Bnmde iki kizim var hamdolsun ama üçüncüyü de düşünüyorumdurumlara gelince azz bi belirtiler var ama adet gunume 4 gun varken testim negatif çıktı. Hayırlısı artik
Saol canim. Istiosan olur ins. Senin de. Ama iste ben dedigm gibi istemiyorum simdi. Bi adet olayim. Bi daha kendimi asla riske atmicam zaten. Olursam tabi.. ama kadinlar hamile kaldiklarnda buyuk oranda bunu hissederlermis. Belirti olmasa bile. Ben hic oyle hissetmiyorum kendimi. Sanki baska bi problemden dolayi olmuyor gibi. Tabi yine bi test yaptigimda mutlka yazarm burayaBende de aynı şeyler oldu canım 3 günlük gecikmeyle bugün adet oldum hem üzüldüm hem sevindim hayırlısı böyleymiş dedim. Baş sğrısıda hamilelik belirtisi canım herkesin farklı belirtiler verebiliyor senin hakkındada Rabbim en hayırlısını versin inşallah canım sonucunu yazarsın burdan :)
Saol canim. Istiosan olur ins. Senin de. Ama iste ben dedigm gibi istemiyorum simdi. Bi adet olayim. Bi daha kendimi asla riske atmicam zaten. Olursam tabi.. ama kadinlar hamile kaldiklarnda buyuk oranda bunu hissederlermis. Belirti olmasa bile. Ben hic oyle hissetmiyorum kendimi. Sanki baska bi problemden dolayi olmuyor gibi. Tabi yine bi test yaptigimda mutlka yazarm buraya
Yasim genc olsaydi biraz daha beklerdim ama malum yas geçtikçe risk çoğalıyor o yüzden pek bir yas farki yok aralarindaMaşallah Rabbim kızlarınıza can sağlığı versin.büyüttünmü kızlarını kaç yaşlarındalar benim kızım 7, oğlum 2 yaşında şimdi de geçikince korktum açıkçası.idrar testi için 4 gün çok erken, sonuç negatif çıkabilir az biraz daha sabret . Ne gibi belirtiler yaşıyorsun canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir
Yasim genc olsaydi biraz daha beklerdim ama malum yas geçtikçe risk çoğalıyor o yüzden pek bir yas farki yok aralarindabiri 5 digeri 1 bucugu gecti cnm. Tabi kismet olursa olur olmazsa da hayirlisi saol cnm bnm iyi dileklerin icin Rabbim seninde çocuklarına can sagligi uzun ve bereketli ömürler nasip etsin insallah belirtilere gelince bazen mide bulantisi arada kasik agrisi göğüs agrisi afedersin cok gegirme, bas donmesi bazen. Birde akinti ve sabahları karnima giren kramp seklinde agri. Birkacc gündür bunlar cnm. Tabi hamilelikten de olabilir baska sebeptende, kızlarım da pekbir belirti yaşamadığım icin bilemiyorum bu durumu, hayirlisi artık hayirli sabahlar bu arada, sende ogrenirsen sonucu yaz tatlim. Rabbim gonluncden geceni versin inşallah
Ben üzüldüm şimdi, ama hayırlısı elbet. Düşünürsen birgun hic tereddüt etme cnm. Rabbim o gücü verir sende bakarsin hem bir kere daha o duyguyu yasarsin. Her aniyla guzel annelik bastan sona. Eger bir gun dusunursen ve insallah kalirsan mutlaka bana yaz cnm sevinc paylasmak bnm alanimSanada hayırlı sabahlar canım amin cnm cümlemizin evlatlarına inşallah ben dün adet oldum yazmıştım sanırım gözden kaçtı hem çok sevindim çünkü korkularım daha ağır basıyordu hemde biraz üzüldüm bir iki gün de olsa acaba deyip kendimi adapte etmiştim hamileliğe hayırlısı ne diyim Gelelim senin belirtilere ;hepsi hamile belirtilerinin arasında var canım hatta sende birden fazla var aman dikkat et kendine her zaman var gibi hareket et.bat ne zamandı canım kaç günün kaldı çok sabırsızlandım hayırlı haberlerini bekliyorum yaz muhakkak çok öptümmm
Ben üzüldüm şimdi, ama hayırlısı elbet. Düşünürsen birgun hic tereddüt etme cnm. Rabbim o gücü verir sende bakarsin hem bir kere daha o duyguyu yasarsin. Her aniyla guzel annelik bastan sona. Eger bir gun dusunursen ve insallah kalirsan mutlaka bana yaz cnm sevinc paylasmak bnm alanimbana gelincede kuzum 2 gun var adete. Bugun bir test yaptim ama sabah idrariyla degil. Yarim saat icinde heralde ikinci silik bir cizgi belirmisti. Ben ilk dakikada cikmayinca biraktim yarim saat sonra bakinca bayagi belli gördüm ama fotosunu çekemedim bir turlu. Bnm tel serviste gecici esimin telini aldim onlada çekemedim . Hayirlisi insallah kuzum, mujde olursa mutlaka yazarim. Beklicem biraz daha. Ssende düşün istersen aralarindaki yas farki gaaayet güzel deyip seni gaza getirirmisim hadi bakalim fikir degisecek mi
Eki Görüntüle 2212911
Kalbin gönlün o kadar temiz ki ben isterdim etrafimda senin gibi arkadaslar komsular. Ben inanıyorum kalpten o duyguyu yasayacaksin yeniden, sen istersin Rabbim vermez mi, ustelik senin gibi icten birine. Düşün istedigin zaman tatlim zaten korundugumuz icin bir sure istedigimizde hemen olmuyor, oglusunda zaten büyüyor ablasi ilgilenir onla aslinda yardimcinn bile var. Bende bnm olunca yada olmasa bile herkesin olsun istiyorum, sendende bir gunn haber bekliyorum cnm. Bak bizim binada bir kadinin 12 cocugu varmisiki neki bende varsa eger muhakkak yazacagim sana tatlim. Cok öpüyorum guzel yüreğinden, hayırlı geceler cnm bnm
Aynen hayırlısı cnm, ama ben karar verdim bundan sonra test mest yapmicamCanım benim o senin temiz kalpliliğin,kendin nasılsan benide öyle görmüşsün çookk teşekkür ederim .bende senin gibi dost, arkadaş isterdim gerçektenduaların, duyguların için aminn diyorum çok sağol kuzum evet kızım şuan bile bana kardeşi konusunda çok yardımcı ona küçük anne diyorum bi tane daha istiyor zaten nasip hayırlısı olsun inşallah maşallah komşuna canım eski toprak sanırım iyi cesaret dile kolay 12 çocuk 12 gebelik dicek bişey bulamadım ...bende öpüyorum canım hayırlı sabahlar
Aynen hayırlısı cnm, ama ben karar verdim bundan sonra test mest yapmicamkarnim şişene kadar tek belirti o artik bnm icin evet cnm eski toprak teyze, gorunce onu diyorum ne vicdansiz kocan varmis die amann 12 isteyene versin Rabbim, ben kafayi yerdim heralde 12 cocukla. Ama bir tane daha eger nasibimizde varsa olursa şayet muhakkak ölmezsem sana haber vereceğim . Sendende haber bekliyorum ins hayirlisiysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?