Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

bebeğim seni herkesten herşeyden çok seviyorum annecim sen benim içimdeyken dünyanın en mutlu kadınıyım ben yavrum canım meleğim bizi hiç bırakma olurmu babanda bende nasıl bekliyoruz seni hevesle... rabbime dualar ediyorum
bebeğim seni en güzel şekilde yetiştirmek için.. seni allahıma emanet ediyorum bebeğim...

bebeğim heyecanla kalp atışlarını duyabilmek içinde saklandığın o minicik keseyi görebilmek için gün sayıyorum. biliyorum son 2 gündür çok stresliyim ve canım sıkkın sana yansıtmamaya çalışıyorum ama farkettiğine eminim özür dilerim bitanem seni çok seviyorum.

Dun beni o kadar mutlu ettin ki tarifi anlatilmaz duygular yasadim bebegimm :) Dr ablan erkek olabilir dedi senin icin ama henuz cok erken inan hic farketmiyor cinsiyetin saglicakla gel kucagima yeter ki.. Beni hissediyosun 'beni birakma' dedigim her gune kulak veriyorsun biliyorum. Seni cok seviyorum minigiimm sabirla bekliyorum

Seni çok seviyorum ve her zaman da çok seveceğim,sen benim minicik kuzumsun,baban da seni çok seviyor,tanışmamıza daha çok var ; ama şimdiden sabırsızlanıyorum
Bugün 10+ 1 olduk,daha miniciksin ve küçücük yüreğinde kalbimi fethettin,sürekli seni düşünüp mutlu oluyorum.
Sen hayatımıza girince hayatımızdaki en önemli şeylerden biri oldun,merkeze geldin oturdun,iyiki geldin,ne iyi ettin

Senii çok ama çok seviyorum, seviyoruz minik aşkım.Bizimle kal bebeğim sağlıcakla gel anne babana. Bütün gün seninle konuşuyorum duyduğuna eminim nasıl sevildiğini biliyorsun bitanemmmm :)

Benim minik meleğim, hayatımıza hoşgeldin... İnşallah haftaya o minicik keseni görürüm ve tez zamanda kalp atışlarını duyarım hayırlısıyla... Canımıniçi meleğim, anneciğin ve babacığın her gün dua ediyor bizi bırakma diye...tutun bana meleğim, seni çok seviyoruz...

bende 5 haftalık hamileyim ama doktor beta hcg yaptırmadı ultrasonla baktı ve keseyi gördü 2 hafta sonra tekrar gel dedi

Prensesiiiiiiimmmmmm benim bugün öğrendik sonunda gösterdin bize.Canımın canı baban da ben de heyecanla bekliyoruz seni :) Bugünler çabucak geçsin kucağıma alayım istiyorum seni :) biz bekleriz annecim sen vakti geldiğinde sağlıkla gel yuvana canım kızım :)) Kızımmmm ne güzelmiş bu kelime D

Yavrum/yavrularim çok miniksiniz ama kalbimizde ve dunyamizda kocaman bir yere sahipsiniz, sayenizde buruk da olsa ilk anneler gunumu yaşiyorum bir anne adayi olarak tek dileğim sağlikla kucağima almak, sarip sarmalamak sizi, tek duam şu kanamam kesilsin ve sorunsuz bir şekilde size kavuşalim, babiş ve tüm sevdiklerimiz sizi dört gözle bekliyor ve çok ama çok seviyoruz...

slm canım cınsıyetın ogrentınmı baylasdınmı ben kacırdım ev tasıtımda ayy cok zor bı bakıyım dedım nasıl gıttıyo annelık
anladım cnm kolay gelsin sana ev taşımak zor hele hamileyken, bende öğrendim canımmm oğluşum olcak Allah nasib ederse annelik ii gidio valla korkular biraz zevkini çıkarmaya engel oluor ama bi kollarımıza alalım hele insaAllah oda geçer..

sagol canım cok zor vallah ama bıttmek uzere bu arada çok sevındım canım benım de oglum olacak allah nasıp ederse allah nasıp etsın korkma allah ızınyle alıcaz yazıcaz burdan da aramazda fazla fark yok zaten allah saglıklı kucagımıza alamayı nasıp etsın amin amin amin

Amin canm aminn Rabbim sağ sağlim saglıkla doğum nasib etsin bize ikimizde oğlan annesi olucaz negüzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…