üzüuldum adına ama boyle düşünme iyi düsün iyi olsun cnm gene e sagol düşüncen içinIlkay41 cnm bende senn gibiyim 8 ayin sonuna kadarda hic bisey yapmicam. 8 haftalik bir dusugum olmustu ozaman herkese yaymistm arkadasimin biri ayakkabi almis o an icimden bisey koptu cunku bizde okadar erken bisey almak ii degil derlerdi tabi dusugumn bu olayla alakasi yok ama iste gonul ole dusunuyor...
şunan hamilemisin peki bıde ne kdarlık hamieysen?üzüuldum adına ama boyle düşünme iyi düsün iyi olsun cnm gene e sagol düşüncen için
şunan hamilemisin peki bıde ne kdarlık hamieysen?
boyle taknti yapmayn kizlar ben cok kucukken lisedeyken bile hep yelek ordum battaniye yaptim hic kotu dusunmedm veren allah ondan dileyn isteyin. Ve cinsyet belli ise ufaktan baslayin soyle dusunun 3 aylk cocuk dusuo edio allah korusn tabikide ama bu 7 aylkkn de olablr 9 aylkkende hatta dogumda bunu sadece allah bilir benim annemin iki cocugu 8 aylkken biri 5 9 aylikken olmus yani demem o ki allaha siginin herseyin en iyisini allah bilir . Unu tmayin verende rabbim alanda . Allah hepimize hayrli evlatlarimzi saglikla kucagmiza almayi nasip etsin .evet canım çok sükür hamileyim 13+0 suan inan bende hevesleniorum bişey almak için ama korkudan yaklaşamıorum anca bakıorum netten sunu sunu alırım zamanı gelince diorum, düşüğün çok etkisinde kaldım stresli ve korkulu geçiyor anlıcan
ama böyle yapma bence allah korusun birsey olmaz sadece anın tatın çıkar ben sana diyom ama kendimde bı o kadar korkuyom ama arkadasımızda demiş allahım dedıgı olur allah bıze evlat acısı yasatmasın umarım allah gonlune gore versın ama ben ınanıyorum kı bebeısın saglıklı ve birşey olmayacak allahın izliyle üzülme sadece bebişimizi düşün mutlu ol bak her hısetınce oda üzülürmüş çunku üzülsünmü şimdı annnesı yaevet canım çok sükür hamileyim 13+0 suan inan bende hevesleniorum bişey almak için ama korkudan yaklaşamıorum anca bakıorum netten sunu sunu alırım zamanı gelince diorum, düşüğün çok etkisinde kaldım stresli ve korkulu geçiyor anlıcan
ama böyle yapma bence allah korusun birsey olmaz sadece anın tatın çıkar ben sana diyom ama kendimde bı o kadar korkuyom ama arkadasımızda demiş allahım dedıgı olur allah bıze evlat acısı yasatmasın umarım allah gonlune gore versın ama ben ınanıyorum kı bebeısın saglıklı ve birşey olmayacak allahın izliyle üzülme sadece bebişimizi düşün mutlu ol bak her hısetınce oda üzülürmüş çunku üzülsünmü şimdı annnesı yamutlu hıset mutlu ol
evet canım çok sükür hamileyim 13+0 suan inan bende hevesleniorum bişey almak için ama korkudan yaklaşamıorum anca bakıorum netten sunu sunu alırım zamanı gelince diorum, düşüğün çok etkisinde kaldım stresli ve korkulu geçiyor anlıcan[/QU
senınle bızım aramızda bır hafta var canımn cınsıyetın ogrendınmı bu arada ????evet canım çok sükür hamileyim 13+0 suan inan bende hevesleniorum bişey almak için ama korkudan yaklaşamıorum anca bakıorum netten sunu sunu alırım zamanı gelince diorum, düşüğün çok etkisinde kaldım stresli ve korkulu geçiyor anlıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?