Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Meleğim,cennetten gelen umudum,mucizem....en güvenli yerdesin ben seni korurum sen yeter ki sıkı tutun. baban ve ben seni heyecanla bekliyoruz

Senin varlığını duyduğumda çok değişik hislere kapıldım bebeğim, şuan hücreciklerden oluşuyorsun zamanla kendine göre çok çok çok büyüyeceksin ve yerine sığmayıp yanımıza geleceksin inşallah. Diğerleriyle girdiğin o büyük, zorlu yarışı sen kazandın bundan sonra da böyle devam edersin inşallah ve sıkıca tutunursun bana :) Anne ve baban olarak seni çok seviyoruz ve çok merak ediyoruz şimdiden :)
Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın inşallah..

Bebeğim, bugün doktor amcanla randevmuz var seni henüz duymadık hissetmedik, ama ben biliyorum ki sen orada bir yerlerdesin ve bugün babanla bize merhaba diyeceksin..

hamile değilim ama olsaydım.derdimki "akıllı ol babana benzeme biri bir şey söylüyorsa bir kere de anla"

Gözünüz aydın..
O kadar beklediniz ve hamilesiniz..(Allahım olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq:)
Bugün ona ne demek istersiniz?Buyrun bakalım..
Amin insllah . Bebegime mesaneme baski yapmamasi getektigini tuvalete gitmekten yoruldugumu soylemek istetdim ):

Bebeğim baban ile bugün kalp atışını dinledik sen ne güzel birşeysin mucizem.

ayyy duygulandımm yaaa adete yakın karnıma elımı koyup konuşyorum bende gelcenmı gelmıycenmı diyee ama gelırse azckdaolsa ağlatcam nerdeydın dıyeeeeeeeeeeeeeeeee alllahım herkese ver ısteyene herkese

babasınınj kopyasını ıstıyorum ben erkek eşim kız istyor eşim ikiz eşi sizdce bendede eger kalırsam olma ıhtımalı varmıııı

Merhaba aranıza yeni katıldım ve yardımınıza ihtiyacım var adetime 1 hafta var belim agrıyor göğüsleri. Şiş ve meme ucu cevresinde damarlar cıkt. Midem bulanıyor ama kusmuyorum

Tatlı meleğim aylar hızlıca geçti ana bak günler uzadıkça uzuyor .ama seni beklemek Dünya'nın en güzel şeylerinin BAŞINDA gelir.sağlıkla huzurla mutlulukla bana vakitlice gel bebeğim

Bebeğim, annen senin için bugün kan verdi, testler yaptırdı, herşey senin sağlığın için, anneni çok yoruyorsun yemek yiyemiyorums nein sayende ama bir bakımada güzel oluyor bebeğim annenin kilo almasını engelliyorsun:)

canim oglum seni cok merak ediyorum.hadi gel artik demek isterdim

Gunaydin hanımlar dun test yaptıırdım adetıme 6 gun vardı 2.5. Cıktı sizc. Yukselir mi gecen ayylarda hep 0.1 cıkard. Yukselir mi sizce

Gunaydin hanımlar dun test yaptıırdım adetıme 6 gun vardı 2.5. Cıktı sizc. Yukselir mi gecen ayylarda hep 0.1 cıkard. Yukselir mi sizce
benim adet günümde 1.96 çıkmıştı senin 6 gün kala iyi çıkmış ama daha test yaptırma adetinin geçmesini bekle, kimyasal olmadığından emin ol hemen heveslenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…