Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Bugün yorucu bir gün olacak bebeğim, sen sakın stres yapma iyi olacaksın:)

Bebeğim seni çook merak ediyoruz babanda bende sağlıkla gel kucağımıza anneciğim

Cok ama çok sansli bir ailen olacağını soylerdim .. Evimiz seninle kat kat daha neselenicek die

Pek heveslenmiyorum ama cokta istiyorum insallah yukselir bakalım
Aslinda bana cok buyuk bi guc verdin 1bucuk yildir evliyim deli gibi istiyoruz esimle adetime 6 gun var sabredemiyorum yaron hastaneye gidip kan vercem yalvaririm dua edin bana 3 ay once dis gebelik gecirdim

baban sana bugün çorap almış kuzum o minnacik ayaklarına nasilda güzel olacak kim bilir...seni 6,5 yılın hasreti özlemi mutluluguyla bekliyoruz sağlıkla gel can parcamiz

Küçük noktam hoşgeldin.Sıkı sıkı tutun bana bırakma beni, ben de seni asla bırakmayacağım:)))))))

Canım oğlum seni çok seviyoruz ve büyük özlemle yolunu gözlüyoruz bal peteğim benim... Rabb'ime emanetsin annecim sağlıkla büyü emi kuzum...

Bizi çok korkuttun kuzum ne olur küçük yüreği ile sana kocaman sevgi besleyen ablanı yokluğunla sınama seni çok seviyoruz

Anneemmm... Güzel bebeğimmm senin varlığını öğrendiğim an dünya durdu. Güzelliğim hayatıma huzur getirdin. Anneye sıkı sıkı tutun güzel yavrum. Seni çok özledik babanla birlikte. Dedenle babaannen sana köyden köy tavuğu köy sütü köy yoğurdu getiriyorlar. Senin için yicem masum kuzum. Anneyi sakın bırakma emi miniğim. Kalp atışlarını duyacağım günü iple çekiyor, sabırsızlıkla bekliyorum. İçimde ki mutluluğum Rabbime sonsuz şükürler olsun. Sağlıkla gel bebeğimm...

Annem, canım yavrum seni öyle çok seviyorum ki nasıl anlatacağımı bile bilemiyorum. Perşembe günü görüşücez annem seninle. Kavuşmamıza çok az kaldı annem şimdi 31 haftalıksın. Hayırlısıyla sağlıkla gel benim güzel bebeğim... Her günüm sana kavuşmanın hayalini kurmakla geçiyor canım yavrum. Rabb'ime emanetsin annem. Güzel güzel büyü kuzum...

Canımın parçası oğlum...Rabbimin bize en güzel hediyesi...9aylık hasret sonunda sana kavuştuk meleğim.Seni sağlıkla kucağımıza da alacağımız günleri bekliyoruz.Baban seni kendi gibi cimbomlu yapacakmış, taraftar zıbınını aldı bile.Hergün öpüp kokluyor onu. İyi tutun anneye...Bizi bırakma,sağlıkla gel annem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…