- 28 Haziran 2016
- 241
- 99
- 18
- 34
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
amin bitanem bugun gittim beta hcgm 292.7 cikti cok sukur rabbim herkese nasip etsinÇok mutluu oldum Ebrumm :) rabbim hevesini kursağinda birakmasin bu sefer hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah ♥:))
4+5 canim daha cok kucuk kan degerimde 292.7 cikti yanliz cok asiri sancim var o beni baya mahfetti onun haricinde iyiyimGayet normal. Muhtemelen 5-6 haftalik civari sanirim. Tam mide bulantilarinin basladigi donem. Iyisindir bisey yoktur birden bire miden agzina gelir sonra uzanmak uyumak istersin :)
canim gec dollenme olmus olabilir ama her ne kadar olsada kanda mutlaka cikmasi gerekiyor sanirim hamile degilsin benim bir gunum gecti hemen cikti cunku hakkinda hayirlisiArkadaşlar benimde bat ım bir gün geçti ama bata bir gün varken saglik ocaginda b hgC yaptirdim negatif cikti acaba kan testini gecikmeden önce yaptrdigim için yanlislik olabilir mi hic gecikmem olmazdi erken olurdu ama geç olmazdi
Bu ay cok[/QUOTE][QUOTEçok umitlenmistim nasip artik canim belirtiler vardi ama vücudununbenimle oyunu sanirimbirde aasidi akintim oluyor o yüzden suphelenmistimbruliiiiiisss, post: 47716380, member: 769530"]canim gec dollenme olmus olabilir ama her ne kadar olsada kanda mutlaka cikmasi gerekiyor sanirim hamile degilsin benim bir gunum gecti hemen cikti cunku hakkinda hayirlisi
adet oldun mu canim ?[/QUTE]Bu ay cok
ya simdi canim yeni evliysen eger hormonal olarak normaldir hormonlar degisiyor benimde karman corman oldu ama zaten uc kere adet oldum benHayir
adet oldun mu canim ?[/QUTE]
Hayir canim olmadim normalde bir gün bile gecikmem olmazdi ama bir gün gecikmem var simdi
saol canim darisi basina insallahAnladim canim saglikla kucagina alirsin inş bebisini
Cok normal canim bebek kendine yer acmaya calisiyor :) cook yorma kendini uzan devamlikizlar belim asiri agriyor bunun bi tehlikesi olurmu yaa sordum sorusturdum bebek yerlesme asamasinda oldugu icin belin agriyor olabilir denildi doktorumun randevu sirasida daha bi hafta sonra anca size bi sorayim dedim
canım malum ben daha o aşamalara gelemedim ama benim anneminde hamilelik boyunca beli ağrırmış kötü birşey olduğunu sanmamkizlar belim asiri agriyor bunun bi tehlikesi olurmu yaa sordum sorusturdum bebek yerlesme asamasinda oldugu icin belin agriyor olabilir denildi doktorumun randevu sirasida daha bi hafta sonra anca size bi sorayim dedim
allah razi olsun canim zaten kime sorduysam oyle deniliyor rabbim sanada nasip etsin canim hic dusunme inan oluyorcanım malum ben daha o aşamalara gelemedim ama benim anneminde hamilelik boyunca beli ağrırmış kötü birşey olduğunu sanmam
valla canim devamli uzaniyorum rabbim yardim etsin :)Cok normal canim bebek kendine yer acmaya calisiyor :) cook yorma kendini uzan devamli
Benim 9 ay boyunca belim ağrımıştı cnm hatta doğum sancım da belimden gelmişti. Oğlum var şuan. Cinsiyetle alakalı olabilir belki.valla canim devamli uzaniyorum rabbim yardim etsin :)
yaaaBenim 9 ay boyunca belim ağrımıştı cnm hatta doğum sancım da belimden gelmişti. Oğlum var şuan. Cinsiyetle alakalı olabilir belki.
ne güzel canım darısı bize olsun inşallahkizlar keseyi gordum cok sukur allahim herkese nasip etsin bu duyguyu cok guzel bi duygu ay cok mutluyum
amin canim yeni hamilelerin duasi kabul olurmus allahim isteyen herkese nasip etsin insallah sanada sizde hepinize bu duyguyu tattirsin ama tek tavsiyem gercekten kafaya takmassaniz o ay o dusunceye girmezseniz harbiden oluyor bak ben gecen ay kimyasal gebelik yasadm hemen ardindan hamile kaldim hic beklemedigim halde oldu yani canimne güzel canım darısı bize olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?