Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Merhaba beta HCG degerlerim gecen hafta pazartesi 129,87 iki gün sonra 354,87 dun ise 1113,23 çıktı normalmi
kan verdıgın zaman sorsaydın ya orada. degerın düşmüş sanırım ve dşüyorsa iyi degıl dıye bılıyorum
ve buraya degıl de sohber edılen bır sayfaya yazarsan daha ıyı olur

kız zilli
sen gel bak ben sana göstercem gününü kaç gundur bulantıdan illallah ettırdın bee

bak kız dedım kız olcak galıba

Ben Halen benim içimde oluşan parçama inanamıyorum... şuan inanamadığım gerçek değilmiş gibi gelen bebeğim bir gün kucağıma almak nasip olursa herşeyim, tek gerçeğim olacaksın

ben çok heyecanlıyım seni hissedebilmek için bile her şeyi yaşadım sanıyordum hiç bir şey yaşamamamışım benimle kal bebeğim...

Canım güzel oğlum, seninle hayatım şimdiden değişti büyük bi mutluluk veriyorsun bana, ben de seninle birlikte büyümeye başladım, hayata daha olumlu bakıyorum artık, inşallah doğunca da sana iyi bakacağım, baya kilo aldım ama bi bu kadar daha alsam herşeye değer güzel yavrum, beni tekmelerinle heyecanlandırıyorsun, çok seviyorum seni, inşallah sağ selamet doğarsın canım yavrum, senin varlığın o kadar güzel ki hemen arkasından bu güzelliği tekrar yaşamak için kardeşin olmasını istiyorum, kardeşlik duygusunu yaşayabilmen için. Babanda seni çok seviyor, seni sevdikçe beni de seviyor eskisinden, sadık ve saygıdeğer hayırlı babana bu mutluluğu ben yaşatacağım için çok bahtiyarım, inşallah doğunca çok güzel aile oluruz hiç kopmayız birbirimizden, seni çok özledim oğlum sana sarılıp koklamayı öpmeyi.. sende özledin biliyorum işte bir tekme daha :)

Bebeğim umut Işığım Rabbim iyiki verdi seni bana anneyi hic bırakma olurmu kokunu içime çekeceğim günü iple cekiyorum seni çok seviyorum benim minnagim

Küçügümm 3 gün sonra lütfen göster kendinii. Pozisyonun düzgün olsun ufaklik Babanla cok sabirsizlaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…