Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

seni çok seviyorum. ŞUNU BİLMENİ İSERİM Kİ anneciğim ömrümün yettiği sürece seni koruyup ve hep seveceğim. İLK GÖZ AĞRIMM

RABBİM HAYIRLI Bİ SEKİLDE KUCAGIMA ALMAYI NASİP ETSİNNN.. SİZİ COKK SEVİORUM VE KUCAGIMA ALMAK VE KOKUNUZU İÇİME CEKMEK İCİN SABIRSIZLANIORUMM :))

bebeğim ;canımdan canım benim seni daha görmeden bu kadar seviyorsam seni hisstemeye başlayınca ne yapacağım yada seni ellerime alınca; baban ve bende seni sabırsızlıkla bekliyoruz sağlıkla gel bize bebeğim sağlıkla büyü içimde seni çoooook seviyorum annecim

Bizimle olduğun andan beri seni çok üzdük, çok özür dilerim. . Seni çok istedik ve bekledik. Sağlıkla kucağıma geleceğin anı hayal ediyorum. Mis kokunu içime çekmek istiyorum. Kalbinin attığını bilmek, her an o sesi duynak istiyorum. Bie daha seni üzmek istemiyorum. Hoşgeldin, seni çok seviyorum. ..

Henüz beklemekte olan ve kahrolası kistim yüzünden olup olmayacağını bile bilmediğim bebeğime bende yazmak isted im...
Canımmm en büyük hayalim ve rabbimin kullarına armağan ettiği en güzel armağan...Biliyorum ve inanıyorumki birgün bende buraya seninle geçireceğim haftaları gelişmeleri yazacagm...O günü hasretle özlemle ve içim yana yana bekliyorum ciğer parem...Abin hergün anne benim ne zaman kardeşim olacak sorusunu sorup yanan içimi daha dayakıyor farkında olmadan...Sana dair çok güzel hayalleri var abiciğinin...Oyuncak alırken bile çift çift alıyor senin için hadi artık bebeğim anneni babanı ve abini daha fazla bekletme olurmu seni özlemle bekliyor ve seni çok seviyoruz...

Bebeğim seni görmek için sabirsizlaniyorum. Seni çok seviyorum. Seni çok merak ediyorum. Senin kokuna hasretim. Iyiki bizimlesin bitanem. Allahım seni bize bağışlasin insallah. Güzelliğinle sağlığınla mutluluğunla gelirsin inşallah. Seni seviyoruz aşkım.

Son düzenleme:
allah ım önce senden diliyorum.. ikinci bebeğimide sağlıkla kucağıma almayı güzül günlerde büyütmeyi nasip et. amin.. annecim seni yine görcez. 10 gün kaldı abinde seni görecek bu sefer inşallah. heyecanla o minicik bedenini ve yeni gelişimlerini öğrenmek için sabırla bekliyoruz.. seni seviyoruz :)

annecim seni oyle merak ediyor oyle seviyoruz ve ozluyoruz ki ultrason gunlerini iple cekiyoruz gun sayiyoruz. Dr amcan taaa 3 hafta sonraya randevu verdi babanla cok uzulduk buna... Sen yokken hic yemesine icmesine dikkat etmeyen annen sen geldin geleli kahvaltilar ara ogunler ozel yemekler yesin diye kili kirk yariyor vallahi inanki elimden geldigince seni beslemeye calisiyorum annem midem bulanirken, kustuktan sonra bile yedim sen iyi ol kuvvetli saglikli ol diye. Gecen hafta birazcik kanamam geldi odum koptu seni kaybediyorum diye o gunden beri ise gitmiyorum evde sen iyi ol diye yatiyorum annem; her pazar babanla gezmelere gideriz sen iyi ol diye dun evde kaldik kuzum nolur bi daha bizi korkutma seni hasretle bekleyen annecigin

bebegim bitanem annesinin kuzusu saglıkla gel seni bekliyorumm

Bebegim babanla birlikte saglıkla aramıza katılacağın günü dört gözle bekliyoruz. Daha çok miniksin ama kalp atışlarını duyduğumuz anda hayata bakışımız değişti. Her anı seninle geçirmeye çok daha dikkatli davranmaya başladım. Seni seviyoruz melegim

Annenle baban seni çok çok çooook seviyor güzel bebeğim, her gün ben, aksamları baban seninle konusuyoruz, lütfen anneni ve babanı çok bekletmeden gel emi seni Rabbimize emanet ediyoruz sen Allah'ın bize göndereceği en kıymetli cennet kokulu hazinemiz olacaksın...

BU GUN SANA SUNLARI SOYLUYORUM BEBEGIM.......
annen seni cok sevicek agbini sevdigi gibi
babanla beraber gozumuz yolda seni bekliyoruz
sag salim gel
gelki evimiz senlensin tekrar
dislerin cikarken kumandayi isir parmagimizi kaptigin gibi disle
ilk anne de )
seni bekliyoruz hayirlisi ile gel ;;;;;;;

cennet kokulu meleklerim,
Anneniz sizin hasretinizle yaniyor...
saglikla gelin... saglikla kavusalim... annenizi sakin yoklugunuzla öldürmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…