- Konu Sahibi cesursavasci
-
evet maalesefHayırlısı olsun canım çünkü adetle gebelik belirtileri nerdeyse aynu
Adetim bir gün gecikti ovülasyon T böyle çok koyu çıktı ikinci gecikme günüde artimed test yaptım oda çok koyu çıkmıştı silik değildi ailik olsa güvenmezdim artimedeAyyy çok mutlu oldum çok teşekkür ederimmovulasyonunuz böyle benimki gibi miydi
Baya köyü canim gebelik var diye düşünüyorum ben
Anladım canım benim kurulunca ikisinin son hali böyle olmuş ama işte artimed bence hani silik değil gibi de yinede bakalım hayirlisiAdetim bir gün gecikti ovülasyon T böyle çok koyu çıktı ikinci gecikme günüde artimed test yaptım oda çok koyu çıkmıştı silik değildi ailik olsa güvenmezdim artimede
Artimedhayali çizgi çıkarabiliyor yada normal çizgiyi koyu gösteriyor duyduğum kadarıyla ama banada hamilesiniz gibi geliyor bir test daha denediniz miAnladım canım benim kurulunca ikisinin son hali böyle olmuş ama işte artimed bence hani silik değil gibi de yinede bakalım hayirlisi
Bugün ikindi vakti eczaneye gidip hem bugün hemde yarın test yapicamArtimedhayali çizgi çıkarabiliyor yada normal çizgiyi koyu gösteriyor duyduğum kadarıyla ama banada hamilesiniz gibi geliyor bir test daha denediniz mi
Maşallah canım hamilesinKızlar eczaneden hiç bilmediğim test almak zorunda kaldım çünkü başka marka yoktu 3 farklı marka aldım.. 2si kaset biri erken gebelik testi.. kasetlerden birini merakımdan yaptım ilk saniyeden itibaren çıktı 1.dakikadan foto atiyorumEki Görüntüle 3293671
MaşallahKızlar eczaneden hiç bilmediğim test almak zorunda kaldım çünkü başka marka yoktu 3 farklı marka aldım.. 2si kaset biri erken gebelik testi.. kasetlerden birini merakımdan yaptım ilk saniyeden itibaren çıktı 1.dakikadan foto atiyorumEki Görüntüle 3293671
Ayyy inşallah canimm darısı başınızaMaşallah canım hamilesin
Tamam canımMaşallahyarın sabah ilk idrarla tekrarlarsın adet gecikincede kan verirsin
Amin inşallahAyyy inşallah canimm darısı başınıza
Hayırlı olsunKızlar eczaneden hiç bilmediğim test almak zorunda kaldım çünkü başka marka yoktu 3 farklı marka aldım.. 2si kaset biri erken gebelik testi.. kasetlerden birini merakımdan yaptım ilk saniyeden itibaren çıktı 1.dakikadan foto atiyorumEki Görüntüle 3293671
Teşekkür ederimHayırlı olsunkan verdin mi
Teşekkür ederim canımBence digerini regl gunu yap
Pespese gunlerde yapma
Hem daha da koyulasiyor mu gormus olursun
Hayirli olsun
Kan verdiniz mi acaba hamile misiniz?Hayırlısı olsun canım çünkü adetle gebelik belirtileri nerdeyse aynu
Kan verdiniz mi acaba hamile misiniz?
Gün geçince verirseniz daha iyi olur bazı devlet hastaneleri de gün geçmeden kabul etmeyebiliyorEki Görüntüle 3293882
Kan vermedim ama hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?