Hamilemiyimm ??

Adetim bugün itibariyle bitti.çalışmalar başlasınn

Hu hu huuu bu kinunun takipcileri nerde ?

:) :) çok çalışkanlar cokk.insallah emekler boşa cikmaz diyelim senden naber miamiaa.benim adetime 3 gün kaldı.heyecanla bekliyorum

Benim 8 gunum var daha. Hesaplarima gore yumutlama donemimi tutturdum galiba bakip gorcez umutlarim bosa cika cika heveslenemiyorumda.dunden beri midem cok az bulaniyo gibi psikolojikmidir bilmem. Bu arada Hastaligin sinyal veriyormu ?

Benim 8 gunum var daha. Hesaplarima gore yumutlama donemimi tutturdum galiba bakip gorcez umutlarim bosa cika cika heveslenemiyorumda.dunden beri midem cok az bulaniyo gibi psikolojikmidir bilmem. Bu arada Hastaligin sinyal veriyormu ?
inşallah psikolojik degildir de bebis geliyordur canım ya benim göğüsler yanlardan dokununca cok ağrıyor.belimde ve sırtımda inanılmaz bir ağrı var.bazen sag bazen de sol kasıkta ani batma ve ağrılar oluyor.ama işyerim soğuk oluyor belkide üşüyorum ondan kasık ağrısı oluyor diye bende heveslenmemeye çalışıyorum.bide hamile kalınca çoğu kişi akıntım arttı yazıyor.bende öyle bi durum yok

Herkeste ayni bulgular olcak diye bisey yok herkesin bunyesi farkli canim. İnsallah hayirli haberler alirsin bu ay

Herkeste ayni bulgular olcak diye bisey yok herkesin bunyesi farkli canim. İnsallah hayirli haberler alirsin bu ay
insallah canım.burada yazılanları okuyunca,aa bende bu belirti yok deyip umutsuz oluyor insan.umarım bu ay bizim gibi bekleyen herkes hayırlı haberler alir

Bu ayda olmayacak galiba.adet belirtilerim başladı

Pek umitli degilim ama in

Pek umitli değilim ama insallah tutmustur. Yapmasi bakmasindan daha zor
inşallah canım valla herseyiyle zor ya.stres yapmayın düşünmeyin diyorlar ama benim hep aklımda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…