Canım yumurtlama günlerinde birliktelik olsunMrb aranıza yeni katıldım 10 aaylık evliyim ve çocuk istiyoruz eşimin işi nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz5 ayda bir izne geliyor sorum şu en son ayin 24 nisan da ilişkim oldu 29 nisan da adet oldum benim hamilelik işi yattı mi Mayıs ayını mi beklemem lazım test icin cevaplarını bekliyorum.
İçine bosaldımı ??merhaba ben 19 yasındaym . En son 10 şubatta adet oldum. 27 şubattada ilk kez ilişkiye girdim sevgilimle. ve 27 gün geçtı hala adet olmadım acaba hamılemıyımdır kı ben? luten yrdm edn yenı uye oldm zaten bılmıym buraları
Adet olduysan diğer aya beklemelisinYumurtlama gününde denedik olmadı işte tutmadı eşim de gitti...en son gitmeden tekrar ilişki oldu o yüzden sordum
Rica ederim canım insaallah tutturursun bugün bol bol dua etTeşekkür ederim ilgin ve cevap ların için Sağol canım
En erken yumurtlamdan 12 gün sonra öğrenebilirsin canımMerhaba 7 aylık evliyim 2 aydır bebek istiyoruz. Geçen ay olmadı. Ama bu ay yumurtlama dönemini takip ettik. 15 nisanda regl olmam gerekiyor ama günü beklemek istemiyorum en erken ne zaman öğrenebilirim
Canım pozitif silik olmasının nedeni gebeliğin yeni bslamasındamdırMerhaba ben 8 aylık evliyim iki aydır çocuk planları kuruyorduk ve bu ay geciktim test yaptırdım sağlık ocağında idrar testi silik ama pozitif miş ne demekse kan testi de yaptırdım sonuçlarını bekliyorum. Garip bir korku sardı ağlamaktan başka hiç bir şey aklıma gelmiyor. Ne yapmalıyım ? Eşimle konuşurken sakın telefonda söyleme demişti. İlk eşimin duyması gerekiyor ama işi nedeniyle çarşamba evde olacak. Beynimde deli sorular
İnsaallah canım insaallah nasp olur bize ve isteyenlereSağol canım allahım herkezin gönlüne göre versin evet herseyin başı dua. Şimdiye kadar ettiğim bütün duaları mi allahım kabul etti inşallah buda olur.
Nasıl yani testin pozitifmiIçinde bi his bu sefer olacak diyo o kadar yoğun ki o his bilmiyorum ya adet olduğumdan çok anlamışım. Bide adet sabahi test yaptım pozitif çıktı inanamadım tekrar yaptım yine pozitif üç saat sonra adet oldum ama. Içinde o his hala bebeğin olacak bu sefer diyo
Bende ustune görme mi diyecektim ya hayırlısı olsun insaallah tutar geç olsun güç olmasın :):)Evet test pozitif çıktı sonra adet oldum. Üstüne görme olabilir dediler sağlık ocağına gittim kan verdim bir gün sonra sonucu almaya gittim gebelik yok dedi değerini söylemedi ama testlere de güven olmuyor
Bende öyleyimdir insaallah tutar canım ya bugün regaip kandili inşaallah gönlümüzden geçen tümdualar kabul olurBen çok sabırlı bi insanımdir sabrimin sonu hep güzel oldu inş bu da öyle olur hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?