Hamilemiyimm ??

Aldim yine negatif total beta hcg 0.0. Maalesef bebis icin %1 sansim bile yok. Cok moralim bozuk
Üzülme canım sıkma canını moralini yüksek tut bir daha ki aya sıkı sıkı çalışın. Ben 6 yıldır evliyim olmadı ilk günden beri istedik olmadı şimdi tüp bebek yaptırdım 20 Şubat sonucunu bekliyorum sakın üzme kendini çık dışarı bi yürüyüş yap temiz hava al.

İnsallah gonlunden gecene kavusursun canim

İnsallah tek tesellimiz bu
hepimizin ayrı bir derdi ayrı bir bekleyişi ayrı bir hüznü ve sevinci var .kimimiz aynı duyguları yaşıyoruz. Mühim olan aşılamayacak büyük keder dert vermesin insana. biliyoruz ki hepimiz sabırsızız olmasnı cok istedigimiz için. bu bendede var ama olumlu düşünmekte fayda var. ummadığın anda her an her sey olabilir.tek yol olana dek DEVAM

Aldim yine negatif total beta hcg 0.0. Maalesef bebis icin %1 sansim bile yok. Cok moralim bozuk
Nasıl ama yaa.ama sen daha regli de olmadin.ben öyle umutluydum ki ama sağlık olsun canim ya.elbet bizede nasip olacak.bozma moralini olur mu

çok başından okuyamadım konuşmanın forumda gördüm şimdi,sizin herhangi bi sorunsalınız var mı 6 yıl uzun bi süre ??

çok başından okuyamadım konuşmanın forumda gördüm şimdi,sizin herhangi bi sorunsalınız var mı 6 yıl uzun bi süre ??
İlk başlarda hiç sorunumuz yoktu ben yurtdışına geldim evlendikten sonra adetlerimde gecikme olmaya başladı daha sonra pko olduğum çıktı ama doktor kilo verirsem hemen gebe kalabileceğimi söyledi gel gör ki pko da kilo vermek çok kolay değil birazda ağırdan aldık aslında tüp deneriz olmazsa diye ki denedik ilk denemede gebe kaldım ama düşük yaptım şimdi ikinci denemem şimdilik her şey yolunda Rabbim o duyguyu bana da tattirsin inşallah en çok istediğim hatta bütün sülalecek istediğimiz şey bebeğimin olmasi Allah büyük canım.

A
ne güzel hayırlı haberlerle ve sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin ,bizde de 2yıldan beri deniyoruz ni problemimiz yok kısmet bekliyoruz,tabi beklerken ben acabaları hep araştırdım tahlil test aşılama safhasına kadar herşeyi yaptırdık olmadı

Tüp denemeyi düşünüyor musunuz canım

Haklisin canim ama insan dusunuyor kafaya takiyor haliyle cok istiyorum bebegim olsun her seferinde ins diyorum bu ay ama sonuc husran yani bu durum psikolojimi etkiliyor ins en kisa surede gelir bebegim

Kızlar merhaba.benim hesabıma göre regli tarihim 4 mart.internetten bakınca 5 mart.affedersiniz dün eşimle birlikte olduk.adet tarihime bir kaç gün kaldığı için yatakta beklemeye gerek duymayarak tuvalete gittim.dışarı çıkan akıntı pembemsiydi.sabah kalktıgımda bisey yoktu.simdi tuvalette silinince akıntınin icinde pembemsi lekeler vardi.yaklaşık bir haftadırda kasıklarim,bikini bölgem şiş ve ağrı var.bugünde daha cok sızlama şeklinde beni rahatsiz edecek kadar ağrım var.bu belirtilere göre umutlanmalimiyim

Adetine 2 3 gün kaldiysa olasi bi gebelik varsa kan testinde cikar canim ya adetin sökülemiyodur yada yerlesme kanamasi olabilir test yaparsan net bi cevap alabilirsin

Adetine 2 3 gün kaldiysa olasi bi gebelik varsa kan testinde cikar canim ya adetin sökülemiyodur yada yerlesme kanamasi olabilir test yaparsan net bi cevap alabilirsin
canım adetimin sökülemedigini düşünmuyorum.çünkü cok düzenli adet olurum.28 günde bir olur sekmez.evde idrar testi var önce bi onla baksam mı ki.erken gebelik testlerinden almıştım.ne kadar güvenilir bilmiyorum tabi

Bi dene istersen ama negatif olabilir daha adet gunune varmis cunku erkeb gebelik testi de olsa idrarda gec cikiyo cunku benim adetim 2 3 gun gectigi halde idrardan 2. Cizgi yok denilcek kadar silik cikmisti. Elinde birden fazla test varsa dene ama 1 tane testin varsa bikac gun daha bekle bence sonra yine merak etceksin cunku negatif cikarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…