amin hepimizinkini:Ayy canm ne güzel yazmışssın Allah razı olsun... Allah kimseyi evladı ile sınamasın gerek doğmadan gerek doğduktan sonra, ztn bu acıyı yaşamayan da anlayamaz, tekrar kaybetme korkusunun nasıl bişey oldugunu seninde 13 sene sonra geliyor mucizen demek büyük Allahım herşeye kadir ve bende inanıyorum evlatlarımıza kavusucaz inşaAllah bu korkularım onu hissetmeye başladıkça geçicektir, Birde çevre baskısından kurtulmak gerek her kafadan bir ses çıkıo insan etkisinde kalıyor sende fazla dinlememeye çalış meleklerimize kavusucaz Allahın izniyse sağ sağlım güzel haberlerimizide burdan yazmak nasib olur İnşaAllah amiin :)
senınle bızım aramızda bır hafta var canımn cınsıyetın ogrendınmı bu arada ????
saglıklı olsunda onemlı degıl ıkısde kabulumuzcnm ben hala öğrenemedim bu hafta gidicez kısmetse bakalım sölicekmi doktor senn ne olucak hayırlısıyla...
ben 14 ogrendım13.haftamizdayiz şükür minigim ama seni çok merak ediyorum 3 haftaa daha nasıl sabrederim ki bilemiyorum kız isen de erkeksen de hayirlisiyla sağ salim gel bize yavrum benimmm...
nedenn 3 hafta daha beklıyıonkıben 14 ogrendım
Okudum dua ettim.rabbim hayirlisi ile sizede evlat nasip etsinSlm ..nasle arkdslrdn bi ricm oluckti bnm bebegim olmasi icin ,41 hamile arkdsm bnm icin ayetel kürsi okuyup dua edebilirmi? ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?