- Konu Sahibi cesursavasci
-
tebrik ederim :) sağlıkla kucağınıza alın inşallahEki Görüntüle 3293882
Kan vermedim ama hamileyim
Sağol canım amin insallah Allah isteyen herkese nasip etsintebrik ederim :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ben o test ile yaptım adetim 4 gündür gecikiyor ya silik çıkıyor yada hafif pembemsi gölge birturlu koyulasma olmadı güvenebilir miyim o testte yarın kan vericemMerhaba predictor Early ile deneyin isterseniz adet günü yada adet geçerse inştekrarlayın
Walla canım buradaki kadınların çoğu ya kaset test yada onu kullanıyor bu comfort adlı test yanlış pozitif çıkartıyormuş. Eğer 4 gün geciktiyse ve silik çıkıyorsa vardır herhalde fotosu varmı acaba ?Ben o test ile yaptım adetim 4 gündür gecikiyor ya silik çıkıyor yada hafif pembemsi gölge birturlu koyulasma olmadı güvenebilir miyim o testte yarın kan vericem
Bende o testi guvenli buluyordum hiç gölge bile cikarmiyordu önceden var tabii test duruyor elimde atayım hemenWalla canım buradaki kadınların çoğu ya kaset test yada onu kullanıyor bu comfort adlı test yanlış pozitif çıkartıyormuş. Eğer 4 gün geciktiyse ve silik çıkıyorsa vardır herhalde fotosu varmı acaba ?inşallah vardır canım.. ben yurt dışındayım bu predictor testini bulamıyorum en çokta nedense onu güvenli buldum buradaki yorumlara göre
Walla canım buradaki kadınların çoğu ya kaset test yada onu kullanıyor bu comfort adlı test yanlış pozitif çıkartıyormuş. Eğer 4 gün geciktiyse ve silik çıkıyorsa vardır herhalde fotosu varmı acaba ?inşallah vardır canım.. ben yurt dışındayım bu predictor testini bulamıyorum en çokta nedense onu güvenli buldum buradaki yorumlara göre
Canım evet hafif bir yansıma var arkasında ama kuruma olabilir bana öyle geldi inşallah yanılıyorumdur kan versen daha rahat edersin aslındaAyriyetten 2 tane daha yapmıştım onlarda pembemsi gölge gibi çıktı bunları dün akşam yaptım bu arada
Yok aslında kuruma değildi ilk dakika da pembemsi çizgi oluştu ama saatler geçtikçe daha belirgin oldu kadın doğuma randevu aldım yarın için bakalım hayırlısı olsun inşallah çok teşekkür ederimCanım evet hafif bir yansıma var arkasında ama kuruma olabilir bana öyle geldi inşallah yanılıyorumdur kan versen daha rahat edersin aslında
Aaa ozaman hayırlısı tatlım hadi inşallah haber ver lütfenYok aslında kuruma değildi ilk dakika da pembemsi çizgi oluştu ama saatler geçtikçe daha belirgin oldu kadın doğuma randevu aldım yarın için bakalım hayırlısı olsun inşallah çok teşekkür ederim
Maalesef regl oldum bugünHayırlısı olsun canım çünkü adetle gebelik belirtileri nerdeyse aynu
Tabiki haber veririmAaa ozaman hayırlısı tatlım hadi inşallah haber ver lütfenmerak ettim bana da dua et
Tamam canım inşallah aminTabiki haber veririm
Allah hepimize nasip etsin inşallah en kısa sürede
:/ canini sıkma bir dahaki sefere inşallah tutarMaalesef regl oldum bugün
illa sıkılıyor ama ilk denememizdi , inşallah sağlıkla hayırlıysa olur, çoğu belirtiyi yaşadım neden yaşadım onu da anlamadım ya da çok üstüne düştüm eşimle çok dillendirdik çok konuştuk zaten ne zaman neye heveslensem hep hevesim kursağımda kalmıştır.:/ canini sıkma bir dahaki sefere inşallah tutar
Benim 5.denememde tuttu ve hepsinde gebelik belirtisi yaşadım . Vücudun seni gebeliğe hazirliyo o yüzden böyle nerdeyse gebelik belirtisi yaşamissindirilla sıkılıyor ama ilk denememizdi , inşallah sağlıkla hayırlıysa olur, çoğu belirtiyi yaşadım neden yaşadım onu da anlamadım ya da çok üstüne düştüm eşimle çok dillendirdik çok konuştuk zaten ne zaman neye heveslensem hep hevesim kursağımda kalmıştır.
sanırımBenim 5.denememde tuttu ve hepsinde gebelik belirtisi yaşadım . Vücudun seni gebeliğe hazirliyo o yüzden böyle nerdeyse gebelik belirtisi yaşamissindir
Merhaba haber vericem demiştim doktorum bugün raporluymus hastaneye gittiğimde randevum iptal edilmişti bende acilden kan verdim negatif çıktıTamam canım inşallah amin
Üzüldüm canımMerhaba haber vericem demiştim doktorum bugün raporluymus hastaneye gittiğimde randevum iptal edilmişti bende acilden kan verdim negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?