hamilemiyim

Mrb aranıza yeni katıldım 10 aaylık evliyim ve çocuk istiyoruz eşimin işi nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz5 ayda bir izne geliyor sorum şu en son ayin 24 nisan da ilişkim oldu 29 nisan da adet oldum benim hamilelik işi yattı mi Mayıs ayını mi beklemem lazım test icin cevaplarını bekliyorum.

Canım yumurtlama günlerinde birliktelik olsun

Yumurtlama gününde denedik olmadı işte tutmadı eşim de gitti...en son gitmeden tekrar ilişki oldu o yüzden sordum

Merhaba 7 aylık evliyim 2 aydır bebek istiyoruz. Geçen ay olmadı. Ama bu ay yumurtlama dönemini takip ettik. 15 nisanda regl olmam gerekiyor ama günü beklemek istemiyorum en erken ne zaman öğrenebilirim
En erken yumurtlamdan 12 gün sonra öğrenebilirsin canım

Sağol canım allahım herkezin gönlüne göre versin evet herseyin başı dua. Şimdiye kadar ettiğim bütün duaları mi allahım kabul etti inşallah buda olur.

Canım pozitif silik olmasının nedeni gebeliğin yeni bslamasındamdır

Sağol canım allahım herkezin gönlüne göre versin evet herseyin başı dua. Şimdiye kadar ettiğim bütün duaları mi allahım kabul etti inşallah buda olur.
İnsaallah canım insaallah nasp olur bize ve isteyenlere

Içinde bi his bu sefer olacak diyo o kadar yoğun ki o his bilmiyorum ya adet olduğumdan çok anlamışım. Bide adet sabahi test yaptım pozitif çıktı inanamadım tekrar yaptım yine pozitif üç saat sonra adet oldum ama. Içinde o his hala bebeğin olacak bu sefer diyo

Nasıl yani testin pozitifmi

Evet test pozitif çıktı sonra adet oldum. Üstüne görme olabilir dediler sağlık ocağına gittim kan verdim bir gün sonra sonucu almaya gittim gebelik yok dedi değerini söylemedi ama testlere de güven olmuyor

Evet test pozitif çıktı sonra adet oldum. Üstüne görme olabilir dediler sağlık ocağına gittim kan verdim bir gün sonra sonucu almaya gittim gebelik yok dedi değerini söylemedi ama testlere de güven olmuyor
Bende ustune görme mi diyecektim ya hayırlısı olsun insaallah tutar geç olsun güç olmasın :):)

Ben çok sabırlı bi insanımdir sabrimin sonu hep güzel oldu inş bu da öyle olur hayırlısı artık.

Ben çok sabırlı bi insanımdir sabrimin sonu hep güzel oldu inş bu da öyle olur hayırlısı artık.
Bende öyleyimdir insaallah tutar canım ya bugün regaip kandili inşaallah gönlümüzden geçen tümdualar kabul olur

Amin canım inşallah. Bu arada kandilin mübarek olsun canım

bebek için stres yapmayın tuutu tumadı bunların düşünülmesi bile engel,stres özellikle, normal korunmasız hayatınıza devam edin düşünmeden ,süprüz olunca siz bile inanamayacaksınız

Sitresi kan testinden sonra bıraktım zaten içimde sadece his var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…