Hamilemiyimmm bakar misinizzz

Merhaba predictor Early ile deneyin isterseniz adet günü yada adet geçerse inş tekrarlayın
Ben o test ile yaptım adetim 4 gündür gecikiyor ya silik çıkıyor yada hafif pembemsi gölge birturlu koyulasma olmadı güvenebilir miyim o testte yarın kan vericem

Ben o test ile yaptım adetim 4 gündür gecikiyor ya silik çıkıyor yada hafif pembemsi gölge birturlu koyulasma olmadı güvenebilir miyim o testte yarın kan vericem
Walla canım buradaki kadınların çoğu ya kaset test yada onu kullanıyor bu comfort adlı test yanlış pozitif çıkartıyormuş. Eğer 4 gün geciktiyse ve silik çıkıyorsa vardır herhalde fotosu varmı acaba ? inşallah vardır canım.. ben yurt dışındayım bu predictor testini bulamıyorum en çokta nedense onu güvenli buldum buradaki yorumlara göre

Bende o testi guvenli buluyordum hiç gölge bile cikarmiyordu önceden var tabii test duruyor elimde atayım hemen

Eklentiler

• 20230830_192204.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 39
Ayriyetten 2 tane daha yapmıştım onlarda pembemsi gölge gibi çıktı bunları dün akşam yaptım bu arada

Ayriyetten 2 tane daha yapmıştım onlarda pembemsi gölge gibi çıktı bunları dün akşam yaptım bu arada
Canım evet hafif bir yansıma var arkasında ama kuruma olabilir bana öyle geldi inşallah yanılıyorumdur kan versen daha rahat edersin aslında

Canım evet hafif bir yansıma var arkasında ama kuruma olabilir bana öyle geldi inşallah yanılıyorumdur kan versen daha rahat edersin aslında
Yok aslında kuruma değildi ilk dakika da pembemsi çizgi oluştu ama saatler geçtikçe daha belirgin oldu kadın doğuma randevu aldım yarın için bakalım hayırlısı olsun inşallah çok teşekkür ederim

Aaa ozaman hayırlısı tatlım hadi inşallah haber ver lütfen merak ettim bana da dua et

:/ canini sıkma bir dahaki sefere inşallah tutar
illa sıkılıyor ama ilk denememizdi , inşallah sağlıkla hayırlıysa olur, çoğu belirtiyi yaşadım neden yaşadım onu da anlamadım ya da çok üstüne düştüm eşimle çok dillendirdik çok konuştuk zaten ne zaman neye heveslensem hep hevesim kursağımda kalmıştır.

Benim 5.denememde tuttu ve hepsinde gebelik belirtisi yaşadım . Vücudun seni gebeliğe hazirliyo o yüzden böyle nerdeyse gebelik belirtisi yaşamissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…