmiş daha önce kimyasal geçirdiğin için tekrar olabilme ihtimali de var.. Ya hemen acile git hcg yaptır yada sabah erkenden git.. Değerin iki günde ikiye katlarsa hamilesin maşaallah süphanallah testin harika görünüyor 1 yıldır deniyorum hiç görmek nasip olmadı bu manzarayı...
Acele hcg ye git kuzum

ayy bitanemm insallah hamilesindir kafama takma ben bu ay hic beklemiyordum enfeksiyonum vardi hatta ilac kullaniyordum ve yaklasik 15 gundr iliski yok sanirim tam yumurtalamama denk gelmiski olmus cunki onceki test boyle degildi gecenlerde kahverengi bi leke oldu cok onemsemedim fitil aldim o icimi temizliyordur dedim insallah vardir ayy rabbim herkese nasip etsin dun adet olmam gerekiyordu olmadim bende bugun oyle bi pazara ciktim bi test alayim dedim hic umudumda yoktu bu manzarayi gorunce ben iptal

Evet canim hamilesin hemde 6haftaliktir muhtemelen cok koyu cikmiş yazmistim zaten sana hayirli olsun kac gunun gecti belirtilerin neydi bizede anlat
saol canim gecen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ay hic beklemiyordum ama demekki olmus 4 gundur enfeksiyon ilaci aliyordum ama asiri derecede akintim vardi ve kahverengi lekelenmem oldu bende pek onemsemedim yani hic beklemiyordum pek supriz oldu

Maşallah canım benim
Dikkat et ani hareket falan yapma hemen hcg ye git... Vardır bebişimiz hepimizin göbüşündedir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…