Düşmüşmüşmüdğr bilmiyorum korkuyorumUmarım
Ya nasıl demeyeyim olabilecek ihtimal bunlar sana kesin olur demiyorum ki.Özele gidip görünmek için ne bekliyorsun anlamıyorum kiAsla ama asla olma bidea böyle
Böyle demeyin ben kafayı yerim nolur
İlişkiye girdiğiniz beyfendi size ordan burdan ilaç getireceğine bir zahmet özel bir kliniğe götürüp muayene ettirsin. Sonra kürtaj vs ne gerekiyorsa karşılasınBöyle demeyin korkuyorum
Hamile olup regl olan insanlar var bir şey diyemiyorum muayene şartDüşmüşmüşmüdğr bilmiyorum korkuyoru
Kürtaj için küçük yaş evebyn izni gerek ama özel de olunuypr siye biliyorum . Arkadaşlar buarada daha fazla kötü sözler yazmanıza gerek yok olan olmuş herkes hata
Yaşadığım şehirde yani ilçede yokYa nasıl demeyeyim olabilecek ihtimal bunlar sana kesin olur demiyorum ki.Özele gidip görünmek için ne bekliyorsun anlamıyorum ki
Şuan emin olsak inanın dediğiniz gibi yaptıracamİlişkiye girdiğiniz beyfendi size ordan burdan ilaç getireceğine bir zahmet özel bir kliniğe götürüp muayene ettirsin. Sonra kürtaj vs ne gerekiyorsa karşılasın
İlaç kullanma çok zararlı o beyfendi sana desdek çıksın gidin baktırınızYaşadığım şehirde yani ilçede yok
Ben çok oldum ilk ilacı kullanmadan yaptığın da iki çi gi de belliydi ilacı kullandım kan falan çok geldi parça parça sonda teste silik olduHamile olup regl olan insanlar var bir şey diyemiyorum muayene şart
Başka ilçeye git ozamanYaşadığım şehirde yani ilçede yok
3 ay oldu ilişkiye gireli ne gibş şeyler yaparlarİlaç kullanma çok zararlı o beyfendi sana desdek çıksın gidin baktırınız
Emin ol gebelik var. Şuan canlı veya cansız bilemeyiz. Kürtaj olmadan ilaçla temizlenmen zor bu kadar aydan sonra kendine zarar vericeksinŞuan emin olsak inanın dediğiniz gibi yaptıracam
TamamBaşka ilçeye git ozaman
Şu anki test ne durumdaBen çok oldum ilk ilacı kullanmadan yaptığın da iki çi gi de belliydi ilacı kullandım kan falan çok geldi parça parça sonda teste silik oldu
yaparken biliyorsunuz korunmaya gelince kimse bilmiyorBilmiyordum inan Kİ çok pişmanşm
Dışarı boşalmak da bir korunma yöntemi değil hanımefendi!Dışarı boşalıcam dedi ve bilmiyordum içeri boşalacağini çok pişmanım ama ben inanın düştümü bilmiyorum
Çok üzgünümEmin ol gebelik var. Şuan canlı veya cansız bilemeyiz. Kürtaj olmadan ilaçla temizlenmen zor bu kadar aydan sonra kendine zarar vericeksin
İlk testi yaptığında reglin kaç gün gecikmiştiBen çok oldum ilk ilacı kullanmadan yaptığın da iki çi gi de belliydi ilacı kullandım kan falan çok geldi parça parça sonda teste silik oldu
HaklısınızDışarı boşalmak da bir korunma yöntemi değil hanımefendi!
Bence parayı verdikten sonra her türlü yaparlar diye düşünüyorumKızlar 10 haftalıktan sonra kürtaj yasal degil diye biliyorum nasıl kürtaj olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?