Sırt ağrısı hiç hoş bisey değil bence bir an önce doktora git canımMerhaba hanimlar benm reglm 13 gün gecti 10. Gunde idrar testi negatif cikti ama gecen ay over kistim varmisti o patladi o yuzden duzensizlik oluyomustu hic bu kadar gecikmemisti sirtimda agri basladi bugunde bi kac hafta oncede kasiklarm agriodu am baska hic belirti yok doktora gitmeye korkuyorm ya tekrar kist olusmus derse diye gebelik yok der diye
Adetiniz 13 gün gecikmiş hiç de az bir süre değil. Bence önce evde kendiniz test yapın çift çizgi çıkarsa sağlık ocağında da kan testi yaptırın garanti olsun. İnşallah hamilesinizdir :)Merhaba hanimlar benm reglm 13 gün gecti 10. Gunde idrar testi negatif cikti ama gecen ay over kistim varmisti o patladi o yuzden duzensizlik oluyomustu hic bu kadar gecikmemisti sirtimda agri basladi bugunde bi kac hafta oncede kasiklarm agriodu am baska hic belirti yok doktora gitmeye korkuyorm ya tekrar kist olusmus derse diye gebelik yok der diye
Test yapmanız için henüz çok erken bence sabredin bekleyin adetiniz gecikene kadar. Acele etmeyin. Erkenden test yaparsanız henüz çok yeni olacağı için negatif çıkabilir ve moraliniz bozulabilir. Beklemeniz gereken süre uzun değil. İnşallah Allah nasip etmiştir de hamilesinizdir.Merhaba 7 aylık evliyim 2 aydır bebek istiyoruz. Geçen ay olmadı. Ama bu ay yumurtlama dönemini takip ettik. 15 nisanda regl olmam gerekiyor ama günü beklemek istemiyorum en erken ne zaman öğrenebilirim
sabırlı olun ve gününüzün gecikmesini bekleyin ben daha önce çok yaşadım negatif çıkınca moral çok bozuluyor canım.Kendini çok odaklama stres yapma düşünmemeye çalış ve dua et allah her isteyene versin inşallah ben 3 gün geciktikten sonra test yaptığımda pozitif olduğunu öğrendimMerhaba 7 aylık evliyim 2 aydır bebek istiyoruz. Geçen ay olmadı. Ama bu ay yumurtlama dönemini takip ettik. 15 nisanda regl olmam gerekiyor ama günü beklemek istemiyorum en erken ne zaman öğrenebilirim
pozitif gibi görünüyor kesin sonuc için en yakın sağlık ocağıma gidip kan vermelisinizmeraba kızlar şu teste bi bakar mısınız
Allahım gönlünüze göre versin inşallah farklı bir markadan idrar testi bidaha yapın isterseniz ? ama bende de ilk böyle çıktı hemde on dk sonra akşam başka test yaptım nerdeyse cıkmadı gibi kan testi yaptırdım pozitif cıktı inşallah sizinde öyledir haberdar edersinizyarın gidecem heveslenmekte istemiyorum açıkçası bi test daha yapmaya korkuyorum
gebelik görünüyor gibi hemen kan testi yaptırmalısın canım o zaman net cevabı alırsınmeraba kızlar şu teste bi bakar mısınız
bnde öyle yapacam yarın öğrenirim artıkgebelik görünüyor gibi hemen kan testi yaptırmalısın canım o zaman net cevabı alırsın
Çok tşk. Ederim bekleyelim o zamansabırlı olun ve gününüzün gecikmesini bekleyin ben daha önce çok yaşadım negatif çıkınca moral çok bozuluyor canım.Kendini çok odaklama stres yapma düşünmemeye çalış ve dua et allah her isteyene versin inşallah ben 3 gün geciktikten sonra test yaptığımda pozitif olduğunu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?