Hamilemiyim kızlar yardım

dayna

şükürAllah'a bebişim gldi
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
242
12
118
43
Slm arkadaşlar çok uzun bir ara oldu buraya yazmayalı tekrar geldim. İlk kayıt olduğumda hiç bebişim yoktu Rabbime şükürler olsun şimdi biri kız diğeri erkek iki meleğin annesiyim uzatmadan yazmak istiyorum , ikinci çocuk olduktan sonra eşimle korunuyorduk ve iki yıldan sonra ilk defa korunmadan beraber olduk ve vakit kaybetmeden 10 sn içinde duşa girdim , hesap ettim 17. Günüymüş iki yılda hiç adetim aksamazdı şuan 1 gün geçti dün olmam gerekirdi, birkaç belirti var hissettim ;kasıklarda batmalar oluyor aniden ayağa kalktığımda kasıklarıma kramp giriyor zor doğruluyorum ve midem bulanıyor birkaç gündür aslında bunun dışında başka bir şey yok ama tedirginim acaba bişey mi var diyorum artı bebeğim daha emiyor bu ayın 15 inde 2 yaşı bitiyor süt korurmu . Buna benzer bişey yaşayan arkadaşlarım cevap verirmisiniz yarın test alıp evde yapıcam erken ama dayanamıyorum

Cnm bende bugün konu actim buna benzer ama maalesef ki kimseninn fikri yok heralde. Hamileysen eğer aralarindaki yas farki ikinci bebeginle 2 yaş olacak. Gayet güzel bence. Rabbim rizkini verir kuzum rahat ol, hakkinda hayırlısı

Oyle gorunuyor canim. Bebegin de buyumus sayilir. Emzirme yasi 2 zaten. Iyi yani. Yarin sonucunu buraya yazarsan sevinirm. Benimde durumum senjnkine benziyor cunku

Cnm bende bugün konu actim buna benzer ama maalesef ki kimseninn fikri yok heralde. Hamileysen eğer aralarindaki yas farki ikinci bebeginle 2 yaş olacak. Gayet güzel bence. Rabbim rizkini verir kuzum rahat ol, hakkinda hayırlısı

Amin canım inşallah bakalım hakkımızda hayırlısıKendimi 3.ye alıştırmadım ki daha ortada bişey yok şuan itibariyle bel ağrım başladı bilmiyorum her ikisinin belirtilerde aynı
[

[

Son düzenleme:
Tamam canım sonucu burada sizlerle paylaşırım peki sende ne gibi değişiklikler var bende bide bugün acı acı bel ağrısı başladı yarını beklicem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Tamam canım sonucu burada sizlerle paylaşırım peki sende ne gibi değişiklikler var bende bide bugün acı acı bel ağrısı başladı yarını beklicem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ben yaşamadım bilmiyorum ama gene de görümcem de yaşadığımızı anlatmak isterim ikinci bebeğine hamile kaldığında ilk olan hala emiyordu ve 14 aylıktı yani süt sanırım korumuyor :) adeti gecikti ne idrar da çıktı ne kanda çıktı 15.günün sonunda öğrendik geç döllenme olmuş

Sanırım bende de süt korumadı yada bana öyle geliyor ,aslında bir yanım istiyor hamile olmayı diğer yanım korkuyor 3 çocukla baş edebilirmiyim diye tabi Allah her şeyin en iyisini bilir . Bide benim adet olduktan sonra sancılarım ağrılrım ortaya çıkardı ilk defa adet olmadan bel kasık ağrısı çekiyorum .Çok sağol canım verdiğin bilgi için bende yarın test alıcam ilk idrarla olmasa bile denicemm yoksa çatlamak üzereyim :))

Rabbim veriyor sabrını bence sende çok iyi bir annesin ve yaparsın :) rica ederim sonucunu paylaş bizimle inşallah sonuç gönlüne göre olur

Olsun olsun cnm ikisine bakan üçüncüyede bakar Allah'ın izniyle. Hem yeniden o hamilelik sürecini o duyguyu tekrar yasayacaksin. Insan onu bile özlüyor ne kadar agrili bulantili olsada varsa eger bebegin sakin üzülme, hem rizkiyla geliyor bebek. Bunun en canli ornegiyim, evin daha da bereketlenir ne guzel. Hayirli geceler cnm. Sonucunu bizede bildirirsin bu arada

Rabbim veriyor sabrını bence sende çok iyi bir annesin ve yaparsın :) rica ederim sonucunu paylaş bizimle inşallah sonuç gönlüne göre olur

Çok çok teşekkür ederim kardeşim tamam canım paylaşıcam muhakkak :) çocuğun varım bilmiyorum ama sende çok iyi bir annesindir canım :)

Aslında özlemiyor değilim aynı senin dediğin gibi o süreçleri çok özledim 2. Hamileliğim çok ağır geçmesine rağmen:) yok yok üzülmücem söz hatta sanki yoksa gebelik üzüntü yaşıcam gibi bile geldi çok tuhaf kendimi kaptırdım bir an :) sende durumlar nedir çocuk, hamilelik varmı canım ...?

Çok çok teşekkür ederim kardeşim tamam canım paylaşıcam muhakkak :) çocuğun varım bilmiyorum ama sende çok iyi bir annesindir canım :)
Çok teşekkür ederim ama yok maalesef :) 1 yıldır uğraşıyoruz eşimde problem var tedavi tedavi... inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz

Gunaydin canim.bende de sorun o iste bide. Hic belirtim yok nerdeyse ayniyim herzamanki gibi. Bi ara yalniz cok bas agrisi cektim bi kac gun . Hamileykende olmustu oyle ama. Simdi bi de kucuk bebegim var o cok yoruyo. O yuzden agrimistir diyorum. Test yapmstm negatifti. Tekrarlicam iste. Benim tek belirtim. Gecikmem. Hic ama hic yasamam . Erken olurum. Ama gec olmazdim.

Ben su an bi hamilelige hazir degilim. Tamam cok seviyorum oglumu bebisimi. Canim benim o. Bi kardesi olsa onu da ayni severim. Ama su an degil. Daha yeni yeni kendimi topluyorum. Kilolarmi verdim. Iyiyimm.Hala bi bebek emziriyorum. 9 aylik.. kafam allak bullak yani. Bu hafta ici mutlka bi test daha yapicam bende

Süt korumuyo canim. Çevremde cok var emzirirken hamile kalan

Çok teşekkür ederim ama yok maalesef :) 1 yıldır uğraşıyoruz eşimde problem var tedavi tedavi... inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz

Aminn canım inşallah Rabbim sanada en kısa ve hayırlı zamanda bebişler versin .bu arada test yapmama gerek kalmadı adet oldum sevinci ve üzüntüyü birlikte yaşadım hayırlısı olsun :)

Bende de aynı şeyler oldu canım 3 günlük gecikmeyle bugün adet oldum hem üzüldüm hem sevindim hayırlısı böyleymiş dedim. Baş sğrısıda hamilelik belirtisi canım herkesin farklı belirtiler verebiliyor senin hakkındada Rabbim en hayırlısını versin inşallah canım sonucunu yazarsın burdan :)

Aslında bebeğinde daha çok ufakmış canım çok zor ikiz gibi olurlar :) olsun ikisini aynı anda büyütür rahata erersin :))

Bnmde iki kizim var hamdolsun ama üçüncüyü de düşünüyorum durumlara gelince azz bi belirtiler var ama adet gunume 4 gun varken testim negatif çıktı. Hayırlısı artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…