Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Seninle her şeye varım ben
Sen benim uğurlu yolumsun
Yıldızlara yürürüm senle
Sen iste canım senin olsun

Sen her şeysin
Canımı canına katabilirsin
Cayarsam senden
Beni şu ateşe atabilirsin

Sen sen benim için
Teksin bu dünyada
Meleksin bebeksin her şeyimsin benim
Yaşayamam sensiz yaşamam asla
Doyulmaz balımsın kelebeksin

Sen sen benim için
Sıcak bir güneşsin
Bugünlerin yarınlarım her şeyimsin benim
Göstermesin tanrım yaşatmasın bana
Nefes bile alamam yokluğunda

Sen sen benim için

Bütün hayallerimi senin üzerine kuruyorum odanı, oynayacagın oyunları, Sana ne yemek yapacagımı , hepsını dusundum.sadece rahat mısın nasl oturursam rahat edersın onu bılmek ıstıyorum ne yersem hosuna gıder Senın ıcın sımdıden ne yapabılırım. ha bide hosgeldin bebegim . . .

suan 4 ayligım allah herkezın evladın sagliklı kucamıgıza alsın amin çok güzel bir duyguymuş allah tüm isteyenlerede nasıp tsin

Zamansız oldun bebeğim Allah senin ve diğer bebeğiminderdini göstermesin inşallah

ben 4 aylık hamıleyım suan ama korkuyorum bırsey yapmaya acaba bu aylarda hazırlık yapan varmı yoksa benım mı sabırsızım ????

Ilkay41 cnm bende senn gibiyim 8 ayin sonuna kadarda hic bisey yapmicam. 8 haftalik bir dusugum olmustu ozaman herkese yaymistm arkadasimin biri ayakkabi almis o an icimden bisey koptu cunku bizde okadar erken bisey almak ii degil derlerdi tabi dusugumn bu olayla alakasi yok ama iste gonul ole dusunuyor...

seni çok seviyorum bebişim baban da öyle,annen o ayaklarını o kuş dudaklarını öpsünnn öpsünnn...günün dolunca gel tamam mı civcivim,acele etme :))

üzüuldum adına ama boyle düşünme iyi düsün iyi olsun cnm gene e sagol düşüncen için

şunan hamilemisin peki bıde ne kdarlık hamieysen?

evet canım çok sükür hamileyim 13+0 suan inan bende hevesleniorum bişey almak için ama korkudan yaklaşamıorum anca bakıorum netten sunu sunu alırım zamanı gelince diorum, düşüğün çok etkisinde kaldım stresli ve korkulu geçiyor anlıcan

boyle taknti yapmayn kizlar ben cok kucukken lisedeyken bile hep yelek ordum battaniye yaptim hic kotu dusunmedm veren allah ondan dileyn isteyin. Ve cinsyet belli ise ufaktan baslayin soyle dusunun 3 aylk cocuk dusuo edio allah korusn tabikide ama bu 7 aylkkn de olablr 9 aylkkende hatta dogumda bunu sadece allah bilir benim annemin iki cocugu 8 aylkken biri 5 9 aylikken olmus yani demem o ki allaha siginin herseyin en iyisini allah bilir . Unu tmayin verende rabbim alanda . Allah hepimize hayrli evlatlarimzi saglikla kucagmiza almayi nasip etsin .

amin benımkı beli erkek ama hep korkutuyolar işte benım allah nasıp ederse kiş dogucak şimdıden fazla kötü olmadan başlıyım dıyom ip alip bırsey ler yapmaya ama işte hep çevrem iyi bakmıyo nedense bıde 13 sene sonra ilk anne olusum cok heycanlıyım ve bı o kadarda korku dolu ınanın bazen düşünmekten tatın bıle cıkaramaz oluyo ınsan bıde cevre faktörü çok onemlı oluyo her hevesımde yapma diyolar anlamadımkı ne yapıyım ne yapmıyım

ama böyle yapma bence allah korusun birsey olmaz sadece anın tatın çıkar ben sana diyom ama kendimde bı o kadar korkuyom ama arkadasımızda demiş allahım dedıgı olur allah bıze evlat acısı yasatmasın umarım allah gonlune gore versın ama ben ınanıyorum kı bebeısın saglıklı ve birşey olmayacak allahın izliyle üzülme sadece bebişimizi düşün mutlu ol bak her hısetınce oda üzülürmüş çunku üzülsünmü şimdı annnesı ya mutlu hıset mutlu ol

Ayy canm ne güzel yazmışssın Allah razı olsun... Allah kimseyi evladı ile sınamasın gerek doğmadan gerek doğduktan sonra, ztn bu acıyı yaşamayan da anlayamaz, tekrar kaybetme korkusunun nasıl bişey oldugunu seninde 13 sene sonra geliyor mucizen demek büyük Allahım herşeye kadir ve bende inanıyorum evlatlarımıza kavusucaz inşaAllah bu korkularım onu hissetmeye başladıkça geçicektir, Birde çevre baskısından kurtulmak gerek her kafadan bir ses çıkıo insan etkisinde kalıyor sende fazla dinlememeye çalış meleklerimize kavusucaz Allahın izniyse sağ sağlım güzel haberlerimizide burdan yazmak nasib olur İnşaAllah amiin :)

minikim mercimekimmm
annecim bebişim uyusuda büyüsün ninni bebeğimmmm
yarın seni ultrasonda sağlıklı bir şekilde görürüm inşallah meleğim umarım büyüyorsundur sağlıklısındır
Allahım seni ve tüm bebişleri korusun canım yavrummm

senınle bızım aramızda bır hafta var canımn cınsıyetın ogrendınmı bu arada ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…