Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Canım bebeğim,
İlk haftalarda kanamam olunca seni kaybediyorum sandım, tek başıma kaç defa gecenin bir vakti hastaneye gittim. Kaç saat nöbetçi eczane aradım doktor ablanın verdiği ilacı alabilmek için. Babana bile söyleyemedim çoğunu, üzülmesin diye. Ama hiç gocunmadım, hiç bir zamanda sana yaptığım fedakarlıklar gocundurmayacak beni. Sen yeter ki sağlıklı ol, sen yeter ki mutlu ol.
Doktor amcan çok büyük ihtimalle erkek dedi senden için. Ben hep kız çocuk hayal ettim, ama erkek olduğunu duyunca üzülmedim kuzum. Şimdiden seninle gideceğimiz maçların, oynayacağımız oyunların hayalini kurar oldum.
Çok şükür şuan sağlığın gayet iyi, hep böyle ol inşallah bebeğim. Bizi hiç üzme. Sen biraz daha büyüyünce baban da gelecek yanımıza. O da karnımı sevecek, canım oğlum diye. Sana masallar anlatmaya başlayacağız.
Hayırla, sağlıkla gel bebeğim

Bebeğim bugün bizi ne anlattın ama, son günlerde muhteşem gergin sulu gözlü mutsuz biri haline gelmiştim. Bir neden yoktu bebeğim senin varlığına rağmen bu hallerde olmaya çok utanıyordum. Allahtan bugün doktorumuz normal dedi büyüyormuşsun:
O minik kaline görmek nasıl birşeydi hala kendime gelemedim. Kendin miniciksin o kaldın ne güzel atıyor içimde bir mucize bana artık iki kalbin var dio. Baban bile Ağlamış yok gözüm doldu falan dio ama baya Ağlamış sen bizim muhteşem aşkımizin muhteşem meyvesi olacaksın. Seni dört gözle bekliyoruz.

Minik kuzum herşeyim olacak en değerli emanetim..çok özledim seni yaa 3 hafta önce görmüştüm seni tatlım benim.dayanacagim artik 1 hafta kaldı kaldı kontrolümuze Allhin izniyle 16.haftamiz olacak ve cinsiyetini de öğreneceğim nasipse..hayirlarla sağlıkla gel yavrum benim...

Canım oğlum; Rabbimin bana en güzel hediyesi, mucizem... Seni içimde hissetmek ne kadar muhteşem bir duygu bunu kelimelere dökmek imkansız... Baban da bende heyecanla seni bekliyoruz, ilk göz ağrımız sağlıkla mutlulukla gel

Kızlar,sizi okuya okuya göz yaşlarıma hakim olamadım ;( Rabbim şükr edip sabrla bekleyen her kese nasip etsin,inşAllah. Olanları da hayırlı etsin ve sağ selamet kucaklarınıza almayı kısmet etsin. Amin!

Benim de minik yavruma diyeceyim var... Sen,kaybetdiyim ilk yavrumdan sonra bana uzun zaman sonra geldin. Onun kalbinin sesi kulaklarımdan gitmedi ve o öldüyünde şükr etdik ;( ve şimdi sen varsın diye şükr ediyorum. Sen de beni bırakma nolur... sıkı tut anneni bitanem. Seni Seviyorum!

Allah'ım bu mübarek hayırlı günlerde seni sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin. İnşallah küçük abinin de derdini göstermesin amin.

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bu evladini.bende bir evladimi erken dogumla kaybettim sonra zor bir surecten gecerek oglumu kucagima aldim ve simdi yine hamileyim.ustelik 9 aylil daha oglum sevineyimmi uzuleyimmi ikisinin arasinda dolanip duruyorum.ama tabiki evladim o da ssglikla hayirla gelsin.
Demem o ki gun gelecek evladinin yuzunde gordigun her gulucukte gecmisteki kotu gunler silinip gidecek.rabbim evlatlatimizi korusun ve isteyen hakeden herkese nasip etsin.
Sevgilerimle

Teşekkür ederim canım. Rabbim kimseye evlat acısı tatdırmasın. Amin!

canım bebeklerim sizi en son 15 nisanda gördüm nasılsınız iyimisiniz diye hep yüreğim ağzımda biliyorumki rabbim size ömür verdiyse geleceksiniz içim rahat bu konuda rabbime hep kalbimize ferahlık vermesi için dua ediyorum

Biz sizi çok zor bulduk yavrularım babanızda sizin için hep dua ediyor çok mutlu çok mutluyuz inşallah sizleri kucağımıza aldığımızda mutluluğumuz katlanarak artacak

6 mayısta göreceğim inşallah sizi canım yavrularım rabbimin emanetleri sizi çok seviyorum

Güzel kızım allah seni bizden ayırmasın. Hep mutlu ve huzurlu ol. Kötü insanlarla arkadşalık etme. Saçma sapan hareketlerden uzak dur.

Canim prensesim benim Seni kucagimiza almak icin Sabirsizlaniyoruz Babanla Ben hep hayalini kuruyoruz kime benziyor diye :)
Saglikla gel annem Cok korkuyorum sana bisi olucak diye ama Kipir kipir olup "Anne merak etme iyiyim ben " der gibi her zaman hareket etmen hosuma gidiyor sesimizi duyup Tepki vermene Sukur ediyoruz.
Canim melegim Zaman gecmiyor Sanki bir an evvel kucagima Alip o guzel kokunu icime cekmek istiyorum. Su ara sen Geleceksin diye alisverisler yapiyoruz Evi senin icin hazirliyoruz annemmm.
Seni cok ama cok Seviyoruz :)

Benimde 226 idi yeni döllenmiş yumurta denmişti 1 hafta sonrasında özele gittik 1000 küsürlere çıkmıştı kesesini görmüştük:) yerim onun kesesini

Canim bebegim

Simdiden soylemeliyim ki, hastalik derecesinde pimpirikli, hatta bazen psikopatlik derecesinde korumaci bir annen olabilir. Ama butun bunlar hep senin iyiligin icin ve seni kotuluklerden koruma cabasi oodugunu unutmamani dilerim.

Hayatin boyunca seni benden cok seven biri daha olmayacak.

Hayirli bir evlat olmani ama en basta sag saglim saglikli bir bebek olarak dunyaya gelmeni diliyorum.

bebegım saglıcakla kal orda ne olursa olsun orda kal annenı ve babanı asla bırakma senı cok sevıyoruz heyecanla beklıyorum bu ara 6+5 gunluk hamıleyım allah olmayan herkese nasip etsın ( amın )

Seni cok seviyorum ve sabirsizlikla bekliyorum allahim herkese evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin

Oğlusum yavrum seninle karşılaşmaya az kaldı annem benim isimsiz kahramanım bi aydan daha az kaldı ama anne sana ne işim koycak bulaMadi baban da öyle neyse sen hayırlısı ile bi gelde onuda buluruz allahın izni ile abin baban ve ben seni bekliyoruz kuzum görüşmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…