Allah bagislsn banada bi ayetel kursi okuyup dua edermisn bebegm olmasi icn.İçimde Yaradana ait bir emanet var
minik bir melek
beni sakın bırakma
Hayırlar getir benim canım bebişimbeni sakın bırakma
Slm .. hamile arkdslrdn bi ricm oluckti bnm bebegim olmasi icin ,41 hamile arkdsm bnm icin ayetel kürsi okuyup dua edebilirmi? ...
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bu evladini.bende bir evladimi erken dogumla kaybettim sonra zor bir surecten gecerek oglumu kucagima aldim ve simdi yine hamileyim.ustelik 9 aylil daha oglum sevineyimmi uzuleyimmi ikisinin arasinda dolanip duruyorum.ama tabiki evladim o da ssglikla hayirla gelsin.Kızlar,sizi okuya okuya göz yaşlarıma hakim olamadım ;( Rabbim şükr edip sabrla bekleyen her kese nasip etsin,inşAllah. Olanları da hayırlı etsin ve sağ selamet kucaklarınıza almayı kısmet etsin. Amin!
Benim de minik yavruma diyeceyim var... Sen,kaybetdiyim ilk yavrumdan sonra bana uzun zaman sonra geldin. Onun kalbinin sesi kulaklarımdan gitmedi ve o öldüyünde şükr etdik ;( ve şimdi sen varsın diye şükr ediyorum. Sen de beni bırakma nolur... sıkı tut anneni bitanem. Seni Seviyorum!
Benimde 226 idi yeni döllenmiş yumurta denmişti 1 hafta sonrasında özele gittik 1000 küsürlere çıkmıştı kesesini görmüştük:) yerim onun kesesiniMERABALAR BENDE HAMİLE OLDUĞUMU YENİ ÖĞRENDİM KAN DEĞERLERİ 227 CUMA GÜMÜ ÖĞRENDİM ACABA DEĞERLERDE ARTMA VARMIDIR BEBEĞİM NE DURUMDA VE NE KADARLIKTIR :uhm:ÇOK MERAK EDİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ BANA :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?