Aaa sendemi alamadinalamadım
bebiş yokmus
inşallah psikolojik degildir de bebis geliyordur canımBenim 8 gunum var daha. Hesaplarima gore yumutlama donemimi tutturdum galiba bakip gorcez umutlarim bosa cika cika heveslenemiyorumda.dunden beri midem cok az bulaniyo gibi psikolojikmidir bilmem. Bu arada Hastaligin sinyal veriyormu ?
Herkeste ayni bulgular olcak diye bisey yok herkesin bunyesi farkli canim. İnsallah hayirli haberler alirsin bu ayinşallah psikolojik degildir de bebis geliyordur canımya benim göğüsler yanlardan dokununca cok ağrıyor.belimde ve sırtımda inanılmaz bir ağrı var.bazen sag bazen de sol kasıkta ani batma ve ağrılar oluyor.ama işyerim soğuk oluyor belkide üşüyorum ondan kasık ağrısı oluyor diye bende heveslenmemeye çalışıyorum.bide hamile kalınca çoğu kişi akıntım arttı yazıyor.bende öyle bi durum yok
insallah canım.burada yazılanları okuyunca,aa bende bu belirti yok deyip umutsuz oluyor insan.umarım bu ay bizim gibi bekleyen herkes hayırlı haberler alirHerkeste ayni bulgular olcak diye bisey yok herkesin bunyesi farkli canim. İnsallah hayirli haberler alirsin bu ay
Amin canim insallahinsallah canım.burada yazılanları okuyunca,aa bende bu belirti yok deyip umutsuz oluyor insan.umarım bu ay bizim gibi bekleyen herkes hayırlı haberler alir
Yapma yaa.. uzulme boswer canim dogru zaman degilmis demekkiBu ayda olmayacak galiba.adet belirtilerim başladı
kısmet degilmisYapma yaa.. uzulme boswer canim dogru zaman degilmis demekki
Pek umitli değilim ama insallah tutmustur. Yapmasi bakmasindan daha zorkısmet degilmisartık hesap kitap yapmadan,gün hesaplamadan deneyecegiz.insallah senin bebis gelir bu ay
inşallah canımPek umitli degilim ama in
Pek umitli değilim ama insallah tutmustur. Yapmasi bakmasindan daha zor
Aynen oyle ha oldu ha olacak diye dokuz duguruyoruz vallainşallah canımvalla herseyiyle zor ya.stres yapmayın düşünmeyin diyorlar ama benim hep aklımda :)
senin durumun ne.var mi bir gelişme canımAynen oyle ha oldu ha olacak diye dokuz duguruyoruz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?