Hamilemiyimmm bakar misinizzz

Ben stres olacağıma evde bir test kalmış yapiyim dedim kendini strese sokma
stresten bağırsaklarım bir tuhaf çalışır oldu ne test aldım ne nasıl yapılır bilirim, ilk korunmasız deneyimimiz kasık batmaları sancıları oldu arada oluyorda eskisinden sık idrara çıkıyorum aynı suyu içmeme rağmen bilmiyorum ya heveslenmekte istemiyorum karamsar da olmak istemiyorum ama çok merak ediyorum aklımdan çıkardığım bir tek an yok regl olcak gibi de hissediyorum , daha önce hiç kadın doğumla ilgili doktordan destek almadım fizyolojik olarak bir sorunum var mı yok mu onu da bilmiyorum belirsizlik bilgisizlik yoruyor, ama olumsuz da olsa ilk işim bir kadın doğum uzmanından randevu almak olucak

Ooo canım sen niye kendi vücuduna bu kadar zarar veriyor bağırsakları bozacak kadar eczane yakınsa git al kafan rahatlasın bağırsakların düzelsin.. Heveslenme bende şuan heveslenmiyorum bu benim galiba 5. Denemem (şanslı sayım 5 ) tutarsa şanslı sayımda mutlu olurum da çok üzülmüştüm çok umutlanmistim tutmadığı için. Bende hani kendimi düşündüm 1 haftadir her gece tuvalete çıkıyorum normalde hiç çıkmam hani sık idrara belirtiyse bu olabilir başkada aşırı yorgunum gün içinde bunun için kan testi vermiştim bütün değerlerim normal çıktı bilseydim beta hcgye baktirirdim bu ay deggerlendiremedim tutarsa da mucize olur benim için ondan umutlanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…