Aldim yine negatif total beta hcg 0.0. Maalesef bebis icin %1 sansim bile yok. Cok moralim bozukbu arada kan sonucunu aldı mi.hadi güzel haberler ver
Üzülme canım sıkma canını moralini yüksek tut bir daha ki aya sıkı sıkı çalışın. Ben 6 yıldır evliyim olmadı ilk günden beri istedik olmadı şimdi tüp bebek yaptırdım 20 Şubat sonucunu bekliyorum sakın üzme kendini çık dışarı bi yürüyüş yap temiz hava al.Aldim yine negatif total beta hcg 0.0. Maalesef bebis icin %1 sansim bile yok. Cok moralim bozuk
Güzel düşünki güzel şeyler olsun. durmak yok yola devam. pes etmeden yorulmadan Rabbim bigün sana karşılığını vercek inşallahAldim yine negatif total beta hcg 0.0. Maalesef bebis icin %1 sansim bile yok. Cok moralim bozuk
İnsallah gonlunden gecene kavusursun canimÜzülme canım sıkma canını moralini yüksek tut bir daha ki aya sıkı sıkı çalışın. Ben 6 yıldır evliyim olmadı ilk günden beri istedik olmadı şimdi tüp bebek yaptırdım 20 Şubat sonucunu bekliyorum sakın üzme kendini çık dışarı bi yürüyüş yap temiz hava al.
İnsallah tek tesellimiz buGüzel düşünki güzel şeyler olsun. durmak yok yola devam. pes etmeden yorulmadan Rabbim bigün sana karşılığını vercek inşallah
İnşallah hepimiz kavuşuruz canım Rabbim büyük görüyor bizi de belki de hakkımızda hayırlısı böyle dua et bol bol ne kendi moralini boz ne eşinin gerisi Rabbime kalmışİnsallah gonlunden gecene kavusursun canim
hepimizin ayrı bir derdi ayrı bir bekleyişi ayrı bir hüznü ve sevinci var .kimimiz aynı duyguları yaşıyoruz. Mühim olan aşılamayacak büyük keder dert vermesin insana. biliyoruz ki hepimiz sabırsızız olmasnı cok istedigimiz için. bu bendede var ama olumlu düşünmekte fayda var. ummadığın anda her an her sey olabilir.tek yol olana dek DEVAMİnsallah tek tesellimiz bu
Nasıl ama yaa.ama sen daha regli de olmadin.ben öyle umutluydum kiAldim yine negatif total beta hcg 0.0. Maalesef bebis icin %1 sansim bile yok. Cok moralim bozuk
çok başından okuyamadım konuşmanın forumda gördüm şimdi,sizin herhangi bi sorunsalınız var mı 6 yıl uzun bi süre ??Üzülme canım sıkma canını moralini yüksek tut bir daha ki aya sıkı sıkı çalışın. Ben 6 yıldır evliyim olmadı ilk günden beri istedik olmadı şimdi tüp bebek yaptırdım 20 Şubat sonucunu bekliyorum sakın üzme kendini çık dışarı bi yürüyüş yap temiz hava al.
İlk başlarda hiç sorunumuz yoktu ben yurtdışına geldim evlendikten sonra adetlerimde gecikme olmaya başladı daha sonra pko olduğum çıktı ama doktor kilo verirsem hemen gebe kalabileceğimi söyledi gel gör ki pko da kilo vermek çok kolay değil birazda ağırdan aldık aslında tüp deneriz olmazsa diye ki denedik ilk denemede gebe kaldım ama düşük yaptım şimdi ikinci denemem şimdilik her şey yolunda Rabbim o duyguyu bana da tattirsin inşallah en çok istediğim hatta bütün sülalecek istediğimiz şey bebeğimin olmasi Allah büyük canım.çok başından okuyamadım konuşmanın forumda gördüm şimdi,sizin herhangi bi sorunsalınız var mı 6 yıl uzun bi süre ??
