hamilemiyim

epru06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
18
7
1
Merhaba hanimlar benm reglm 13 gün gecti 10. Gunde idrar testi negatif cikti ama gecen ay over kistim varmisti o patladi o yuzden duzensizlik oluyomustu hic bu kadar gecikmemisti sirtimda agri basladi bugunde bi kac hafta oncede kasiklarm agriodu am baska hic belirti yok doktora gitmeye korkuyorm ya tekrar kist olusmus derse diye gebelik yok der diye

Önce sağlık ocağına gidip kan verin o zaman. Kesin olarak öğrenirsiniz hamile olup olmadığınızı

Sırt ağrısı hiç hoş bisey değil bence bir an önce doktora git canım

Adetiniz 13 gün gecikmiş hiç de az bir süre değil. Bence önce evde kendiniz test yapın çift çizgi çıkarsa sağlık ocağında da kan testi yaptırın garanti olsun. İnşallah hamilesinizdir :)

Merhaba 7 aylık evliyim 2 aydır bebek istiyoruz. Geçen ay olmadı. Ama bu ay yumurtlama dönemini takip ettik. 15 nisanda regl olmam gerekiyor ama günü beklemek istemiyorum en erken ne zaman öğrenebilirim

Merhaba 7 aylık evliyim 2 aydır bebek istiyoruz. Geçen ay olmadı. Ama bu ay yumurtlama dönemini takip ettik. 15 nisanda regl olmam gerekiyor ama günü beklemek istemiyorum en erken ne zaman öğrenebilirim
Test yapmanız için henüz çok erken bence sabredin bekleyin adetiniz gecikene kadar. Acele etmeyin. Erkenden test yaparsanız henüz çok yeni olacağı için negatif çıkabilir ve moraliniz bozulabilir. Beklemeniz gereken süre uzun değil. İnşallah Allah nasip etmiştir de hamilesinizdir.

Merhaba ben 8 aylık evliyim iki aydır çocuk planları kuruyorduk ve bu ay geciktim test yaptırdım sağlık ocağında idrar testi silik ama pozitif miş ne demekse kan testi de yaptırdım sonuçlarını bekliyorum. Garip bir korku sardı ağlamaktan başka hiç bir şey aklıma gelmiyor. Ne yapmalıyım ? Eşimle konuşurken sakın telefonda söyleme demişti. İlk eşimin duyması gerekiyor ama işi nedeniyle çarşamba evde olacak. Beynimde deli sorular

sabırlı olun ve gününüzün gecikmesini bekleyin ben daha önce çok yaşadım negatif çıkınca moral çok bozuluyor canım.Kendini çok odaklama stres yapma düşünmemeye çalış ve dua et allah her isteyene versin inşallah ben 3 gün geciktikten sonra test yaptığımda pozitif olduğunu öğrendim

yarın gidecem heveslenmekte istemiyorum açıkçası bi test daha yapmaya korkuyorum

yarın gidecem heveslenmekte istemiyorum açıkçası bi test daha yapmaya korkuyorum
Allahım gönlünüze göre versin inşallah farklı bir markadan idrar testi bidaha yapın isterseniz ? ama bende de ilk böyle çıktı hemde on dk sonra akşam başka test yaptım nerdeyse cıkmadı gibi kan testi yaptırdım pozitif cıktı inşallah sizinde öyledir haberdar edersiniz

inş. hiç zannetmiyordum halada inanmıyorum kanda görmeden

Çok tşk. Ederim bekleyelim o zaman

merhaba ben 19 yasındaym . En son 10 şubatta adet oldum. 27 şubattada ilk kez ilişkiye girdim sevgilimle. ve 27 gün geçtı hala adet olmadım acaba hamılemıyımdır kı ben? luten yrdm edn yenı uye oldm zaten bılmıym buraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…