Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

amin hepimizinkini:

13.haftamizdayiz şükür minigim ama seni çok merak ediyorum 3 haftaa daha nasıl sabrederim ki bilemiyorum kız isen de erkeksen de hayirlisiyla sağ salim gel bize yavrum benimmm...

Benim mucizem minik kurdumdaha yeni yerleştim içime ama sana şimdiden bağlandım .Rabbim seni kollarıma almayıda nasip etsin bana ve tüm anne adaylarına.daha önümüzde uzun bir yolculuk var ama seni beklemek bu hayattaki en bıkmak usanmak bilmeyen en heycanlı bekleyişim olucak bana cennet kokunla gel bebeğim

İlkay41 16. Haftada kesin belli oluyormuş diye doktoro zamn gelin demişti bi de kontrole o yüzden.aslinda bir an önce öğrenmeyi istiyorum ama kesin olmaz diye.senin bebegin kaç haftalık?

Doktor kontrolumuz 16. Haftada.bir de şimdilerde erkenmis kesin sonuç olmayabilirmis o yüzden bekliyorum birazda.senin bebegin kaç haftalık?

İlkay 41 doktor kontrolumuz 16.haftada bir de o zaman kesin belli oluyormuş 14.haftada filan zor diyorlar bbilmiyorum ya aslında çok merak ediyorum senin bebegin kaçhaftalik

canım kızım baban ve ben seni her geçen gün özlemle ve heyecanla bekliyoruz seni çok seviyoruz en son iki hafta önce gördük seni ve su an burnumda tütüyorsun. bir sonraki görüşmemizi iple çekiyorum tatlı kızım benim

Allahım seni sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah

İçimde Yaradana ait bir emanet var
minik bir melek

Reactions: imz
Bebegim sakin seni istemedigimi dusunme sadece biraz zamansiz ve davetsiz geldin ama hosgeldin.
Daha abin 9 aylik aranizda birbucuk yas olucak korkum ondan annecim
Olsun sefa gel hos gel sen benim aglanip dovunmelerime bakma annem
Saglikla gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…