Selamlar,
Ben de katılıyorum, regl üzerinden vakit geçtiyse kan testinde görürsün, hemen hemen aynı zamanlara denk düşmüşüz, hatta ben sizden daha geç yumurtlamış olabilirim, 1 gün gibi filan, doktorum 21-22 Nisan'da kanda görünür demişti.
Hikayemi okuduysanız, dayanamayıp 17 Nisan'da ve 20 Nisan'da kan testi yaptırdım.
17 Nisan pozitif olsa da anlamsızdı, ama 20 Nisan da pozitif olunca bir anlam kazandı. Doktorum "yine erken mi test yaptın" demesin diye, yarın yeniden test yapacağım. Tabii bir amacım da beta HCG hormonun yükselmesini izlemek.
Diğer konu, idrar testlerinde şu an görmemeniz bana göre çok normal, içtiğiniz suyun yoğunluğu, testi ne zaman yaptığınız (gün içinde saat anlamında), regl beklentisinden ne kadar zaman sonra yaptığınız filan çok mühim.
Benim ilk hamileliğimde çok silik de olsa bir çıkmıştı - o sıra kanda beta HCG 1200'ü geçmişti bile.
Merakınıza yenik düşüyorsanız, ev testlerini es geçip gidip kan vermenizi şiddetle öneririm.
Belirtiler hakkında da bir iki şey söylemek istiyorum,
İlk hamileliğimde sık idrara çıkma, mide yanması, koku hassasiyeti, ve göğüs büyümesi - sızısı, inanılmaz bir karın büyümesi yaşamıştım, çok net kıllanmıştım zaten .. Ama vücut o hamileliği kendisi eledi gitti... Şimdi ise göğüslerimden eser yok, idrar sorunum yok, belirti anlamadım bile, sadece karnım çok büyüdü - ah kendine psikolojik baskı yapıyorsun dedim kendime.. Yani bırakın kişiden kişiye değişmesini, aynı kişinin hamileliğinden hamileliğine de fark gösterdiğini anladım ..
Tavsiyem kan testi, eğer pozitifse düzenli kan testi tekrarıdır..
Dilerim gönlünüzce olur :)