ne güzel hayırlı haberlerle ve sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin ,bizde de 2yıldan beri deniyoruz ni problemimiz yok kısmet bekliyoruz,tabi beklerken ben acabaları hep araştırdım tahlil test aşılama safhasına kadar herşeyi yaptırdık olmadıİlk başlarda hiç sorunumuz yoktu ben yurtdışına geldim evlendikten sonra adetlerimde gecikme olmaya başladı daha sonra pko olduğum çıktı ama doktor kilo verirsem hemen gebe kalabileceğimi söyledi gel gör ki pko da kilo vermek çok kolay değil birazda ağırdan aldık aslında tüp deneriz olmazsa diye ki denedik ilk denemede gebe kaldım ama düşük yaptım şimdi ikinci denemem şimdilik her şey yolunda Rabbim o duyguyu bana da tattirsin inşallah en çok istediğim hatta bütün sülalecek istediğimiz şey bebeğimin olmasi Allah büyük canım.
Tüp denemeyi düşünüyor musunuz canımA
ne güzel hayırlı haberlerle ve sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin ,bizde de 2yıldan beri deniyoruz ni problemimiz yok kısmet bekliyoruz,tabi beklerken ben acabaları hep araştırdım tahlil test aşılama safhasına kadar herşeyi yaptırdık olmadı
Haklisin canim ama insan dusunuyor kafaya takiyor haliyle cok istiyorum bebegim olsun her seferinde ins diyorum bu ay ama sonuc husran yani bu durum psikolojimi etkiliyor ins en kisa surede gelir bebegimKızlar hemen umudunuzu yitirmeyin onunda bir vakti zamanı var, bende 8 ay boyunca gördüm negatifi 9. Ayda nasip etti, daha uzun süre olmayanlar var neden cunku onlarında bi vakti zamanı var Rabbimin imtihanı sabırla beklerseniz Rabbimi memnun edersinz siz kazanırsınz İnsaAllah, Vakti gelmeden ne kadar uzulsende olmaz, babam hep der gül vaktinden önce acmaz o yuzden sabırlı olun İnsaAllah, bol dua edin, Rabb'im Gönlünüze göre versin İnsaAllah tum isteyene nasip etsinoyüzden negatifi gorunce üzülmeyin İnsaAllah nazlı bebeğimin bu ayda vakti degilmis deyin ferah tutun icinizi İnsaAllah
Test sonucunu aldim hamile olmama imkanimi ogrenince sokuldu psikolojikmis demekkiNasıl ama yaa.ama sen daha regli de olmadin.ben öyle umutluydum kiama sağlık olsun canim ya.elbet bizede nasip olacak.bozma moralini olur mu
sağlık olsun canım benim.pes etmek yok.eninde sonunda bebislerin inatlari kırılacak ve gelecekler bizeTest sonucunu aldim hamile olmama imkanimi ogrenince sokuldu psikolojikmis demekki
Tek umudum o canim :)sağlık olsun canım benim.pes etmek yok.eninde sonunda bebislerin inatlari kırılacak ve gelecekler bize
Kızlar merhaba.benim hesabıma göre regli tarihim 4 mart.internetten bakınca 5 mart.affedersiniz dün eşimle birlikte olduk.adet tarihime bir kaç gün kaldığı için yatakta beklemeye gerek duymayarak tuvalete gittim.dışarı çıkan akıntı pembemsiydi.sabah kalktıgımda bisey yoktu.simdi tuvalette silinince akıntınin icinde pembemsi lekeler vardi.yaklaşık bir haftadırda kasıklarim,bikini bölgem şiş ve ağrı var.bugünde daha cok sızlama şeklinde beni rahatsiz edecek kadar ağrım var.bu belirtilere göre umutlanmalimiyim
canım adetimin sökülemedigini düşünmuyorum.çünkü cok düzenli adet olurum.28 günde bir olur sekmez.evde idrar testi var önce bi onla baksam mı ki.erken gebelik testlerinden almıştım.ne kadar güvenilir bilmiyorum tabiAdetine 2 3 gün kaldiysa olasi bi gebelik varsa kan testinde cikar canim ya adetin sökülemiyodur yada yerlesme kanamasi olabilir test yaparsan net bi cevap alabilirsin
canım adetimin sökülemedigini düşünmuyorum.çünkü cok düzenli adet olurum.28 günde bir olur sekmez.evde idrar testi var önce bi onla baksam mı ki.erken gebelik testlerinden almıştım.ne kadar güvenilir bilmiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?