- 6 Mart 2022
- 143
- En iyi cevaplar
- 1
- 49
- 48
- Konu Sahibi cesursavasci
-
AYNEN KUZUM HAYIRLISI OLSUN KAN VER DİREKKimisi senin gibi yazmış kimisi doğru çıkıyor demiş en iyisi başka marka testle yapmak :/
Insallah canimGüzel haberlerini bekleyim öyleyse
İlk beş dakikada çıkmıştıİlk kac dakikada baktınız teste ilk dakikalarda mi pozitif çıkıp sizi yanılttı amin canım inşallah bebis vardir
Anladımİlk beş dakikada çıkmıştı
Hamilesin canim hayırlı olsun darısı bizlere inşallah
Ayy insallah canım kesinleşsin birde hamileyken dua ederim sizlereHamilesin canim hayırlı olsun darısı bizlere inşallah
Amin inşallah kuzum yumurtlama takibi yapiyormuydun bugun kacinci gündüAyy insallah canım kesinleşsin birde hamileyken dua ederim sizlere
Ben gecen ay yaptım bu ay yapmadım ve bu ay çok az değerlendirebildik hani bir mucize gibi bir şey geçen ay nerdeyse her gün değerlendirdik. Geçen aydan 1 ovulasyon testim kalmisti onu da bugün yaptımAmin inşallah kuzum yumurtlama takibi yapiyormuydun bugun kacinci gündü
Nasıl cikti test canim ordanda anlasilabilir atsana bakalimBen gecen ay yaptım bu ay yapmadım ve bu ay çok az değerlendirebildik hani bir mucize gibi bir şey geçen ay nerdeyse her gün değerlendirdik. Geçen aydan 1 ovulasyon testim kalmisti onu da bugün yaptımadetime 3 gün kaldi
elimde değil maalesef , bakalım şuan regl olcakmış gibi karnım ağrıyor, hayırlısıysa sağlıkla nasip etsin inşallahOoo canım sen niye kendi vücuduna bu kadar zarar veriyor bağırsakları bozacak kadar eczane yakınsa git al kafan rahatlasın bağırsakların düzelsin.. Heveslenme bende şuan heveslenmiyorum bu benim galiba 5. Denemem (şanslı sayım 5) tutarsa şanslı sayımda mutlu olurum da çok üzülmüştüm çok umutlanmistim tutmadığı için. Bende hani kendimi düşündüm 1 haftadir her gece tuvalete çıkıyorum normalde hiç çıkmam hani sık idrara belirtiyse bu olabilir başkada aşırı yorgunum gün içinde bunun için kan testi vermiştim bütün değerlerim normal çıktı bilseydim beta hcgye baktirirdim bu ay deggerlendiremedim tutarsa da mucize olur benim için ondan umutlanmiyorum
Nasıl cikti test canim ordanda anlasilabilir atsana bakalim
hangi testi yapmalıyız
İnşallah canım kendini üzme regl olursan ben bu ay hiç olacağından ümidim bile yoktu aklımda da yoktuelimde değil maalesef , bakalım şuan regl olcakmış gibi karnım ağrıyor, hayırlısıysa sağlıkla nasip etsin inşallah
Birgebeningunlugunden aldım ovulasyon testlerimi çok memnunum gebelik testinide eczaneden artimed dışında hangi marka varsa birden fazla alicamhangi testi yapmalıyız
de ovülasyonla öğrendim sonra artimed yapmıştım çok koyu çıkmıştı tahminimce hamilesiniz
ilk deneme olduğu için belkide bu kadar abarttım üstüne düştüm ama 12 gündür kasık ağrısı yaşadım kendimi dinlemediğim zamanlarda bile artık sağlıklı gebelik mi kimyasal mı nedir ne değildir şaştım bekliyorumİnşallah canım kendini üzme regl olursan ben bu ay hiç olacağından ümidim bile yoktu aklımda da yoktu
Ayyy çok mutlu oldum çok teşekkür ederimmBen
de ovülasyonla öğrendim sonra artimed yapmıştım çok koyu çıkmıştı tahminimce hamilesiniz
Hayırlısı olsun canım çünkü adetle gebelik belirtileri nerdeyse aynuilk deneme olduğu için belkide bu kadar abarttım üstüne düştüm ama 12 gündür kasık ağrısı yaşadım kendimi dinlemediğim zamanlarda bile artık sağlıklı gebelik mi kimyasal mı nedir ne değildir şaştım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?