Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

İSMİ GİBİ GÜZEL OĞLUM
GEÇEN SENE ŞUBAT AYINDA KARDEŞİNİ KAYBETTİM
TAM HAYATA KÜSMÜŞKEN VE NEFESİM KESİLMİŞKEN ALLAH SENİ GÖNDERDİ HEDİYE OLARAK...
ANNESİNİN Bİ TANESİ, BUGÜNLERE GELDİK VE 32. HAFTAMIZDAYIIZ.
BURDAKİ GÜZEL TEYZELERİN DUASIYLA AZ Bİ ZAMAN SONRA SENİ KUCAĞIMA ALACAM İNŞALLAH
ANNENİ BIRAKMA OLUR MU MELEĞİM

Annem iyi ki varsın güzel bebeğim tombik oğlum benim... Kurban olurum ben seni verene anneeeemmm... Beni sakın Bırakma sağlıkla gel emi kuzum. Rabb'ime emanetsin yavrum...

Annemm kurban olurumm seni vereneeeeeeee . Yerim o surekki anneyi tekmeleyem milimlik ayaklarini cok ozluyorum seni insan gormedigi biseyi ozlermi ? Ozluyorum iste cok hasretim sana canom oglum dogacagin gunu 4 gozle bekliyorum baban ve ben seni cok seviyoruz melegim. Allaha emanetsin . Iyi geceler canim oglumm.

aylardir seni bekliyoruz varligini hissetmek icin babanla her ay heycanla kalbimiz kelebek gibi senden gelecek sesi bekliyorduk.3 hafta once haberin geldi yola cikmissin 8 ay somra yanimizda kalbimizde hayatimiza gireceksin.henuz ufacikain 5 .5 haftaliksin biz senin kalbinin sesini duyalim diye gunlerdir uyumuyoruz.cunku tek bir pit bile bizi mutlu etmeye yeticek.simdi minnaciksin agrilar veriyosun canimi acitiyosun ama senden gelen hhersey bana mutluluk veriyor melegim.sag salim gel guzel gulusunle babanla bizi mutlu et biz seni cok ozledik cok seviyoruz minik susam im

''Gelmeyin minklerim gelmeyin kuzularim.
Ben her turlu agriyi cekmeye hazirim. Siz daha buraya gozunuzu acmak icin cok kucuksunuz oglanlarim.
Lutfen guzel guzel durun yerinizde. Ben bekleyecegim. Sabirsizlanmayacagim.
Söz.........''

benim minik bebeğim dünyamıza hoşgeldin. bugün küçücük kalbini gördük. 10 yıl aradan sonra 2. defa hissettiğim o muhteşem duygu. Allah'ım sağlıkla seni kucağımıza almak nasip etsin...

Minik mucizemiz,ask meyvemiz bizi birkac ay once birakip gittiginde cok uzulmustuk ama o gum bu gundur hic duamizi Dusurmedik Dilimizden.birkac gundur bana sinyaller veriyorsun,korebe oynuyorsun sanki testlerde ,sessizce geliyorum diyorsun sanki...insallah yarinki kan testimde de ortaya cikarsin ve korebecilik son bulur babana supriz yapalim olur mu?..9 ay sonrada kucagimizda ol emi Biricik mucizemiz..soz bu sefer olumlu dusunecegim seni de kendimide strese sokmayacagim,korkmayacagim.

Merhaba bebeğim . seni öğreneli 2 gün oldu ve biz babanla sevinçten ağladık Sen bizim sevincimiz oldun senin sevgin şimdiden içimizde kocaaaaaamaaannn oldu sen bizim birtanecik bebeğimizsin :) Seni okadarr çok seviyoruz ki baban seni hep öpüyor annen sana dualar okuyor seni kucağımıza almak için sabırsızlanıyoruz bebeğimmmm.
Seni çooook seven annen

Sağlıkla gel annem hayırlara vesile gel bebeğim güzel yavrum. Anneye sıkı sıkı tutun ve sakın bırakma emi bebeğimm güzel yavrummm..

Biricik mucicemizzz, 3-4 haftadir bizimleymissin..baban sevincten ucuyor hala daha...nolursun yarinki testtede guclu oldugunu goster annecigini stres ve uzuntuye sokma emi bebegim..seni cok seviyoruzz.

Bebeğimm;
Gece yatarken sabah uyanırken içimde büyüyen minicik bedeninle bana nasıl büyük bir mutluluk veriyorsun bir bilsen. Her gün varlığına şükredip senin o mis kokuna kavuşacağım günü hayal ediyorum. Sen geldiğin ilk günden beri hayatımızı değiştirdin. Babanda bende hiç olmadığımız kadar mutluyuz. Her şeyi seni düşünerek yapıyoruz. Daha minicik olmana rağmen dayanamayıp sana alışveriş bile yapıyoruz. Seni çok seven ve sana biran önce kavuşmak için sabırsızlanan bir ailen var meleğimmm. İlk göz ağrım, Miniğimmm Seni çok seviyorum içimde atan o kalbin hayatımın en güzel ritmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…